pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
MadHawk1 |
![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Nu om avea nevoie de 1.500.000 de bugetari, dar ceea ce iti spun cu siguranta e ca nu in invatamant era surplusul de bugetari si deocamdata acolo e singurul loc unde guvernul boc-poc a umblat QUOTE(MadHawk1 @ 6 Jan 2010, 12:39) Cu tot respectul, dar pe stilul asta in niciun domeniu nu gasesti "surplusuri"! De undeva tot trebuie inceputa "curatenia"! ![]() De asta ma tem si eu! ![]() Nu-i asa ca nu prea ti-a placut scoala? ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 7 Jan 2010, 12:24) Man, iti intelegem optiunile politice dar tot dandu-i cu "prostanacul" in sus "prostanacul" in jos devii penibil, no offense! E cam de gradinita faza deja! Eu stiu o vorba "aschia nu sare departe de trunchi" asa ca la cat de prost a fost Geoana , nu e de mirare cati "sustinatori" are! ![]() In rest, numa' bine! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 7 Jan 2010, 11:29) Eu stiu o vorba "aschia nu sare departe de trunchi" ... N-ai o oglindă? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@MadHawk1:
Ataci gratuit si inutil. Asta nu-mi place la sustinatorii lui basescu "talibanismul" asta orb, "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" ![]() This post has been edited by Garett: 7 Jan 2010, 11:45 |
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 7 Jan 2010, 12:41) Decat sa vad un "prostanac", mai bine asa..... ![]() QUOTE(Garett @ 7 Jan 2010, 12:44) @MadHawk1: Ataci gratuit si inutil. Asta nu-mi place la sustinatorii lui basescu "talibanismul" asta orb, "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" ![]() Nu e deloc "gratuit". Citeste sa vezi cati "catei" sunt pe aici! ![]() Cat priveste "talibanismul" pot sa recunosc ca sunt "taliban" dar nu in sensul pe care il crezi tu, mai exact daca e sa fiu "taliban", atunci sunt "taliban anti PSD" ! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Jan 2010, 11:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 Jan 2010, 11:41) N-ai o oglindă? ![]() QUOTE(MadHawk1 @ 7 Jan 2010, 11:53) Decat sa vad un "prostanac", mai bine asa..... ![]() Acu' totul prinde contur! Deci d'aia nu te uiți în oglindă... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 7 Jan 2010, 13:02) Bre, ca sa-ti fac pe plac, pentru ca vad ca nu prea te "prinzi": cand ma uit in oglinda prefer sa vad un marinar betiv decat un prostanac topaitor, asa cum in trecut am preferat sa vad un bolsevic decat un nebun! ![]() Asta ca sa nu mai intreb de ce toti va faceti ca ploua cand va intreb daca sunteti sustinatori ai prostanacului topaitor! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE N-ai o oglindă? nedumerire.gif * Decat sa vad un "prostanac", mai bine asa..... 04.gif bre, ca sa simplificam lucrurile, cand te uiti in oglinda, te vezi pe tine! Eu unul, cand ma uit in oglinda, nu vad nici marinar betiv nici prostanac topaitor. Nici emoticoane topaitoare nu prea folosesc, decat rar si atunci cand e cazul ![]() |
--------------------
...
..
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 7 Jan 2010, 14:24) bre, ca sa simplificam lucrurile, cand te uiti in oglinda, te vezi pe tine! Eu unul, cand ma uit in oglinda, nu vad nici marinar betiv nici prostanac topaitor. Nici emoticoane topaitoare nu prea folosesc, decat rar si atunci cand e cazul ![]() Poate ai vreo problema cu vederea? ![]() Zic si eu, nu "dau cu paru'"".... ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Jan 2010, 13:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 7 Jan 2010, 14:33) Aici m-ai "prins"! ![]() ![]() [offtopic] Bambu...ista "tunata", o sa "ia SIDA" pe 19 Iunie ![]() [/offtopic] This post has been edited by MadHawk1: 7 Jan 2010, 14:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE Bambu...ista "tunata", o sa "ia SIDA" pe 19 Iunie Asa, si? E treaba ei ce face in viata personala. Ma intereseaza activitatea ei ca europarlamentar ce reprezinta Romania, si atat. |
--------------------
...
..
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 7 Jan 2010, 16:03) Asa, si? E treaba ei ce face in viata personala. Ma intereseaza activitatea ei ca europarlamentar ce reprezinta Romania, si atat. Era "for fun"! ![]() Iar ca sa vorbesti despre activitatea "aleia"......ma faci sa rad! ![]() PS: Sa mai amintesc de "lupul moralist" cristianco2002 care tipa "ca din gura de sarpe" cum a "lovit" Base un copil? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Jan 2010, 15:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
era la o manifestatie publica, in calitate de candidat... si e fapta penala!
nu mi se pare fun de loc link-ul, dar ma rog, chestie de simtul umorului. |
--------------------
...
..
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 7 Jan 2010, 16:45) Exact! In calitate de candidat si nu in calitate oficiala! Si era fapta penala daca ar fi fost ADEVARATA! ![]() QUOTE(cristianco2002 @ 7 Jan 2010, 16:45) De gustibus non est disputandum! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Jan 2010, 15:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 7 Jan 2010, 15:54) Pai a recunoscut ca l-a "impins" si ca atunci ca i-au pus filmul in campanie isi aducea aminte foarte bine de faza aia, dar, deh, ce era sa spuna, ca doar era campanie... Asta e din ciclul "v-am ciuruit"... In tradcuere libera "v-am facut pe fata fraierilor"... Ai copii? Cum ai reactiona daca un derbedeu pe strada s-ar apuca sa-ti "impinga" copii? As fi lasa-to balta, dar daca tot te manca in cur sa redeschizi subiectul... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 7 Jan 2010, 16:54) Exact! Daca vad pe unu ca se pisa pe strada, poate intorc capu in partea cealalta. Dar daca ala imi zice sa-l votez presedinte (sau orice alta functie publica pe baza de vot, in care vrea sa ma reprezinte, si exact asta facea baxe pe scena aia) s-ar putea sa-i dau un sut in c**e, si sa il arat cu degetul. |
--------------------
...
..
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 7 Jan 2010, 21:51) Pai a recunoscut ca l-a "impins" si ca atunci ca i-au pus filmul in campanie isi aducea aminte foarte bine de faza aia, dar, deh, ce era sa spuna, ca doar era campanie... ... Corect! L-a impins! Dupa ce a debitat tampenii copilul ala, nici nu ma mir! ![]() QUOTE(radian @ 7 Jan 2010, 21:51) Era un mesaj "dedicat" PSD-ului! ![]() ![]() QUOTE(radian @ 7 Jan 2010, 21:51) Nu are legatura una cu alta! ![]() QUOTE(radian @ 7 Jan 2010, 21:51) ![]() QUOTE(cristianco2002 @ 7 Jan 2010, 22:00) Exact! Daca vad pe unu ca se pisa pe strada, poate intorc capu in partea cealalta. Dar daca ala imi zice sa-l votez presedinte (sau orice alta functie publica pe baza de vot, in care vrea sa ma reprezinte, si exact asta facea baxe pe scena aia) s-ar putea sa-i dau un sut in c**e, si sa il arat cu degetul. Pai parca ziceai ca te intereseaza doar activitatea "oficiala"! Acu' te intereseaza si unde se pisa? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 8 Jan 2010, 16:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE Pai parca ziceai ca te intereseaza doar activitatea "oficiala"! Acu' te intereseaza si unde se pisa? radmasa.gif Stai ma linistit, ca n-o sa ma iau de tine, mi-am dat seama ca ai apucaturi d'astea mai ciudate privind urinatul, se vede din posturile tale. |
--------------------
...
..
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vad ca lucrurile au cam inceput sa derapeze. Ca sa dau un impuls suplimentar am sa ma leg de o afirmatie de mai sus, privitoare la reformarea invatamantului. Eu unul am ajuns sa cunosc, venind (si ramanad pe) dinafara, destul de bine invatamantul preuniversitar. O adevarata reforma a acestuia se poate face reducand personalul actual cu un numar intre 40.000 si 70.000 de posturi, depinde de solutia aleasa, cu conditia pastrarii actualului buget ori a unei reduceri nu mai mari de 10%. Cine raspunde provocarii, discutam. Seara buna.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Wow, pana si la invatamantul preuniversitar ai ramas pe dinafara? Si te mai si lauzi...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(dacis @ 8 Jan 2010, 22:04) ...... O adevarata reforma a acestuia se poate face reducand personalul actual cu un numar intre 40.000 si 70.000 de posturi, depinde de solutia aleasa, cu conditia pastrarii actualului buget ori a unei reduceri nu mai mari de 10%. ...... ![]() Mai bine il desfiintam de tot. Si cu banii economisiti facem o chermeza portocalie la goldensprit! ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 11:07 |