Cel mai reusit model Dacia
![]() ![]() ![]() |
Cel mai reusit model Dacia
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si mea culpa, dar nu vi se pare ca Tico seamana izbitor cu Lastunul? Sau Daihatsu...zdamasiii, ala mic? |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Caroseria mie mi se pare mai apropiata de Pijoc 309.. |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
13nov, asa cum ai spus si tu, referitor la Nova. Ideea a fost buna. In teorie. Practica ne omoara pe noi. S-a renuntat la luneta din cauza ca era foarte scump geamul si in plus nici nu era foarte bine izolata si ploua in masina. Si-asa in Nove/DSN a mai plouat, dar macar s-a eliminat o sursa de a aduce Dambovita mai aprope. Ce era bun la Nova cu luneta din aia curbata era stergatorul. Eu, fiind obisnuit cu break-ul si acum resimt lipsa unu stergator pe spate la SLZ. Dar nici nu ma gandesc sa imi pun asa ceva ca probabil ar arata ca ala cu coarne.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
cei care au votat logan ce garantie au? a constructorului? hai sa fim seriosi .oricum pt anul 2004 nu este o masina serioasa sint curios cum se deschid usile dupa citeva luni daca o ridici pe un cric.si dsn si slz daca le ridici pe un cric nu mai stau usile la locul lor.
|
-------------------- |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
da, asta ma intrebam si eu si mai multi. doar ca fac atata tam-tam credeti ca e masina de masina printre dacii??!! fac asta ca a fost cumparata de renault. cand a iesit dacia nova numi amintesc sa se fi facut atata caz
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Din familia derivatelor R12, parerea mea (subiectiva, ce-i drept) este ca cea mai buna varianta a fost 1310 TLX pt export. Protectie anticoroziva f buna, full option (mochete, electroventilator, turometru, 5tr, 1400cmc, etc), mecanica fara defecte de fabricatie, finisare excelenta (pt o dacie cel putin).
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Dar de ce nu e trecuta in chestionar dacia 2000 ?
![]() Stie cineva mai multe despre dacia 2000 ? [ poze ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
n-a fost nici o dacie 2000... era renault 20, de la care au fost date jos toate siglele si puse altele cu dacia 2000. cred ca doar una a fost. pt ceasca...
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
daca mai traia cred ca intra in productia de serie
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat berlina fiindca asa ceva am si cum sa va spun berlina a fost si va fii si masina de zi cu zi si masina de asistenta si OFF ROAD si masina de carat pana si masina sport daca i se poate spune MASINA
![]() Din seria SN SLZ si LGN cea mai reusita mi se pare SN |
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Cel mai reusit model Dacia e impropriu spus avand in vedere modelele precizate mai sus deoarece berlina stim cu totii ca este r12... 1100 r8 .. poate daca erau numai variantele Dacia Liberta. Dacia Nova, Supernova, Solenza si Logan mai mergea.. insa tinand cont ca berlina a rezistat cel mai mult pe piata si vad dacii de 30 de ani care merg bine.. daca stiti r12 a fost aleasa masina anului mult timp
![]() ![]() This post has been edited by MMihai: 26 Oct 2004, 21:39 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
MMihai masina mea preferata e dacia, desi nu sunt din pitesti:D Mi se pare o masina nepretentioasa! Un prieten are de ex un opel astra din 96 si i s-a dus axul cu came...si ghici ce...il costa 10 mil numai sa ii desfaca aia motoru si sa caute defectiunea...
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Votez pt Dacia Nova (GTI) cu toate ca am berlina.......Mi se pare cel mai reusit model;este punctul de plecare pt DSN,Solenza si POATE chiar Logan!
|
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
da sport nu voteaza nimeni? sau papuc??
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
zvonuri...
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mr.M @ 27 Oct 2004, 13:03) Votez pt Dacia Nova (GTI) cu toate ca am berlina.......Mi se pare cel mai reusit model;este punctul de plecare pt DSN,Solenza si POATE chiar Logan! Ce punct de pelcare mah pentru Logan?? 1. Loganu era deja conceput cand a cumparat Renault Dacia. 2. Seamna Nova cu Logan?? sunt multe diferente intre ele. De ex motorul de 1.6 de pe logan nu incape in nici un caz pe o nova. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Dacia berlina, anii 97/98, metalizata de preferinta
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Bune berlinele astea, poti sa pui pe ele tot ce iti trece prin cap, se poat tunna foarte usor si cu bani putini, motarele sunt excelente, totul este facut pe ea in stil pur romanesc, o masina cu origini inalte si stilate din Franta.
Ce mai o ,,super'' masina, pacat ca nu se mai fabrica, o masina ieftina, iar intr-o anumita perioada chiar se fabricaum modele reusite...... ![]() ![]() ![]() O masina de colectie , o masina a tuturor romanilor...... JOS BERLINA, SUS LOGANUL, TRAIASCA LOGANUL........ PS:am votat berlina din considerente pur economice |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Cred ca trebuiau stabilite cateva criterii :
1. Tehnic (dinamic etc.) 2. Estetic 3. Fiabilitate 4. Financiar (intretinere) La 1. as pune Logan. La 2. Solenza si Logan La 3. idem 2. La 4. Solenza Asta dupa posibilitatile si prioritatile mele. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat berlina. La vremea aia a fost o realizare in adevaratul sens al cuvantului. Era masina romanului de rand, care isi face orice treaba cu ea, nu il costa o avere, si ne ocupa mare parte din strazi si astazi!
Logan? Nu va suparati dar este in mare parte plagiatura curata..... consider ca romanii au doar o ultima bucatica de merit la aceasta masina..... SRN si SLZ mi-au mai placut. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
danu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
BMW |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 March 05 ![]() |
am votat si eu cu Logan ca e cea mai buna
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT-82-PUM
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
logan,am avut berlina 13 ani ,diferenta enorma
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
mromantan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 12 January 05 From: Cluj ![]() |
Nu e peste ca bibanu si nici dacie ca loganu'...
Cat loganu' e in floare, nici in paispe nu ma doare... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition rosu
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa doua berline, am votat Logan ... Diferenta enorma ...
Orice ar zice unii carcotasi, e cea mai buna masina Dacia ... |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Dacia Nova ar cam fii singura masina romaneasca, pe langa Lastun si Aro-uri
![]() oricum sunt de acord cu bolt in privinta clasamentului ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi place e ca unii au inteles gresit, si fac comparatii intre berlina si logan si voteaza in consecinta. Normal ca in cazul asta loganul e mai bun, mai fiabil, mai "realizare tehnica" daca preferi sa-i spui asa.
Dar (si aici Uncle-Sam imi da sigur dreptate) ideea sondajului era "care dacie reprezinta o realizare tehnica mai importanta in contextul epocii ei". Ganditi-va ce insemna berlina in 1969 si ce reprezinta loganul in 2004, in contextul intregii piete auto, si pe baza asta votati. Eu in concluzie votez berlina. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:33 |