ce varianta?
![]() ![]() ![]() |
ce varianta?
gibi_gi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 June 04 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition 1.6, Alb Logan Ambition 1.6, Alb
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am votat "un diesel cu dotari" fiindca asta mi-as dori (cu toate problemele motorului 1.5dCi - eu nu planuiesc sa bag motorina ieftina), dar tinand cont ca e improbabil sa-l scoata pana in toamna anului 2005 - probabil ca ma voi orienta spre Ambition. Initial vroiam sa-l iau imediat dar acum cred ca mai astept un pic sa vad daca sunt probleme + sa vad daca nu ma lasa sa-mi aleg ceva optionale (a doua mea optiune dupa diesel ar fi Laureate 1.4MPI cu ABS).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote][quote]As dori sa voteze aici doar cei care isi propun sa si cumpere Logan, caci altfel sondajul nu ar folosi la nimic.
[/quote] Ba ar folosi si daca cei ce vor sa isi cumpere ceva ce costa mai mult decit cel mai scump Logan voteaza pentru varianta de pret maxim. Asa cei de la Dacia ar putea sti daca merita sa scoata variante ieftine sau scumpe :wink:[/quote] Sigur ca da, si marmota invelea ciocolata in staniol. laugh.gif Cei de la dacia au un 'sondaj' mult mai bun decat asta - numarul de comenzi de Ambition/Laureate vs. numarul de comenzi de Ambience. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
Loganel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 August 04 ![]() |
Preference 1.4 cel mai bun pret, comparativ cu dotarile pe care le are!
|
-------------------- |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Daca as avea bani as lua fara discutii Ambition , dar cea mai echitabila varianta mi se pare Preference 1.4 , ceea ce am si votat.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
dani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 04 ![]() |
Preference 1.6 = 6.700 euroi
alarma + MP3 Player = 300 euro (sper) -------------------- => 7.000 euro |
-------------------- |
|
rasatus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 13 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sa iei in calcul si asigurarea si alte "taxe" ce le platesti pana ai masina inmatriculata pe numele tau! |
||
--------------------
Logan
Laureat 1.6
- AG-07-MSU
|
|||
dani |
![]()
|
desigur, 7000 euro costa masina cu tot cu tva.
taxele de inmatriculare & ce-o mai fi le consider separat. Oricum eu nu intentionez sa-mi cumpar acum. Astept inca un an sa apara macar motorul cu euro 4 si in functie de cati bani voi avea poate imi iau Ambition. |
-------------------- |
|
stefan_ieu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 June 04 ![]() |
Nu mai e nevoie sa il astepti pe Euro4. Pe www.daciagroup.com in pliantul de prezentare motoarele sunt date ca fiind Euro4.
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
De scos scot oricum variante de top (scumpe) conform statisticilor vinzarilor solenza si DSN, de pina acum. Ultimul scor de comandate/produse este ~ 7000/3000.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
UNDE AI GASIT CIFRELE ALEA ?
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
asta am citit si eu la gazeta :roll:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
adister |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se scot la vanzare toate cele 4 variante anuntate, nu numai cele mai scumpe. Am o colega care si-a comandat un Logan Ambiance si a fost anuntata ca il va primi cel mai tarziu pe 23 septembrie. Treaba asta ma cam supara intrucat eu am comandat un Laureate cu o luna inaintea ei si-l voi primi cu o luna mai tarziu. |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56...
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Scorul asta l-am gasit prin gazete cum bine zis-a Ov. Ref la producerea cu preponderenta a modelelor mai scumpe, cel putin asa a zis Smetzel-zeltzer ala (scuzati lapsusul). Normal ca Mioveniul o sa produca tot ce contracteaza, dar omul vroia sa justifice de fapt scoaterea tirzie pe piata a modelului de 5000E (daca l-or mai scoate)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dani |
![]()
|
si cine o sa cumpere pe ala de 5000 euro ?
mie chiar si ala de 5700 mi se pare destul de slab la dotari... nici nu vreau sa ma gandesc la cel de 5000 (poate doar taximetristii) |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
Eu mi-as lua, cu o singura conditie: sa aiba AC optional. In rest nu ma mai intereseaza mare lucru.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smiley |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
fragment din interviul dat de Constantin Stroe, vicepresedintele Dacia, pe chat-ul Gazetei sportului <crama> D-LE STROE, CATE COMENZI SUNT PENTRU LOGAN? CARE E DATA LIMITA DE LIVRARE ? <@ConstantinStroe> CRAMA: AVEM 6.627 COMENZI PENTRU LOGAN SI AM FABRICAT DEJA 3.459 BUCATI [/i] |
||
-------------------- |
|||
dani |
![]()
|
||
Dintr-un articol de ziar:
|
||
-------------------- |
|||
LeMartin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 25 August 04 ![]() |
Eu nu pot lua nimic din banii mei, dar se pare ca tentativele mele de convingere a familiei (si a banilor lor biggrin.gif) au dat roade si in curand voi aparea si eu pe liste cu un Logan Ambiance cu Directie Asistata (6000 E). Imi place pentru ca nu are casetofon (am deja unul marca Daewoo, foarte bun, dar sta degeaba) si pentru ca are barele in culoarea caroseriei (intr-o revista au pus poza de la versiunea de 5k E si au scris Logan Ambiance pe ea, ma speriasem, desi merge si cu bare negre). In rest imi place din acelasi motiv pentru care imi place orice Logan, spatiu interior MARE, portbagaj mare si un design foarte pe gustul meu (nu se discuta :twisted: ) si o calitate masurata ochiometric mai buna ca la Solenza.
Masina am vazut-o la Latin Efe Dacia langa Politehnica. Acum urmeaza sa fac 2 chestii: 1) sa imi iau carnetul biggrin.gif 2) sa continui cu presiunile pana vad masina in fata blocului si cheile in mana mea... biggrin.gif :twisted: 8) |
--------------------
Dacia
SLZ Europa 2004 alba
- B-XX-XHV
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Mult succes!
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
stefan_ieu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 June 04 ![]() |
Unde ati vazut-o fratilor la Latin Efe? Ca am fost si eu pe acolo si nu m-au lasat sa o vad/sa ma urc in ea... |
||
-------------------- |
|||
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la Latin Efe - "jos", in curtea politehnicii, unde e si un service (nu "sus" la strada)
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
deci masinile le gasiti in service-urile distribuitorilor... ca nu au voie s-o tina in vitrina
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poti merge in curtea Politehnicii sa le vezi, iar daca vrei musai sa te urci in ele, mai ai matale putina rabdare pana pe 9 septembrie. |
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Michael |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
Una dintre primele reclame din presa scrisa cu noua Dacia Logan a aparut in Evenimentul Zilei de astazi (6 septembrie). Si, desigur, in acelasi ziar a aparut si un prim articol referitor la masina. Citind articolul, stupoare! Dacia Logan Ambition va fi comercializata din primavara anului viitor. Mie cei de la Vocea Clientului mi-au spus altceva, ca vor incepe comercializarea intregii game Logan din septembrie. Si chiar de pe acest forum am inteles ca sunt persoane care deja sau inscris pentru Ambition. Sa inteleg ca cei de EvZ sunt prost informati?
|
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
[quote]Sa inteleg ca cei de EvZ sunt prost informati?[/quote]
Categoric ! |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Michael a zis
[quote] Sa inteleg ca cei de EvZ sunt prost informati? [/quote] Daca vrei sa te convingi cat sunt de prost informati mergi la Latin Efe si vei face un drive-test cu Dacia viitorului, si anume, cu un Ambition. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine, in acelasi articol in EvZ se mentioneaza creditul Moderato la care "valoarea reziduala" este de peste 1000 euro!?! Tipul habar nu are ca la credit nu exista asa ceva. Am crezut ca face confuzie cu Modelease, dar nu, urma si prezentarea la acesta.
Asa ca EvZ nu e o sursa de incredere, cel putin in domeniul asta. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nici una !!!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai, io v-am mai zis sa NU mai citati din Evz cand vine vorba de masini!
N-o sa va sterg mesajele, ca sa mai murim nitel de ras (faza cu valoarea reziduala la... un credit in rate m-a dat pe spate). Dar va rog sa NU mai recidivati. Oricat ar fi de ras, nu mai vreau sa vad aberatii din astea pe forum. Redactorul ala e varza, frate, nu se poate asa ceva. Oare chiar Nistorescu stie ce redactor are la auto??? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:48 |