LOGANUL 1,6 OHC VS. 1,6 DOHC, DUSE LA MAXIM CU CEVA MODIFICARI
![]() ![]() ![]() |
LOGANUL 1,6 OHC VS. 1,6 DOHC, DUSE LA MAXIM CU CEVA MODIFICARI
horry_bv |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
vw, dacia
golf, lgn
1990, 2006
- XX-XX-XXX a friend with weed is a friend indeed
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa nu facem confuzie intre STI si emilio.
Eu nu cred ca l-am vazut pe aici pe STI injurand si suduind alti forumisti, insa pe emilio l-am vazut facand asta de la al patrulea sau post. Pentru mine asta spune multe asupra calitatii oamenilor care se ascund in spatele unui nick. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
ai uitat psw de ieri pana azi? sau esti cumva emilio?
Pentru tine ......eu nu stau tot timpul pe calculator si cel de acasa avea psw in el, dar nu stiu ce s-a intamplat si nu il mai stie, cand mi-am facut contul pe daciaclub nu mi-am notat psw-ul . Pentru cultura ta generala fac tuning auto inainte sa apara C&C Tuning, am fost cu un Cielo in revista AutoMondial si la Prima TV , am lucrat ca mecanic din cls aVIII , am fost tinichigiu si vopsitor. Am avut masini si motociclete la care multi au visat , dar niciodata nu m-am crezut superior sau mai destept decat altii, pentru mine 90% din clienti sunt prieteni , asa ii consider . Nu ma cert cu nimeni.......dar nu cumva te-ai aprins cam tare cu...:daca nu, macar nu mai insitati... stii cand te certi cu sute de oameni de pe mai multe forumuri si nimeni nu te crede oricata dreptate ai avea, ori vii cu dovezi clare ori taci si pleci.... Dar mai bine nu vrei sa ne intalnim si sa mergi tu in dreapta mea? Tu filmezi , tu postezi. Daca va mai uitati stiti cum sta treaba cu filmele pe forumuri......da-te pe la tv , si pe urma scoase......vezi un subaru gri frate ce m-ai enervat cu faza taci si pleci.....ma doar capul deja, cred ca asta ti-ai si propus |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
@STI - ia legatura cu un admin sa iti rezolvi problema cu nick-ul , ca sa nu fii considerat clona !
Este admirabil ce incerci sa faci cu un logan ! Problema este ca sunt destul de multi oameni ca vin si se bat cu pumnul in piept ca ei au facut si au dres si ca ce avioane conduc ei ( nici o aluzie ) ! De aceea multi dintre noi prefera sa vada si o dovada ceva , altfel este considerata doar o forma de laudarosenie rau intentionata ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Devine deja o prostie topicul acesta.
Cred ca cel mai bine ar fi ca topic-ul sa se inchida pentru ca la cat de sigur este loganul la 200km/h oricand se poate intampla ceva rau. Nu ar fi prea frumos sa auzim iar la stiri celebra fraza cu "a calcat prea tare pedala de acceleratie si ..." Care vrea sa il creada , ok .....care nu ....asta e. Daca totusi omul face rost de un filmulet se poate pune la "Clipuri Video" oricand pentru comentarii, pana atunci se discuta degeaba. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pana ajung acasa sa le prelucrez si sa le pun intr-un format mai citibil, la rugamintea lui STI ii postez filmuletele.
Filmele ".mp4" se pot viziona cu quicktime-ul Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
sau VLC media player....
putin mai mult decat mine.. ![]() frumoase filmuletele.... felicitari STI pentru ce ai reusit sa scoti din mpi-ul ala... ![]() P.S. cam cat au costat modificarile aduse?... This post has been edited by AlinI: 2 Feb 2007, 12:53 |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
horry_bv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 February 07 ![]() |
mah, eu ma refeream la emilio cand am zis sa vina cu dovezi clare..ca poze am vazut o gramada... ti-e ti-a placut cum a pus el problema? cu aerul ala superior ca el a facut, cu cascadorii cu raliu, cu faze de genu, mai citeste si dupaia vorbesti cu mine, tu mai cresti si vb dupaia?
asta a fost deranjant pentru toti, nu poza in sine |
--------------------
vw, dacia
golf, lgn
1990, 2006
- XX-XX-XXX a friend with weed is a friend indeed
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, io am intrebat pe ce este pilot emilio, dar nu mi-a raspuns nimeni. Oricum, a ajuns rau aviatia militara daca are piloti subofiteri. Vai de steaua ei!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Frumoas filmulete. Dupa viteza pare intr-adevar in jur de 200, DAR! As fi preferat sa vad cu start de pe loc tot.
|
--------------------
------
------
------
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
eventual 180-185
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Ohooo... Merge, merge. Pacat ca nu au si sunet.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
De mentionat ca in filmulete este primul logan al lui STI (1.6 8v) care se ducea undeva pe la 207-208 pe ac. O sa urmeze in scurt timp filmuletele cu 16v care are modificari mai grave decat cel de 8v.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Dar un logan 1,6 8v nemodificat,ridicat pe elevator si accelerat motorul la maximum cu cutia de viteze cuplata in viteza a cincea poate oare sa duca acul vitezometrului la 207-208km/h?
|
--------------------
a
b
c
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Daa ? Bine ca mi-ai zis, sa traiesti !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
QUOTE(bulan @ 2 Feb 2007, 20:35) Dar un logan 1,6 8v nemodificat,ridicat pe elevator si accelerat motorul la maximum cu cutia de viteze cuplata in viteza a cincea poate oare sa duca acul vitezometrului la 207-208km/h? Al meu cand l-am pus pe banc a indicat pe fisa 232 km/h si cel din film al lui STI 229 km/h ... a fost diferenta de roti (eu aveam 205/50/16 iar el 195/50/15) ... amandoi aveam limitarea la 7000 rpm |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
emilio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 29 January 07 ![]() |
Hello!Am revenit!Si am sa raspund la cateva intrebari ca sa fac lumina pentru unii care bajbaie inca!Am sa imi cer scuze pt felul meu de a scrie ,dar dupa ani de zile pe un forum de caterincosi-nu spun care -asta este efectul obtinut.Am sa incep cu ...inceputul fireste!Am pus pozele un pic suparat de necredinciosii si ofticosii de pe gmclub.Interventia unei persoane care m-a jignit public m-a deranjat.Am raspuns mai ales ca jignirea venea tocmai din partea unuia care ...!Se cheama calomnie in codul penal.Am raspuns cu aceiasi moneda,desi nu ar fi trebuit sa ma cobor la nivelul respectiv.Am scris apoi lui Klaus motivul.De fapt am incercat sa-i deschid ochii.Raspunsul lui a venit cam asa-Eu inteleg mai greu.Poti sa imi indici jignirile pe care ti le-a adus S?Credeti cumva ca sa faci cumva pe cineva -papagal-este un compliment?Asa ca am sa o las balta.Nu o sa plec asa cum spunea cineva pe aici desi vineri am maritat Supernova,dar voi ignora cateva persoane.Asta pe forum.In viata se va intampla cu totul altceva.Toate la timpul lor.Si stati linistiti ca nu sufar de dubla personalitate ca sa intru cu alt user.Nu a meritat sa ma agit sa imi fac un alt cont,desi daca m-as fi straduit un pic as fi aflat parola celui facut acum 2 sau 3 ani.Am observat insa de-a lungul anilor ca oamenii din spatele tastaturii sunt cu mult mai grandes decat in realitate.Este poate un mod de evadare!Lucrurile se vor limpezi insa pana la urma si vom vedea cine minte,cine masluieste poze,cine munceste si investeste intr-o idee si cine este -pusti cordit-cum spune un amic de-al meu pe acest topic.Din pacate pentru mine si Sti viteza este ceva normal.Avem in spate ceva experienta.Nu este de ajuns.Suntem constienti de asta,dar din pacate cred ca suntem deja dependenti.Eu unul merg la drum cu viteze pe care imi e si jena sa le scriu aici de teama necrdinciosilor-pe 2 sau 4 roti.Pentru multi seamana a fake,dar pt speederi este ceva normal.Eu am si cateva filmulete care va pot satisface curiozitatea.Vi le pot rimite in particular.
This post has been edited by emilio: 4 Feb 2007, 01:10 |
--------------------
DAEWOO
CIELO
2007 STANDARD GPL-AC
- IL75EMY
|
|
emilio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 29 January 07 ![]() |
QUOTE(klaus @ 2 Feb 2007, 11:03) Eu zic sa nu facem confuzie intre STI si emilio. Eu nu cred ca l-am vazut pe aici pe STI injurand si suduind alti forumisti, insa pe emilio l-am vazut facand asta de la al patrulea sau post. Pentru mine asta spune multe asupra calitatii oamenilor care se ascund in spatele unui nick. Nu prea vad unde am injurat?Din fericire eu nu injur.Mai rup doar capul unora care se leaga de mine si de numele meu.Mai nou se vb despre calitatea oamenilor.Esti cumva inspector C.T.C. sau ai facut cursuri de calitate? ![]() |
--------------------
DAEWOO
CIELO
2007 STANDARD GPL-AC
- IL75EMY
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(emilio @ 4 Feb 2007, 01:00) Se cheama calomnie in codul penal. Se ... chema (la timpul trecut). De ceva vreme cam lipseste din codul invocat.QUOTE(emilio @ 4 Feb 2007, 01:00) Am observat insa de-a lungul anilor ca oamenii din spatele tastaturii sunt cu mult mai grandes decat in realitate. Asa este, si eu am observat asta. Insa nu e pentru cine se potriveste, ci pentru cine se nimereste.QUOTE(emilio @ 4 Feb 2007, 01:00) Nu prea vad unde am injurat?Din fericire eu nu injur. Din nefericire, exprimarile tale gen "sa mai cresteti", "Si mai esti si ...pastrama.Bine macar ca nu de caine", "nu pt conversatii puerile cu pusti care sunt la limita NFS", "Mai bine usurat decat plin de cosuri", "Cum sa se uite femeile la o maimuta ca tine" denota un fin intelectual cu exprimari rafinate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RS/STI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
Cu tot respectul dar cred ca discutia despre auto este deja compromisa si observ ca exista o placere nebuna de a spala rufele in public. Este problema voastra , din cauza asta exista PM , nu suntem nevoiti sa fim martorii unor probleme personale.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 30 Jan 2007, 21:25) ...Incearca si patronul sa-si faca cont pe www.daewooclub.ro si nimic,se enerveaza si suna la molecular,vine dupa juma de ceas un pusti(tatal calculatoarelor,student la politehnica si neam de departe cu patronul).Butoneaza el ce butoneaza si da verdictul:inregistrarea se face manual dupa o scurta evaluare a sefilor forumului privind candidatul care solicita asa tam nesam inscrierea. Stiti ca nu prea ma duce capul!Ce a vrut pustiul sa zica? Nu-i mai dati dom'le copilului sa bea asa mult ca orbeste! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dupa cum ati observat: discutia s-a incins prea tare, si se poarta pe linga subiecte.
Close. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:01 |