pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
a4tech01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
**
**
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(axabrt @ 19 Apr 2007, 14:11) SA iesim in strada pt ce ? Anarhie ? Eu as iesi in strada daca ar fi ceva la Ploiesti. Dar ceea ce a facut Parlamentul azi, a fost o chestie democratica. Daca ti se pare democratic sa te pisi pe constitutie si pe cei care au dat verdictul atunci da, e democratic ![]() Mai are cineva adresa ambasadei Congo? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sunt betiv, cur_ar, mincinos incalc legea, am fost securist cu grad.De ce nu ma sustin sute de oameni?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ti-as raspunde, dar iau BAN
![]() Ne vedem la vot. Jos mafia pesedisto-penelista! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 19 Apr 2007, 14:15) Sunt betiv, cur_ar, mincinos incalc legea, am fost securist cu grad.De ce nu ma sustin sute de oameni? Te cheama Vacaroiu deci ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pentru o informare corecta...
Președintele a fost suspendat cu 322 de voturi pentru și 108 împotrivă. Din totalul de 465 de parlamentari, au fost prezenți 430 de senatori și deputați. Pentru ca șeful statului să fie suspendat era nevoie de 235 de voturi. sursa Realitatea TV Ca o parere personala.... Ma doare la fix 1km distanta de mizeriile lor. Toti au furat, fura si vor fura la greu din tara asta.... Suntem un popor de neinstruiti (adica prosti cf. UE), insa facem bani...CUM??? Pai nu s-a facut o statistica pe criteriu de "jmekerie" si "bisnitzari" sau "jmanglitori"... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
vointa poporului se va vedea la referendum, iar verdictul respectiv a fost unul CONSULTATIV!
Basescu nu mai este presedinte activ. Ar trebui schimbat ceva la titlul topicului ![]() ![]() A propos, ce se aude de demisie? Sau asteptam publicarea in M.O.? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Poate iese Gigi peste 4 luni
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
NEAPARAT TREBUIE IESIT IN STRADA. Declaratia lui Geoana ar trebui sa puna capac. Comunistii p***i. Neo tragem singur, frati romani. Stam aici si bagam dume pe forum. Asta ne este valoarea.
Iesiti in piata universitatii!!!!! |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Mai usurel fratilor,ca o dam in cultul personalitatii.Ce naiba,sunt 322 de nebuni si unul singur(Basescu) are dreptate?
Suspendarea presedintelui e prevazuta in Constitutie,deci e democratica.Ca nu convine la toata lumea,asta e alta treaba. |
--------------------
nu am
**
**
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
VOTUL A FOST SECRET, CU BILE DIN TOTALUL DE 469 DE PARLAMENTARI, LA ȘEDINȚĂ SUNT PREZENȚI 342, IAR 123 SUNT ABSENȚI. 4 MANDATE DE PARLAMENTAR SUNT ÎN PREZENT NEOCUPATE Băsescu va demisiona numai după validarea deciziei de suspendare Joi 19 Aprilie 2007, 13:57 Deși a promis că va demisiona la 5 minute după o eventuală suspendare a sa în Parlament, Traian Băsescu va face acest lucru numai după validarea deciziei de suspendare. Aceasta înseamnă că, cel mai devreme, președintele își va da demisia după aproximativ 48 de ore de la votarea suspendării sale în Parlament. Băsescu nu renunță la demisie, pe care o va redacta imediat după votul din Parlament, dar o va trimite Curții Constituționale după ce hotărârea Parlamentului privind suspendarea sa va fi publicată în Monitorul Oficial, spun surse apropiate șefului statului. Astfel, președintele va aștepta momentul în care, din punct de vedere legal, va fi președinte suspendat, odată cu publicarea hotărârii Parlamentului în Monitorul Oficial. Potrivit legii, hotărârea se transmite în maxim 48 de ore Președintelui și Guvernului. Publicarea în Monitorul Oficial poate avea loc și în jumătate de oră de la vot. În cazul tuturor subiectelor fierbinți - cum ar fi amânarea alegerilor pentru PE - publicarea în Monitorul Oficial s-a făcut în aceeași zi. Sursa: Realitatea TV |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
paulp |
![]()
|
Acum avem intr-adevar presedintele pe care-l meritam.
Traiasca tovarasu Votcaroiu! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Deci ce presedinte, hic, avem, hic, acum?
![]() Par'rea mea |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
a4tech01 |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 19 Apr 2007, 15:19) NEAPARAT TREBUIE IESIT IN STRADA. Declaratia lui Geoana ar trebui sa puna capac. Comunistii p***i. Neo tragem singur, frati romani. Stam aici si bagam dume pe forum. Asta ne este valoarea. Iesiti in piata universitatii!!!!! Bai nene,joc de glezne.Ce iesit in strada?Va fi referendum si se va vedea acolo vointa poporului.Ce te agiti atata? Oricum,Geoana nu-i mai comunist ca Basescu,stai linistit. Ce ai tu de pierdut ca Base a fost suspendat? In ceea ce ma priveste,nu am fost impotriva lui Basescu,pana la scandalul "biletelelor". Ala a pus capac!!!daca tot vorbim de capace. Ia sa-si rezolve el intai dosarele penale(Mihaileanu,etc) si apoi sa mai candideze.Nu cred ca mai are dreptul,cel putin moral sa mai candideze. This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 14:26 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Doamne fereste!
Cu ce ma ajuta pe mine (20 de ani , dimineata pana la pranz stau la facultate si apoi pana seara la 12 lucrez) ca il suspenda sau nu pe Basescu? De ce sa ies in strada?am treaba trebuie sa-mi castig o paine. Cei care il sustin.CE RASPUNS A DAT BASESCDU CAND ERA LA MUNTE SE PLIMBA CU SNOW-MOBILU, SI A FOST INTREBAT DESPRE CRIZA PE CARE A PROVOCATO?MAI STITI? LASA-TI-MA MAI FRATILOR, SUNT IN VACANTA DE-ASTA IMI ARDE MIE! |
--------------------
dacia
lgn
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Vacaroiu chiar nu e betiv. Doar pare. E muuuuuuuuuuuult mai putin bautor decat marinelul
arhimede: a invatat de la pretenul lui tufis (bush) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
paulp |
![]()
|
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Arhimede |
![]()
|
am fost un sustinator al lui basescu pana cand intr-o zi a zis intrebat daca va merge la meci alatur de cel care injurase un membru din guvern:NU e posibil sa-i fie adresate asemenea vorbe...bla bla. Si poi nena marineru era la baute, si conducea masina in stare de ebrietate.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Gata l-au suspendat si am aratat ca suntem o tara de kkt.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx,) Iesiti in piata universitatii!!!!! Pentru cine? Pentru marinel? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
a4tech01 |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 19 Apr 2007, 15:24) CE RASPUNS A DAT BASESCDU CAND ERA LA MUNTE SE PLIMBA CU SNOW-MOBILU, SI A FOST INTREBAT DESPRE CRIZA PE CARE A PROVOCATO?MAI STITI? LASA-TI-MA MAI FRATILOR, SUNT IN VACANTA DE-ASTA IMI ARDE MIE! Exact!!Pai eu ce spun ca il doare undeva de popor? Base demisioneaza!Vai,sa iesim in strada,sa-l imploram sa nu faca asta,ca fara el,vine apocalipsa.Se sfarseste lumea. Hai sa fim seriosi...ori cu el ori fara el e EXACT acelasi lucru... |
--------------------
nu am
**
**
|
|
paulp |
![]()
|
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, am auzit ca Votcaroiu nu mai bea nimic. Nimic fara alcool.
acum urmeaza legea aia cum ca basescu nu mai poate candida la noile alegeri. sa vedeti ce repede se vor misca nenorocitii de parlamentari. cand le arde lor de suspendari sunt capabili sa se stranga si sa voteze, dar cand "arde tara" (probleme reale ale oamenilor) se voteaza mai pe sustache ca n-au cvorum. o mizerie. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(paulp @ 19 Apr 2007, 15:29) Exact. Bine ca ai specificat. Vad ca sunt destui amatori chiar si pe aici pentru asemenea produse. Suntem de c a c a t. Ne-au jucat astia pe degete de numa' V-a prostit cu televizoru. Si mai stati sa ma intrebati pe mine de ce sa iesim in strada, ca vointa poporului se va vedea la referendum. BULLSHIT. BULLSHIT. MULT BULLSHIT. Dar vad ca sunt si multi inghititori. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Per ansamblu mamaliga fierbe
![]() Ups, am uitat, dau jos abtibildu cu daciaclub de pe luneta si mi-l pun pe umar....................la universitatii.......................sa ne recunoastem ![]() This post has been edited by Pedro: 19 Apr 2007, 14:34 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Nu a demisionat.
Pentru cand demisioneaza am urmatorul anunt:vand televizor Samsung de 72" ca incepe campania electorala si nu mai am la ce sa-l folosesc ![]() |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Sa continue bocii!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Si la referendum o sa fie o chestie in genul asta: votezi cu cine vrei si din urna .....................iese cine trebuie.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:13 |