pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Garett @ 5 Jan 2010, 09:09) Fericit nu, am cu totul alte surse de fericire ![]() N-am nimic personal cu tine sau cu ceilalti care l-au votat pe basescu dar pentru simplul fapt ca am anticipat actuala situatie (poc prim-ministru, udrea ministru (desi, recunosc, nu m-am gandit ca-i da bonus fondurile europene! ![]() ![]() Nu pot spune ca nu te inteleg si ca nu-ti dau dreptate! Din pacate PDL-ul are si el "baronii" lui, la care nu renunta! QUOTE(DragosP @ 5 Jan 2010, 09:16) Vedem, vedem... Din păcate semnalele sunt cam nașpa: nici măcar PSD-ul, în 2001...2004 n-a fost așa cum se prefigurează acum aripa tânără a lui pentru următorii trei ani. Bre, matale nu citesti topicul? ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 5 Jan 2010, 01:28) Bre, la cat au furat pesedeii, mai trebuie sa curga multi ani, apa pe Dunare, ca sa-i ajunga altii din urma, mai ales cu "gainarii" de perdele si scene! ![]() Toata "marea privatizare" si devalizarea a N banci a fost "opera" PSD-ului! ![]() Asta ca sa nu mai amintesc de oamenii batuti sau ucisi de minerii care "au venit sa planteze flori"! ![]() QUOTE(argon @ 5 Jan 2010, 09:38) Te inseli! Si tu ai luat-o la fel de mult ca oricine altcineva! ![]() ![]() Cat priveste faptul ca ma fac de rahat pe forum, asta e doar optica bolsevico-pesedista care nu-ti da voie sa critici! ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 5 Jan 2010, 01:10) QUOTE(aphophis @ 5 Jan 2010, 01:14) [offtopic] Ceva "for fun".... ![]() QUOTE Mai tineti minte? In trecut, vistiernicul era echivalentul ministrului de Finante de azi (chiar daca se ocupa si de garderoba Domneasca). Logofatul, pastratorul Legilor, era ministrul Justitiei. Comisul era seful Comitatelor, adica un fel de prefect. Postelnicul se ocupa de dregatoriile Domnitorului cu strainataturile. Un fel de ministru de Externe, cum ar veni. Spatarul era seful ostirii. Prin urmare, Ministrul Apararii de azi. Vornicul era ministru de interne. Parcalabul era un fel de sef al Vamilor. Ma gandesc ca de azi sa scriu despre ei, daca voi avea ocazia, cu vechile lor titluri. Marele vornic Blaga, logofatul Predoiu, Spatarul Oprea, Postelnicul Baconschi si Marele Vistiernic Vladescu. Seful lor avea titlul de Mare Ban. Asta ar fi fara indoiala, Banul banilor, Emil Boc Intaiul. Nu am gasit echivalentul postului Elenei Udrea. Si sincer, nici nu cred ca existau pe atunci oameni care sa viseze sa faca ce stie sa faca Udrea. Sursa: dan popa’s Weblog [offtopic] This post has been edited by MadHawk1: 5 Jan 2010, 09:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 5 Jan 2010, 09:24) Bre, matale nu citesti topicul? ![]() Nu. Eu sunt lămurit de mult. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba, nene, stateam aseara si ma uitam la tv si nu pricepeam un lucru: cand se termina criza?
Variante de raspuns: 1. s-a terminat deja (unul de la PD-L, cu mustata si mai tinerel, vesel foc, de parca...) 2. undeva in 2010 (Basescu in noaptea de Reve) 3. prin 2011, poate mai tarziu (Ministrul de Finante) |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 5 Jan 2010, 10:24) Ba, nene, stateam aseara si ma uitam la tv si nu pricepeam un lucru: cand se termina criza? Criza de fiere după porcăriile mâncate în perioada ce taman s-a cam gătat? Că de altă criză eu nu prea știu... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
invocarea crizei ca si cauza a problemelor din Romania este o scuza pentru incompetenta guvernului Boc, ce numar o fi el.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Claaar...De aia e domle criza in romania. Boc e vinovatu.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 5 Jan 2010, 10:42) Claaar...De aia e domle criza in romania. Boc e vinovatu. Nu dom'le, nu mai e criză. N-auziți că în decembrie am scăzut mai puțin decât în noiembrie? Deci e clar, suntem mai puțin morți. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
O fi aflat Bodu cum se calculează TVA-ul?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Il invata Honorius Prigoana.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(FLP @ 5 Jan 2010, 10:42) poc nu stiu, da' parca era unul prin toamna lui 2008 care zicea ca pe noi nu ne atinge criza, pe urma pe la inceputul lui 2009 zicea ca n-avem nevoie de imprumut de la FMI, pe urma prin primavara zicea ca-i musai sa ne imprumutam de la FMI si in noaptea de Revelion ii tot dadea cu solidaritatea si cu faptul c-am iesit din criza! Cum l-o fi chemand oare? ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce aspru-i micutul Boc in declaratii, cum tine el la banul public... Le-o tras-o si pensionarilor... Dar oare, exista vreuna din pensiile nesimtite care nu se mai plateste? Exista vreun salariu nesimtit care nu se mai plateste?
Mai apare si Nutzica sa vorbeasca despre terenuri de golf si programe de turism "low cost" pentru pensionari prin Spania. Sau poate asta o fi noua viziune PDL vis-a-vis de de cei de varsta a treia. Ii trimitem pe pensionari cu bani de la guvern in Spania, ca doar acolo-s copiii si nepotii lor, si daca tot platesc aia impozit spaniolilor, sa mance si batranii nostrii si sa faca un tratament medical moca... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ce tratament moca in Spania nene? La cules capsuni... sa trimita bani in tara...
Asta e, daca nu a castigat Geoana sa le trimita tratamentu' acasa-n plic. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vijelie |
![]()
|
Acu, sincer: cine ar vrea sa-si faca cruce prin Bucovina in loc sa se delecteze cu arhitectura araba din sudul Spaniei?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 5 Jan 2010, 15:57) 1: O lista scurta, neordonata: Iliescu, Hrebenciuc, Nastase, Vadim, Jiji, Tariceanu, Antonescu. Oprescu, Blaga, Marko Bela, Daciana Sarbu, tac-su, Dragnea. Dan Diaconescu, Ciutacu, Moraru, CTP, Patriciu, Briza, Mazare Gunoierul sef, fi-su, Putin, Dragastolo, Jeoana. Pe Naomi nu l-am intrebat-o, dar cred ca si eal. Lista poate continua la nesfarsit. Era sa-l pun si pe Brucan, dar s-a dus, saracu'. A fost cam singurul care a zis-o pe sleau. 2. Serviciile funerare, da. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
Ai uitat-o pe europarlamentarita!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
dom profesor vezi ca in Bucovina nu este moca !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Nu la Bucovina ma gandeam, ci la Monsieur Basescu, uite si matale cum ii "ia in primire" pe profesori, daca nu l-au votat, acum ii da afara!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
voi a-ti vrut-o.... cine bea bere de fericire ca a iesit prostu ?
This post has been edited by l@u: 5 Jan 2010, 22:42 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 6 Jan 2010, 01:30) Voi "astia" pesedeii si "independentii" (cu sau fara ghilimele) aveti o problema de intelegere! ![]() Repet: la ce ne trebuie 1500000 de bugetari? Aud? ![]() In alta ordine de idei QUOTE Polonia își pedepsește foștii lideri comuniști reducându-le pensiile Ultimul lider comunist al Poloniei și mii de agenți ai serviciului secret și-au văzut pensiile reduse, ca parte a unei campanii de pedepsire a celor ce au impus regimul autoritar în acest stat. De la începutul anului, generalul Wojciech Jaruzelski va avea pensia redusă, urmare a unei furii publice în Polonia că el și alte persoane implicate în suprimarea dizidenților și a mișcării democratice s-au bucurat de pensii de lux. Generalul, împreună cu colegi de la Consiliul de Salvarea Națională, organismul care a zdrobit mișcarea Solidaritatea în 1981 prim impunerea legii marțiale, au avut până acum pensii de circa 2000 de euro pe lună. Din ianuarie însă, ei vor primi doar 1000 de euro, deși unii consideră că și această sumă este prea mare, având în vedere că un doctor la pensie primește aproximativ 500 de euro, Circa 40.000 de persoane care au lucrat pentru securitatea comunistă până la prăbușirea comunismului vor avea pensiile reduse, în funcție de cât au fost angajați și funcția deținută la pensionare. Legea, care dorește să îi pedepsească pe cei care "au menținut un sistem inuman al puterii", reflectă o dorință crescândă în Polonia de a-i pedepsi pe vinovați. Sursa: Antena3.ro Pe cand si la noi? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
Never!
|
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 6 Jan 2010, 11:25) Voi "astia" pesedeii si "independentii" (cu sau fara ghilimele) aveti o problema de intelegere! ![]() Repet: la ce ne trebuie 1500000 de bugetari? Aud? ![]() Nu om avea nevoie de 1.500.000 de bugetari, dar ceea ce iti spun cu siguranta e ca nu in invatamant era surplusul de bugetari si deocamdata acolo e singurul loc unde guvernul boc-poc a umblat. |
--------------------
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 04:08 |