pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aha deci i-au limitat puterea nu-i i-au mărit-o.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu mă întrebam de ce niciodată.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Habar n-am. N-am citit acea decizie a CC. Tu ai citit-o? da si mie un link, ca altfel vorbim verzi si uscate, aiurea. Tipic romaneste, dealtfel!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Dar Constitutia ai citit-o?
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 10 Aug 2014, 09:34) vorbim verzi si uscate, aiurea. Tipic mie, dealtfel! Old news... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Squirrel @ 11 Aug 2014, 13:44) Asta adicătelea? Ihi. Aceea. QUOTE(ady77 @ 10 Aug 2014, 08:49) Tre' sa fiu satisfacut. Diseara imi fac cinste: am mai avut inca o data dreptate! ![]() PS Moama, dar multe bube mai avea la vremea aia sfanta cuvioasa Norica: " Având în vedere importanța funcției și a atribuțiilor pe care le exercită ministrul justiției, ca membru de drept al Consiliului Superior al Magistraturii și al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, Președintele României a solicitat și a obținut de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție mapa profesională a doamnei Norica Nicolai, din a cărei verificare au rezultat următoarele: - în perioada 1983-1991 doamna Norica Nicolai a fost procuror la „Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița” (Procuratura locală Oltenița) și a avut „o serie de abateri în activitatea profesională, la care se adaugă și evenimente pentru care a fost în situația de a fi sancționată”; - a modificat mandatul de arestare a unei persoane nevinovate cu datele altei persoane și a dispus arestarea acesteia din urmă în instanța de recurs, fără ca împotriva persoanei în cauză să fi avut loc urmărirea penală sau judecata în primă instanță; - a reprezentat în instanță interesele unei persoane într-o acțiune civilă, deși, la acea dată, avea funcția de procuror; - o nepoată a sa a votat în Senatul României, în numele său, motiv pentru care doamna Norica Nicolai a fost sancționată disciplinar de către conducerea Senatului." |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Asa si? unde ti-e dreptatea?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
in mapa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Cui?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A lu'Norica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Pasi si ce treaba aveam cu Norica?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
O dadea Dacis exemplu de mapa profesionala cu bube si ebola.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 11 Aug 2014, 19:50) In decizia CC. Interpretarea "ad litteram" presupune ca presedintele sa fie de acord cu orice numire de ministru, oricate s-ar face, avand dreptul sa refuze oricate, si nu doar pe prima. Restrangerea la un singur refuz a fost datorata dorinte membrilor CC de a nu transforma Romania intr-o republica prezidentiala sadea. Desi, repet, textul Constitutiei interpretat riguros corect, ii dadreptul Presedintelui sa refuze cate nominalizari vrea. This post has been edited by dacis: 11 Aug 2014, 21:30 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Poti sa imi dai si mie articolul din Constitutie? |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu ma intreb de ce are un cuvant de spus numai la numire? Sa aiba si la revocare.
Pontica are voie sa refuze propunerile lui Base de decorare? Ca si el trebuie sa contrasemneze decretul? |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 Aug 2014, 09:57) Da' de ce nu cetesti matale decizia CC? Ca e super-scurta! Nu de alta dar acolo chiar se fac niste diferentieri destul de clare intre numire ca act de confimare formala (fara drept de opinie) si numire ca act de decizie. Plus ca doi judecatori au opinii diferite de a celorlalti sapte. Si le si argumenteaza! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Traian Băsescu, cercetat pentru spălare de bani
Grupul de Investigații Politice a cerut redeschiderea dosarului de spălare de bani al lui Traian Băsescu.GIP a solicitat Oficilului Național de Prevenire și Combatere a spălării banilor să reverifice două tranzacții făcute de Băsescu: cumpărarea unui imobil în Șoseaua București Ploiești 137B și cumpărarea și apoi vânzarea unui teren în Aleea Privighetorilor. Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) face primul pas către redeschiderea dosarului și a răspuns că va reanaliza cele două cazuri. Grupul de Investigații Politice a solicitat examinarea următoarelor tranzacții suspecte: 1. Cumpărarea de către Băsescu Traian a unui imobil situat în Șoseaua București Ploiești 137B (...) Cumpărarea imobilului din Șoseaua București - Ploiești nr. 137B reprezintă o operațiune prin care Băsescu a spălat o sumă de 280.000 de dolari a cărei proveniență n-o poate justifica. 2. Cumpărarea și vânzarea de către Băsescu Traian a unui teren din Aleea Privighetorilor. În 15 octombrie 2002, Băsescu Traian s-a prezentat cu o sacoșă de bani la banca ABN AmroBank, unde a depus în numerar 110.000 de dolari. Deși Oficiul Național de Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor ar fi trebuit să se sesizeze în urma acestei operațiuni, acest lucru nu s-a întâmplat. Potrivit propriilor sale declarații publice, Băsescu Traian nu deținea nici în conturi, nici în numerar banii necesari achiziționării imobilului din Șoseaua București - Ploiești. În 25 martie 2002, Băsescu Traian declara Agenției Mediafax: "Din punctul de vedere al banilor, am suficienți cât să încep să-mi construiesc o casă și insuficienți ca să o termin." În iunie 2002, într-un interviu acordat cotidianului Jurnalul Național, Băsescu Traian declara: "Nu reușesc să vând terenul (din Aleea Privighetorilor), deși aș vrea, pentru că până la 31 decembrie nu pot să-mi fac casa de care am nevoie.(....) Nu reușesc să contractez un credit la nivelul la care am nevoie pentru construcția casei, așa că va trebui să vând terenul din Aleea Privheghetorilor." Prin urmare, în data de 21 octombrie 2002, Băsescu Traian și soția sa au plătit în numerar 280.000 dolari pentru cumpărarea unui imobil situat în Șoseaua București - Ploiești nr. 137B : - fără a folosi bani din propriile conturi; - fără a deține această sumă în mod legal în numerar; - fără a folosi banii obținuți din vânzarea terenului din Aleea Privighetorilor p.s. nasol momentul, misto coliva... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 27 Aug 2014, 13:26) Io as fi pariat ca ieseai la iveala cu alalalt articol, unde zice: "Traian Băsescu, acuzat de tăinuirea unor fapte de corupție. DNA a confirmat". Asta pe care l-ai pus tu era al doilea pe lista. Cum ziceam, articole tampite, pentru un public tampit. Ca sa ma justific: cine are chef de-o cercetare penala la parchet, sa-mi trimita pe PM doua lucruri: 1.) acuzatia care-i face placere s-o aiba pusa-n piept, la inimioara (aici aveti libertate totala!) si 2.) datele corecte si complete de contact... Astept provincia! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Tainuirea e relativa si cam greu de probat.
Spalarea de bani e concreta si usor de demonstrat. Mergi la orice banca si fa o depunere...ti se da un formular in care trebuie sa specifici sursa banilor... Daca minti intri si la fals in declaratii si uz de fals. Nu e de joaca ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 27 Aug 2014, 13:42) Spalarea de bani [...] Mergi la orice banca si fa o depunere...ti se da un formular in care trebuie sa specifici sursa banilor... Asta incepand cu ce data? Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor cand s-a infiintat? Asta ca sa vorbim concret, nu cu petarde. This post has been edited by paul_p: 27 Aug 2014, 12:55 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
gramatical, da...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Iar io sa am atatia incat sa mi se ceara sa-i justific!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:35 |