LOGANUL 1,6 OHC VS. 1,6 DOHC, DUSE LA MAXIM CU CEVA MODIFICARI
![]() ![]() ![]() |
LOGANUL 1,6 OHC VS. 1,6 DOHC, DUSE LA MAXIM CU CEVA MODIFICARI
cristi_xp |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Moderatorii de la noi au fost mai blanzi decat cei de pe gmclub.ro prin faptul ca ai rezistat mai mult de 20 min. dar sper ca la ban nu vor mai fi la fel de indulgenti ca cei de pe gmclub.ro .....
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bah nu-mi vine sa cred ce poate face omu pentru putina admiratie sau pentru niste atentie
![]() @emilio imi dau seama de ce ti-au dat aia warn si ban pe forumul ala esti plin de lucruri mirositoare !!! Se pare ca ai un amic care te cunoaste mai bine, iti stie trecutu ...acu ced ca o sa treceti sa developati amintiri placute si chinuite din copilarie ![]() Salutare si respect celor care merita, Ci_co This post has been edited by Ci_co: 31 Jan 2007, 15:12 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Citat din emilio pe alt forum: "Bine mai Perry.Oamenii astia sunt ca Toma necredinciosul.Tre sa vada ei!Specific eu ca al tau e 1,6 fara valve!"
Se referea la motorul de logan. ![]() Link: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...pic=77143&st=10 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Moderator (os):
am eliminat doua postari ale userului emilio. Una din ele incepea asa: "Sunt curios cine se ascunde sub aceasta masca?Poate un fost prieten si coleg de liceu care a luat treapta de liceu cu fix aceiasi medie ca si mine?Amice faci alergie cumva la faptul ca tu ai ajuns la civilizatie si eu am ramas in groapa asta de oras si spui niste cuvinte care ma fac sa ma gandesc daca nu cumva ..." Motivul eliminarii: atac la persoana. Suspendare 3 zile pentru acelasi motiv. De asemena am eliminat o postare a lui Sony. Avertisment. @Sony: eu daca as fi in locul tau n-as da nici o replica. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Acum am intrat si eu pe acest topic. Va pot asigura ca pozele sunt cat se poate de reale ... prima este de pe loganul 1.6 8v, iar a doua este de pe cel cu 16v, ambele ale lui STI. Va pot confirma pentru ca prima poza a fost facuta de mine ... si filmele de pe youtube tot de mine sunt facute. Loganul de 16v are pe undeva pe la 125 de cai si are muuuulte schimbate prin el. O sa revin eu sau STI cu poze si sigur cu filme ca sa nu se mai spuna ca-i fake sau cine stie ce.
In alta ordine de idei vad ca sunt multi (a se citi fooooarte multi) pe aici care au ideea ca tuning se face asa ... bati din palme ... schimbi un chip, un filtru, evacuare ... si gataaaa ... se dubleaza puterea ... sute de km/h ... si alte idei. Ala nu-i tuning ... pai sa ne vedeti pe noi (ma refer la mine, la STI si la alti cativa prieteni) cum stam cu motoarele intinse pe masa, si stam si schimbam una alta, aia nu ne place, comanda alta, si muncim de sambata dimineata pana la cine stie ce ore, ne apuca chiar a doua zi dimineata. Motorul ala din masina lui STI are multe piese schimbate in el si sunt convins ca o sa-i mai creasca puterea in viitorul foarte apropiat. Si ca sa va faceti idee ca nu suntem niste pusti care n-au decat figuri in cap sau cine stie ce idei de "Fast'n Furious" ... Emilio este pilot la o unitate militara de aviatie, STI este director general la un dealer Dacia si Renault, iar eu sunt RM pe 3 judete la o banca de top. Cum la noi timpul este foarte limitat raspundem mai rar la aceste posturi ... si sincer imi pare rau cand unii chiar iau in ras unele reusite ale nostre. Si repet ... avem timp sa ne ocupam de pasiunea asta a noastra mai mult in week-end. O sa vin cu filmele promise. Am un drum vineri la Bucuresti si sper sa mergem cu masina lui STI sa va fac si filmele promise. Scuze ca am scris atat dar sper ca am fost destul de clar in ce am vrut sa spun. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
STI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
Maaaaaaaaaa.......no comment.....dar totusi ....Avand in vedere ca este vorba despre bombonica mea de masina:) ..... Cum spuneam Logan 1.6 16 V dar are cate ceva schimbat ...si anume : Axele cu came de la Cat cams , galerie de evacuare de la supersprint , electronica facuta in romania de un baiat istet, am renuntat la catalizator, am schimbat arcurile, distantieri pe toate rotile, racordurile de frana racing. Si la ce am ajuns.....122cp , iar in treapta a V-a am ajuns la 6000r/min. Fotografiile nu sunt trucate si totusi as vrea sa nu va apucati de tuning pe ele. Este munca si pasiunea mea ...asa ca va rog frumos sa va abtineti.
Cat despre emil il cunosc de 4-5 ani...dar sincer eu nu il stiu asa, daca vreau vreun sfat legat de moto pe el il intreb si in 90% din cazuri a avut dreptate cu ce m-a sfatuit. Ca motociclist e putin mai greu sa ramai in viata daca nu te duce capul. Eu am un scuter Honda CBR 1000RR Fireblade repsol replica de 182 cp, iar emi un moped Honda CBR 900RR de 150cp..... This post has been edited by STI: 31 Jan 2007, 20:44 Attached thumbnail(s) DSC01413.JPG ( Size: 42.8k ) Number of downloads: 169 DSC01432.JPG ( Size: 39.48k ) Number of downloads: 166 DSC01433.JPG ( Size: 23.31k ) Number of downloads: 146 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Un film rezolva imediat disputa, comentariile nu mai au sens. Oricum 1.6 16v ala are potential, trebuie doar umbalt nitel la el. Pacat ca nu e un topic dedicat pentru motorul asta, cu adevarat reusit, pe GLN.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Deci ati dat ban pe 3 zile la un om nevinovat...situatia era lamurita de aseara...insa "os" strikes again ...
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(cristi_xp @ 1 Feb 2007, 08:29) Deci ati dat ban pe 3 zile la un om nevinovat...situatia era lamurita de aseara...insa "os" strikes again ... Citeste atent ce a postat "os" si te vei lamuri ca are ban pe 3 zile din cauza unu atac la persoana nu a celor scrise despre masina !! cred ca se poate abtine de la discutii mai incinse !!! Zaraza, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@Darkyro77, @STI: Eu personal nu-l cunosc pe nenea emilio, o fi cum ziceti, dar cu petardine de superioritate cu "sa mai cresteti", "Si mai esti si ...pastrama.Bine macar ca nu de caine", "nu pt conversatii puerile cu pusti care sunt la limita NFS", "Mai bine usurat decat plin de cosuri", "Cum sa se uite femeile la o maimuta ca tine", mai bine se abtine.
Ce ziceti daca v-as zice eu asemenea chestii? As fi au ba un mitocan marlan? @cristi_xp: pe alte forumuri nu stiu cum o fi, dar pe aici e atac la persoana. Asa ca las-o moarta pe asta cu nevinovatu'. Mai ales daca nu stii despre ce vorbesti. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Klaus, multumesc pentru interventie.
@cristi_xp: ai primit via PM un fragment din mesajele eliminate de mine, fragment din care reiese atacul Astept opinia ta sincera aici in public,a sa cum ai aruncat acuzele. Eventual editeaza-ti postarea. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Dar warn-uri nu ati dat si celor care au mai intai facut misto de el?
Se pare ca "nenea" klaus (ca sa il citez) a trucat o poza reala. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Darkyro77 @ 31 Jan 2007, 21:04) ... Emilio este pilot la o unitate militara de aviatie, STI este director general la un dealer Dacia si Renault, iar eu sunt RM pe 3 judete la o banca de top... si sincer imi pare rau cand unii chiar iau in ras unele reusite ale nostre... avem timp sa ne ocupam de pasiunea asta a noastra mai mult in week-end. Domnilor tot respectul pentru munca si pasiunea voastra, poate un pic altfel daca colegul si prietenul vostru Emilio punea problema nu-i mai sareau in cap toti "greii" cafenelei (cu toate ca ma indoiesc, ca doar asa si-au facut un renume pe aici). QUOTE(STI @ 31 Jan 2007, 21:24) Maaaaaaaaaa.......no comment.....dar totusi .... : Axele cu came de la Cat cams , galerie de evacuare de la supersprint , electronica facuta in romania de un baiat istet, am renuntat la catalizator, am schimbat arcurile, distantieri pe toate rotile, racordurile de frana racing. Si la ce am ajuns.....122cp Desi pare chiar nu ma pricep dar din ce scrie pe aici ai reusit sa faci ceva cu masinuta ta, spre deosebire de altii care... desi pare ei chiar nu lucreaza la Dacia (nici macar in timpul liber) dar reusesc sa lucreze in photoshop (si fi-miu reuseste dar el are o scuza, are 10 ani). Inca o data jos palaria pentru pasiune, munca si initiativa, tineti-o tot asa. Iar pentru cei care au venit cu replici ieftine in acest topic sa citeasca finalul postului 2 al unui membru autentic. |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RDI @ 1 Feb 2007, 05:13) Si cam care ar fi acei "grei"?Nu de alta, dar eu am mai putina experienta pe la cafenea, si cred ca tu le stii mai bine, ca doar ai 80% din posturi la cafenea. Bineinteles, toate pline de informatii f. utile celorlalti mebrii... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
danny_v |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 February 07 ![]() |
mai dar voi sinteti mai rau decat toma necredinciosul, ce vi se pare atat de absurd ca un logan modificat sa duca peste 200 (cred ca si daca ati fi in masina nu ati crede), in fond si la urma urmei logan are amprenta renault, iar motorul (care il cunoasteti) poate fi modificat asa cum si alte motoare pot fi modificate si functioneaza super bine (depinde de individul ce face modificarea
![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
1.6
2005
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Mai omule o dadusi si tu ca nuca in perete !
Te inscrisesi azi si primul post fu tocmai aici la topicul asta ! Si in plus ii ceri lu' Emilio sa faceti un drum Bucuresti-Drajna cand omul ala zicea ca nici nu e masina lui ! Draga colega esti plin de credibilitate ! Cat priveste subiectul in sine , foarte bine si bravo lor daca au facut asta si au cheltuit banii pentru o investitie de genul asta , ca doar e masina/timpul/banii lor. Iar daca nu au facut asta , pacat ca alta treaba nu au ! Si da , cred ca e posibil cu 1.6 16V Logan sa atingi 200km/h. @Adrian78 nu cred ca onorabilul coleg o sa ne spuna exact la ce dealer pentru ca pe urma ar curge prea multe solicitari catre el. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
danny_v |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 February 07 ![]() |
pai ... e masina mea acum...
![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
1.6
2005
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(danny_v @ 1 Feb 2007, 10:10) ce vi se pare atat de absurd ca un logan modificat sa duca peste 200 (cred ca si daca ati fi in masina nu ati crede), Eu as crede, da' sa fiu cu GPS-ul in mana si sa arate ala 200 km/h, ca la ce eroare are vitezometrul....Si trebuie sa recunosc, in orasul ala Slobozia, e mare densitatea de vitezomani. Mai beti si voi niste Sprite, ca poate potoleste setea de adrenalina. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, nu intelegi ca unii sunt piloti militari la Fetesti? Si zboara si ei, da' mai pe jos.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
klaus vreau sa te intreb daca zicea careva de un bmw ca a luat 200, tot asa vroiai sa il vezi cu gps-ul in mana?... sau la alea nu exista decalajul acului vitezometrului?...
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
horry_bv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 February 07 ![]() |
bai cum uita lumea...problema mare de la care a inceput totul a fost modul de exprimare a lui emilio. a venit cu 2 poze diferite care zice ca aia din avatar e a lui. pe alt forum zice ca nu e a lui..si pe alte forumuri are scandaluri de'astea, a vazut ca aici nu-i merge, sa dus la cei pe 2 roti....
a fost deranjant felul de a vorbi: adica daca orice logan putin tunat poate, de ce trebe sa fii sofer de raliu si cascador pentru asta? a pus un filmulet cu alta dacie care merge pana la 180... tot timpu a venit cu dovezi neclare si cu insulte.... oricum eu nu-l cred pana nu vad filmuletul promis si de STI. si sa fie la 210 ca in poza..... urmaresc forumul de mult da numa azi m-am logat, nu m-am putut abtine.. ![]() |
--------------------
vw, dacia
golf, lgn
1990, 2006
- XX-XX-XXX a friend with weed is a friend indeed
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
Am gasit un filmulet cu vechea mea masina 1.6 8 V ......eu sunt STI dar am uitat psw si nu stiu din ce motive nu mai reusesc sa intru.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Incearca YouTube
![]() asteptam link |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:11 |