Toyota scoate model de 5056 de euro
![]() ![]() ![]() |
Toyota scoate model de 5056 de euro
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
mda...la bara din spate puteau sa mai lucreze. in rest nu mi se pare urata
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Le vom confunda cu Logan-urile pe strada... Ma gandesc de pe acum la cum vor arata primele dacia-toyota hybrid: parca vad toti "tunerii" ca se apuca de transformat spoiler-e, stopuri, capote, etc.
![]() This post has been edited by ThunderRa: 29 Nov 2010, 07:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Macar daca ar arata asa Logan 2. Are cateva elemente tehnice pe care nu o sa le aiba loganul frantuzesc niciodata, din cauza zgarcitilor de francezi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
loganul ph2 arata de o mie de ori mai bine ca aceasta ciudatenie
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
udarnus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 March 10 From: Sibiu ![]() |
Toyota face masini uratele, e adevarat, dar bune si fiabile. Oricum, nu cred in pretul asta de 5056
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio I
1993/RN http://davidpostatny.blogspot.com
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 29 Nov 2010, 09:07) Attached thumbnail(s) Etios__2_.jpg ( Size: 75.47k ) Number of downloads: 1194 Etios__3_.jpg ( Size: 60.42k ) Number of downloads: 1277 Etios__4_.jpg ( Size: 59.94k ) Number of downloads: 1191 Etios__5_.jpg ( Size: 53.11k ) Number of downloads: 1205 Etios__6_.jpg ( Size: 49.12k ) Number of downloads: 1157 Etios_0.jpg ( Size: 50.21k ) Number of downloads: 490 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si mie imi place Loganul mai mult ... este urata rau si aduce a masina chinezeasca ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Poate sa arate si ca dracu, cel putin volanul ala e la vreo 2000 de ani lumina distanta fata de ce e pe dacia.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Iati-o pentru volan.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ochiul ager vede multe. Butoane pe volan, umflaturi si sant pentru ergonomie opozabil-aratator, design ...
QUOTE(Modus @ 29 Nov 2010, 13:26) Iati-o pentru volan Fata de gunoiul ala de la Dacia cu piele care se cojeste?Exemple se mai gasesc, o plansa de bord care urca spre parbriz la imbinare, o fata de usa cu nivel peste chedere, aerodinamica (consum mai redus), chedere la usi care nu sunt sub forba de jgheab si nu scot zgomote la miscarea caroseriei ... This post has been edited by IRONICK: 29 Nov 2010, 13:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sunt curios de un lucru ... cum arata varianta care costa 5000 euro ... si dupa aceea vorbom ... ca cu ceva dotari va sarii frumusel de 10.000 ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Baietii astia de la toyota sunt incredibili, mai au pana sa faca masini ieftine cu adearat.
Pai au ei grija de motoare si suspensii, da' cand e vorba de oglinzi electrice, astea nu sunt disponibile pe nici o varianta? Pai omu' sarac da putin, da' vrea si oleaca de confort. Pentru cine doreste un review de tipul "Etios is the most comfortable car in its class" sau "The front seats [...]are again the most comfortable we have sat in.": http://www.autocarindia.com/news/toyota-et...st-drive-review |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Ma intreb ... nu cumva trebuie sa te ridici in picioare sa ai acces in torpedou?
Mai avea putin si se lasa in jos jumatate din bord....in + mi se par enorm de multe si de mari aeratoarele. Probabil ca este gandita special pentru India unde este f cald... Urata masina. Sigur ti se umfla maseaua daca dai drumu la AC ![]() This post has been edited by ncristi: 29 Nov 2010, 15:00 Attached thumbnail(s) Etios__5_.jpg ( Size: 26.43k ) Number of downloads: 694 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(klaus @ 29 Nov 2010, 14:33) Baietii astia de la toyota sunt incredibili, mai au pana sa faca masini ieftine cu adearat. Pai au ei grija de motoare si suspensii, da' cand e vorba de oglinzi electrice, astea nu sunt disponibile pe nici o varianta? Pai omu' sarac da putin, da' vrea si oleaca de confort. Important e ca sunt reglabile din interior. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ceasurile pe mijloc sunt mai ieftine ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ce nu-mi place ambianta interioara si fetele de usi de Spark.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 29 Nov 2010, 14:28) Butoane pe volan, umflaturi si sant pentru ergonomie opozabil-aratator, design ... o plansa de bord care urca spre parbriz la imbinare, o fata de usa cu nivel peste chedere, aerodinamica (consum mai redus), chedere la usi care nu sunt sub forba de jgheab si nu scot zgomote la miscarea caroseriei ... Bla-bla-bla . ... cutare, cutare... Bre, e urata cu spume, arata ca un cotetz. Sa folosasca solutiile care le vrei tu, da intr-un ambalaj mai frumos, ce dracu', ca doar au ajuns numarul 1 mondial. Si sincer sa fiu nici nu cred ca are mari chestii pe ea (vezi bateria mica de ex.) si interiorul mi se pare ciudat. Aerodinamica probabil mascheaza niste motoare de 2 lei, impreuna cu rotile mici. Probabil 5000 si face, ma indoiesc ca au dat jos subwooferu' si pielea de pe Avensis si i-au scazut pretul. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Știu că orice aș scrie eu aici se va interpreta greșit, dar totuși în segmentul ăsta de preț nu modul cum arată, mai ales exteriorul, ar trebui să conteze. A cumpărat cineva Logan pentru că e o mașină frumoasă? Get real!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa arate totusi si intr-un fel, nu ca Aveo/Kalos Sedan din 2000 si un pic.
Stiu ca frumusetea sau uratenia stau in ochii privitorului, dar are o linie incarcata, proportii aiurea, care, acu' sa nu te superi pe mine, este specifica masinilor asiatice. Dar na, poate sa fie si de la diferentele culturale intre Asia si Europa. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa din lateral privita parca ma duce cu gandul la Tiida...
Aici un walkaround destul de interesant |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Oare si la asta lipsesesc lumina din torpedou si beculetele de la butoanele de actionare a geamurilor, ca la alte modele mai scumpe de la aceeasi marca?
Chiar sunt curios ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pare ca da din filmulet. IN schimb e foarte simpla si interesanta chestia cu aerul in torpedou
![]() Partea cu gurile de ventilatie cate 2 e aiurea, pentru ca lipseste din spatele mainii. Mie cel putin iarna mi-e cel mai frig la maini si prefer sa indrept aerul cald spre volan. Dar arata mullt mai ok decat cele de pe logan. Are 930kg deci e mai usoara decat logan, clar mai aerodinamica. Daca nu era asa ciduata ca design in fata si in spate era foarte ok. Montantii c par direct luati de pe logan This post has been edited by Arhimede: 29 Nov 2010, 22:46 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat la filmulet. Am un comentariu scurt: aia de la toyota au intors loganu pe toate partile. Asta e clar.
Lasand la o parte unele solutii ciudate (o duza de stropit parbrizul ca la solenza si un singur stergator), constat ca in rest e un logan sub marca toyota, cu inerentele mai scumpe repere si solutii, dar aceeasi marie pe fond. As observa prinderea amortizorului fata care e fix ca la logan. Tot prin zona ciudatele traversele de deasupra farurilor, fac dificila schimbarea de becuri (relativ). Motorul are o suspensie ceva mai buna ca la logan dar nu da in branci. Parbrizul imi face impresia ca are o mica margine antiscurgere, pentru a urca apa in sus, nu de a o da spre laterale. Formle sunt fix delogan, simple, ieftine de ambutisat, cu geamuri drepte. As observa decupajul usii fata, care parca e usa de dulap de la bunica. Solutia robusta si simpla a usii cu margine lata (ca la logan), dar intrata sub plafon (ca la coreene). Balamale tip logan la usa, dar cu ureche nu cu cui percutor la incuietoare (solutie mai scumpa, inclusiv la manopera) Toate pedalele sunt din metal, recircularea e pe cablu (manuala) ca si cea de reglaj faruri, plasticele sunt ca la logan, cu bordul din cel putin doua bucati (zgomote daca nu e prins bine). Roti in 4 prezoane, antena cass cu fir scurt (in fata), spoiler fata calitate inferioara (are valuri), tamburi spate, lampa spate tip logan (triunghi - prelucrare mai simpla la aripa spate), portbagajul copiat la indigo dupa logan (cu 2 traverse diagonale care limiteaza spatiul de trecere spre habitaclu daca se lasa bancheta), cu fir pentru incuietoare (cred ca e cablu dar nu sunt sigur) pus vai mama lui. Un singur rand de chedere la usi (ca la logan, atipic toyota), la usa fata lipsesc opritoarele aerodinamice pe panta, langa aripa (posibile zgomote aerodinamice ca la logan), burdufuri de trecere cabluri usi ieftine, numarul spate coborat in bara (solutie mai ieftina decat pe capota) Se vad si unele lucruri mai scumpe decat la logan, gen bancheta spate care pare mai mare, inclusiv mai inalta, cu tetiere incluse in ea, plastic ornamental la incuietoarea inferioara portbagajului (zic eu inutil), spatiu depozitare usi spate, brida de tija capota motor fata e ditamai bucata de plastic, podea plata in spate (interesant de vazut cum arata tobele), aeratoare rotunde ieftin facute dar mai scumpe decat la logan, schimbator pe cabluri (dupa cursa schimbatorului), torpedou racit cu solutie simpla (conducta de aer pe aproape, derivatie scurta si ieftina), fetele de usa mai scumpe insa cu manere vopsite prost, ornament prag (acoperitor plastic peste praguri), butoanele geamuri pe usa dar slabe calitativ si evident neiluminate, Interesante scaunele cu tetiera inclusa, cred ca-s mai ieftine decat cu tetiera separata. De asemnea pare o calitate extraordinar de slaba a plasticelor de sub bord (zona rotitei de reglaj faruri). Parerea mea: un logan pe care scrie toyota. Ramane de vazut cum sta cu protectia anticoroziva si cu vopseaua, altfel diferente reale nu prea exista. Poate mi-oi mai schimba opinia cand o sa am acces la informatii de dedesubturi, dar exterior e un logan rebranduit. E, cu o bara stabilizatoare prezenta, dar asta e alta treaba. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Se mai adauga lipsa unui cui generator de zgomote, sau o margine superioara lipsa pe portiera spate la imbinarea cu aia din fata, niste difuzoare pe plansa de bord sau plastice pe la capetele sinelor de la scaune, bla, bla ...
29 Nov 2010, 23:29: QUOTE(Arhimede @ 29 Nov 2010, 22:42) Pare ca da din filmulet. IN schimb e foarte simpla si interesanta chestia cu aerul in torpedou Aia se face si la noi, cine a avut rabdarea sa traga chiar un tub de copex intre aerator si torpedou, are aer rece acum ...![]() This post has been edited by IRONICK: 29 Nov 2010, 23:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
si de la lansarea oficiala
dar e prea tare asta semnalizari in oglinzi si triple spate cu led, dar reglarea oglinzilor tot manuala ... |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Oglinzile electrice sunt un moft in India...Traficul "ordonat" din marile aglomeratii urbane duce inevitabil la pierderea lor, deci...
![]() Daca vreti sa va delectati, urmariti filmuletul cu versiunea hatch echipata cu pahet "sport look" ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
Link? 10x
This post has been edited by IRONICK: 30 Nov 2010, 08:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
|
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:43 |