pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(alinakes @ 19 Apr 2007, 14:36) E si al tau pentru ca traiesti in tara condusa de el ! Daca nu l-ai vrut trebuia sa votezi contra lui , daca el a iesit - ceasul rau el e presedintele ! Problema nu e ca l-au ars baietii sau ca a calcat stramb , problema e ca nu avem o alternativa mai buna ! Si ca suntem cam singura tara din UE in care se intampla asa ceva ! E al meu, dar nu inseamna ca mi-l iubesc... UE nu are nici o treaba cu suspendarea presedintelui. problema e ca nu s-au facut alte chestii, pentru ca nu si-a vazut el de treaba. OAP: Basescu a fost votat de 50% dintre romanii care au votat mana de oameni care l-a suspendat azi. Asa ca... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
institutia cu credibilitatea cea mai scazuta din romania l-a suspendat pe omul cu credibilitatea cea mai mare....
mi-e scirba,rusine si jena...parlamentul romaniei ...o adunatura de chiulangii mafioti,hoti ,smecheri... ne vedem la vot...voi vota cu ura cu patima cu hotarirea de a a schimba aceasta clasa politica mizerabila...ce alianta antistatala s-a format...pnl,prm,psd,udmr,pc... This post has been edited by FireChief: 19 Apr 2007, 15:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Apropo, Boc a dat vreo declaratie sau nu s-a consultat deocamdata cu marinelu?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
lucian...actualul parlament simti ca te reprezinta??
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
chiar sau unit partidele de stanga cu cele de dreapta,cred ca vesticii isi fac cruci
![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 19 Apr 2007, 16:00 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 19 Apr 2007, 16:54) institutia cu credibilitatea cea mai scazuta din romania l-a suspendat pe omul cu credibilitatea cea mai mare.... mi-e scirba,rusine si jena...parlamentul romaniei ...o adunatura de chiulangii mafioti,hoti ,smecheri... ne vedem la vot...voi vota cu ura cu patima cu hotarirea de a a schimba aceasta clasa politica mizerabila...ce alianta antistatala s-a format...pnl,prm,psd,udmr,pc... Merci FireChief. M-ai scutit de a scrie acelasi lucruri...mi-e sila ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Asta n-are nici-o legatura cu suspendarea marinelului!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
FireChief, tu credeai ca te reprezenta Parlamentul, la 01.01.2005? (nu trebuie sa raspunzi, pentru ca stiu ca da)
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo' de bautori, a transpirat pe ici pe colo ca Basescu soarbe cam un litru de whisky zilnic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 19 Apr 2007, 17:00) Apropo' de bautori, a transpirat pe ici pe colo ca Basescu soarbe cam un litru de whisky zilnic ![]() Asta e o provocare ordinară, venită probabil din partea oligarhilor corupți! ![]() QUOTE(OAP @ 19 Apr 2007, 16:42) O mana de "oameni" au suspendat presedintele ales de zeci de mii. Uiți, sau te faci că uiți că ambuscații din parlament sunt aleși tot de noi, poporul! Care popor e la fel cum am zis zilele trecute! ![]() L.E. Și totuși, de ce nu este împrăștiată mulțimea din Piață? Că musiu Adriean a zis că e un miting spontan, neautorizat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
TOATE BABELE au iesit la piata universitati pt a socializa cu jandarmii cu ajutorul unor posete.Si mosii care poate mai agatza vreo octogenara.Din aia luati de val.
Apropo, e adevarat ca base reprezinta doar unii oameni, si nu pe toti prin felu in care se comporta. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
FireChief |
![]()
|
deci acest parlament va reprezinta...mizeria asta de parlament in care tariceanu se aliaza cu vadim si cu geoana va reprezinta...ati votat gindindu-va la aceasta alianta...???
chiulangii astia care incep luni la prinz si termina saptamina de lucru joi dupa masa ...au girul vostru...da???!!! This post has been edited by FireChief: 19 Apr 2007, 16:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sandman_ |
![]()
|
nu a transpirat, ci a declarat el cu mandrie acum vreo 5 ani, cand era sef la capitania Bucurestiului.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
FireChief |
![]()
|
sa scrie cine se considera reprezentat de acest parlament...
curaj... This post has been edited by FireChief: 19 Apr 2007, 16:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 19 Apr 2007, 16:54) institutia cu credibilitatea cea mai scazuta din romania l-a suspendat pe omul cu credibilitatea cea mai mare.... mi-e scirba,rusine si jena...parlamentul romaniei ...o adunatura de chiulangii mafioti,hoti ,smecheri... ne vedem la vot...voi vota cu ura cu patima cu hotarirea de a a schimba aceasta clasa politica mizerabila...ce alianta antistatala s-a format...pnl,prm,psd,udmr,pc... "Credibilitati",vorbe,gargara,sondaje . Sa vedem FAPTE,nu vorbe. Nu mai stiu cine a zis la Parlament ca Basescu e un presedinte VORBITOR,nu jucator. V-am mai zis,o dam in cultul personalitatii. Tot poporul il sustine pe "conducatorul mult iubit..." Traiasca Romania!Traiasca Basescu! Deci alianta este antistatala->statul este presedintele?Eu cred ca Basescu asta v-a luat mintile!Incredibil cat de usor poate manipula cu niste vorbe obisnuite... Nu ma consider reprezentat de parlament,cu atat mai putin de presedinte!! Pai la urma urmei,nu tot "poporul" i-a ales? This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 16:10 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba să nu scrie, iete na!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
FireChief, de criticat suntem buni toti, dar lumineaza-ne tu cu o solutie!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FireChief |
![]()
|
unii sunt manipulati de prostie ...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sandman_ |
![]()
|
FireChief, il au si pe al tau, de trei ani incoace;)
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
L-au suspendat pe basescu...asta Mircea Geoana si cu Voiculescu cred ca daca fac alegeri anticipate au vreo sansa la presedentie...se insala amarnic micuti.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
FireChief |
![]()
|
din clipa de fata folosesc ilegal votul meu...nu ma mai reprezinta....vreau alegeri...acum
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si se duse marinelu'....
probabil isi ineaca supararea in whisky acu'. saracu'. mie mi-e sa nu-i scormone astia prin dosare si sa-l mai bage si la parnaie. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
a4tech01 |
![]()
|
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
FireChief |
![]()
|
de s-ar duce toti prostii...
ne vedem in strada...o sa vedeti ce o sa iasa.... asa nu se mai poate...ni s-a luat dreptul de a vota in alegeri....hotilor le-a fost frica de popor.... daca nu s-a putut prin vot ...se va face in strada...poporul asta simte nevoia sa spuna ceva... This post has been edited by FireChief: 19 Apr 2007, 16:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
Solutie sa scapam de aceasta solutie imorala exista?
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 19 Apr 2007, 17:10) din clipa de fata folosesc ilegal votul meu... Deci tu ai votat cu PSD sau PRM sau PC? ![]() Că doar ăștia s-au bătut cu pumnul în piept că votează pentru suspendare. De unde atunci atâta dragoste pentru marinel? QUOTE(cristib @ 19 Apr 2007, 17:12) mie mi-e sa nu-i scormone astia prin dosare si sa-l mai bage si la parnaie. Măcar de-ar face asta și s-ar ascunde unii pe alții mai repede. Așa n-am mai umple baza de date a forumului cu prostiile astea! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
din inima...si urasc hotii si mincinosii si pe cei care fug de alegeri si care refuza sa asculte....acum lumea s-a radicalizat...
vor fi obligati sa asculte... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Se pare ca p-aici exista si ceva membri de partid sau apropiati,altfel este imposibil sa aiba asemena reactii "voi vota cu ura si patima impotriva lui x".
Si ce crezi ca realizezi,nene?Va sa zica toti din tara asta sunt prosti,in afara de Basescu si sustinatorii lui.Problema ta. De unde atata dragoste pentru Basescu?Parca ar fi vreun sfant... Unii cred ca ar fi in stare sa si omoare pentru Basescu. This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 18:42 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:10 |