pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.193 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Ca tot venii vorba de halit kk, oare care-o halit mai mult, un Gioana, un Tariceanu, un Voiculescu sau BOCII din PD? Intreb doar!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
La ora 18 va fi si basescu in piata
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(AlexV @ 19 Apr 2007, 14:31) acum urmeaza legea aia cum ca basescu nu mai poate candida la noile alegeri. sa vedeti ce repede se vor misca nenorocitii de parlamentari. cand le arde lor de suspendari sunt capabili sa se stranga si sa voteze, dar cand "arde tara" (probleme reale ale oamenilor) se voteaza mai pe sustache ca n-au cvorum. o mizerie. O sa ii gaseasca dosarul lui Base de fost securist si vor ramane in campanie Geoana si cu Becali. Iar eu ma duc si-l votez pe Becali, asa, de-al dracu. Nu le-a mai convenit Basescu...ok. Atunci luati-l pe Becali. |
--------------------
-
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
intre GIOANA, JJ si VADIM... cum o sa votam? hahalerelor! zdrentelor care sunteti zdrente....
vreau sa-l vad pe BANEL prim-ministru! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.193 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nea bee heee heee nu iese, ca steaua a mancat bataie, ma !!!!
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Mie discursul pedistilor mi s-a parut penibil.
Sa vii in 2007 acuzand PSD de ce a facut in perioada 92-96 e ABSOLUT ridicol. Asta apropo de consumat "rahat". This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 14:43 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
mie imi pare rau ca nu s-a tinut de cuvant si inca nu si-a dat demisia sau macar sa vina sa dea si el o declaratie ceva ca il asteptau televiziunile la poarta
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Incepand de azi basescu ar putea fi istorie....
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
SENZATIONAL: Stirea de maine: "Vacaroiu a condus Romania in satare avansata de ebrietate"
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
a inceput batalia pe ciolan
![]() ![]() ne-am facut de cacao in fata la toata lumea:mie sila bleah hahalerelor o sa votati cu smarandescu in cabina de vot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai cum sa vina ca acum apare in piata Universitati si face pe victima
Cu lacrimi in ochi: Fratiiiloooorrr:((( oamniii buniiiii romaniiiiiiiii!...sustineti presedintele care e rapus miseleste de fortzele raului!!!!!!! |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
De-al dracu il votez pe berbecalii !
Daca tot ne-am facut de kkt barem sa ne facem pana la cap ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
a4tech01 |
![]()
|
nooo,de cacao s-a facut basescu pe plan extern,asta de mult.
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Miine dimineata la ora 10, se va da la toate sediile PSD si PNL din tara, cite o votca gratuit. Si rahat, ca a mai ramas ceva nemincat azi in parlament.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sa beti bine ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
alinakes |
![]()
|
Mai ieri , alaltaieri ne uitam intr-o dunga la astia de langa noi cu ceafa lata ce vand castraveti murati !
Parca vad ca o sa dea legi sa nu sa se angajeze romanii la ei in tara ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(nyll007) mie imi pare rau ca nu s-a tinut de cuvant si inca nu si-a dat demisia Chiar credeai ca-si va da demisia!? Pentru asa ceva trebuie sa ai anumite calitati! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
a4tech01 |
![]()
|
Nu mai demisioneaza,ca ramane fara imunitate si pierde controlul in favoarea adversarilor.
This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 14:53 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
sandman_ |
![]()
|
asa si? ce treaba avem noi cu castravecarii?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
axabrt |
![]()
|
M-au sunat unii pentu un job de workover rig maintenance in Papua Noua Guinee. Mai nasol e ca nu am experienta, dar asigura accomodation & stuff. Cred ca totusi o sa incerc sa plec. 2 ani !
Departe de Romanika. Cred ca papuasii aia sunt mai civilizati !!!! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vezi ca aia nus shit eater. Ci mancatori de oameni
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alinakes |
![]()
|
|
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu ii las sa se impuste unii pe altii!
Nu va bagati! |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
axabrt |
![]()
|
Naspa. O sa fiu atent.
Au inceput astia campania electorala la radio deja. Pe radio romania actualitati e Geoana. Promite marea cu sarea. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Mortal frate-in piata universitatii e Ioana Basescu care s-a dus sa-l sustina pe tacsu!!
Atentie mare,toti membrii PD din Bucuresti,mergeti in piata universitatii! This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 14:57 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:24 |