ce varianta?
![]() ![]() ![]() |
ce varianta?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate ca evz nu are o prea mare credibilitate, dar cei de la AMS se pare ca stiu foarte bine ce vorbesc. De aceea tind sa cred ca intr-adevar exista aceasta valoare reziduala, dar pe mine personal ma incalzeste prea putin. Creditul meu pt Logan este facut la Raiffeisen.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai am citit si recitit conditiile creditului Moderato, si n-am dat de nici o valoare reziduala. E un credit in RATE, de unde pana mea sa apara o valoare reziduala???
ps. Urmatorul care imi mai zice: maddam, madam, sau mem, ia un ban de la mine, asa, drept cadou de bine ati venit. :twisted: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hei - mem exista ca utilizator....nu cred ca omul ti-a gresit nick-ul
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56...
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
laugh.gif scuze, mem, se tot tinura unii de glume la adresa nick-ului meu, si credeam altceva...
Ma duc sa-mi iau diazepanul... :oops: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Maddan, daca imi permiti, se scrie Diazepam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am votat cu varianta "nici una", cu toate ca voiam un diesel bine echipat, m-am razgandit. M-am hotarat sa fac un efort ma MARE si sa cumpar cel tarziu pe la sfarsitul lui 2005-inceputul 2006 un Megane II Sedan 1.4L 16V Pack Autentique care costa 12600. O sa dau un avans de 5040E si o rata de 137E pe luna, fara casco, timp de 5 ani. Mi se pare convenabil. Bineinteles o s avand Dacia din 2003,pt. avans.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Michael |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
Mai da si tu 1.000 de euro, si ii pui si-un aer conditionat...
|
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu mine vorbeai michael????
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Ambition....Raportul dotari/pret mi se pare bun. Acum nu stiu exact cat face abs-ul ala+geamurile electrice spate+si ce mai are in plus fata de versiunea de 7500<fara vopsea metalizata>. Dar m-a incantat extrem de mult frana aia pusa ca tzaranu la 120(pe nisip) shi mashina nu a derapat si nici nu s-a abatut de la directia de mers.
Acum fac actele pewntru a o cumpara. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Sony |
![]()
|
ABS-ul ala face exact frana aia la 120 - sau chiar mai mult - pe nisip, mazga zapada etc. Geamurile spate nu sunt cine stie ce, dar cd-playerul si jantele de aliaj sunt nu numai estetice, ci si practice.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lynu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 9 April 04 From: Iasi ![]() |
eu am votat pt un diesel bine echipat, diesel pt economie de carburant, bine echipat ca sa nu mai zambeasca biggrin.gif lumea cand le spun ca nu am dotari pe masina si mai ales pt confot,
|
-------------------- A face pe prostul la timpul potrivit e cea mai mare întelepciune. (Cicero)
|
|
dani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 04 ![]() |
Eu am votat Preference 1.6, dar acum m-am razgandit... nu ma mai impresioneaza asa de mult loganu
As alege Ambiance + directie asistata = (cred) 6.000 euro (sau o solentza europa daca o mai ieftinesc sau aca mai baga ceva pe ea) |
-------------------- |
|
St |
![]()
|
Dani de ce nu te mai impresioneaza loganu?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Preferance 1,4...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Logan Partener 1.6 16v ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca ar fi sa iau Logan,as alege in primul rand modelul care are cat mai multe dotari pentru siguranta(ABS,air-bag-uri,etc) si dotari de comfort(AC,DA),plus geamuri electrice fata si oglizi electrice si incalzite.
Ca motorizare,inclinam clar spre un diesel de 85 cp,dar dupa ce am citit pe aici si dupa ce am discutat cu mai multi posesori de DCI-uri,nu mai am acelasi elan. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:02 |