DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 19 20 21 22 23 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

2dor
post 19 Apr 2007, 11:38
Post #601

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Group: Members
From: Bucuresti

Trist e altceva ca sunt unii impotriva presedintelui doar ca e singur si toti vor sa il dea jos, nu vor sa vada de fapt motivul real pentru care vor sa il dea jos.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TMihai
post 19 Apr 2007, 11:47
Post #602

Membru autentic

QUOTE(sandman_ @ 19 Apr 2007, 11:35)
unul a facut filosofie la UniBuc, scoala de Ofiteri in Rezerva si istorie la Viena (CVT), altul a facut UPB, Drept la UniBuc, ceva scoala de administratie la Paris (Geoana), premierul a facut Constructii si Informatica-Matematica pentru Cercetare, iar Voiculescu e Dr. in Economie la ASE si in SUA si profesor la ASE-REI

Ihim! Si restu pana la 300 de bucati cat se estimeaza ca o sa voteze pentru suspendare? 99% din aratarile alea au cate 3 facultati, 2 mastere si 5 doctorate plus multiple lucrari scoase pe piata. Irina Loghin ce specializare are ca am uitat? Toti au studiat de n-au mai putut si iata ca sunt agramati, inculti si nu cunosc lucruri de bun simt. Si nu-mi spune ca nu i-ai vazut la tv cum se chinuiau sa spuna ceva sau scoteau pe cioc tampenii rar auzite. Nu stiau nici macar primul articol din constitutia atat de brutal incalcata de nea Base. Nu e parlamentar, da' in minte imi vine monstru' ala de Mischie care nu lega 3 cuvinte si era profesor (da PROFESOR) in istorie! Stii ca Marean face 2 facultati acum, nu?

This post has been edited by TMihai: 19 Apr 2007, 11:48

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
sandman_
post 19 Apr 2007, 11:50
Post #603

software engineer

From: Viena, Austria

Tu ai ce ai cu Ilici biggrin.gif
Sau vrei neaparat si pe unul cu scoala la Moscova;)

LE: TMihai, acestia 4 se presupune ca sunt initiatorii miscarii (ar mai fi si Marko Bela, care iar e om citit, desi nu-mi place despre el in mod deosebit), iar ceilalti 296 sunt turma care ii urmeaza pe astia. Sunt de acord cu tine ca multi dintre ei sunt bombe, dar i-am votat (pe unii sau pe altii), deci sunt ai nostri.

Ar mai fi un aspect:
De ce sunt prezenti doar 314 (sau cati sunt) de parlamentari si nu toti?
Cine ii penalizeaza pe cei absenti si cum ii penalizeaza?
La votul trecut, parlamentarii PD si PLD au lipsit, de asemenea.
Eu i-am votat sa mearga in Parlament si sa dezbata problemele tarii, nu sa faca fite si sa pelce cand nu le convine o problema...

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
DragosP
post 19 Apr 2007, 11:53
Post #604

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Ultima oră: se pare că marinelu' a început să se răzgândească un pic: își dă demisia la 5 minute după validarea suspendării de CC. wink.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
sandman_
post 19 Apr 2007, 11:56
Post #605

software engineer

mai are putin si isi da demisia la 5 minute dupa terminarea referendumului biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
+
Cocojambo
post 19 Apr 2007, 11:58
Post #606

Membru autentic

astia mai bine ar suspenda parlamentul pt ca acolo sunt hotii si mincinosii ordinari. mama ce le-as mai da foc....

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
a4tech01
post 19 Apr 2007, 12:00
Post #607

Membru incepator

QUOTE(thecagero @ 19 Apr 2007, 12:29)
Vaaai de capul meu... Habar n-ai ca NU a promulgat legea privind drepturile demnitarilor, pe care a trimis-o inapoi la parlament pentru dezbatere. Insa a doua oara nu-i da voie constitutia sa refuze, chiar daca lipitorile alea din parlament nu schimba nimic. Cat despre faptul ca el trebuia sa-ti mareasca salariul si nu altcineva, ce sa mai zic... Fratilor, folositi si voi motivele alea corecte unde a dat-o in bara (casa din Mihaileanu, politica externa cu Rusia si Moldova), ca flota e rasuflata rau de tot (a renuntat la imunitate pentru a fi cercetat, e singurul politician care a facut asta!).
*

Nu e vorba ca el trebuia sa mareasca nu stiu ce salarii,insa el si-a dat "avizul" negativ in problema respectiva...la asta ma refeream,daca tacea din gura,nu aveam nimic de reprosat.
Dar sa lasam coruptia de-o parte.Pe Traian Basescu il doare "in bascheti" de popor.Tot ceea ce-l intereseaza e cariera lui politica si punerea la punct a "dusmanilor" sai,care se inmultesc pe zi ce trece.Si chiar daca ar fi perfect "curat",nu avem nevoie de un astfel de om in fruntea tarii.

This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 12:09

--------------------
nu am ** **
+
a4tech01
post 19 Apr 2007, 12:06
Post #608

Membru incepator

QUOTE(DragosP @ 19 Apr 2007, 12:53)
Ultima oră: se pare că marinelu' a început să se răzgândească un pic: își dă demisia la 5 minute după validarea suspendării de CC. wink.gif
*

Nu stiu de ce am impresia ca e ceva in neregula cu faptul ca Basescu e sustinut de Curtea Constitutionala.
Parca acolo era ticsit de pesedisti securisti.Cum se face ca aia au devenit brusc "aliatii" lui Basescu?E ceva putred la mijloc,mai ales ca Basescu supraestimeaza importanta avizului consultativ al curtii.

--------------------
nu am ** **
+
aphophis
post 19 Apr 2007, 12:08
Post #609

Membru autentic

absolut jenanta media controlata de voiculescu. transmiteau live discursurile din parlament, insa au intrerupt discursurile fix cand isi tinea discursul boureanu, ce infiera clica pesedisto-penelisto-pecista, aratand ca acesta clica da de fapt o lovitura de stat mascata in democratie.. Inclusiv discursul grupului pd a fost cenzurat.

Jos cenzura motane!

This post has been edited by aphophis: 19 Apr 2007, 12:10

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
DragosP
post 19 Apr 2007, 12:11
Post #610

Nu zic nimic...nou

QUOTE(a4tech01 @ 19 Apr 2007, 13:06)
Nu stiu de ce am impresia ca e ceva  in neregula cu faptul ca Basescu e sustinut de Curtea Constitutionala.

Probabil, zic probabil pentru că nu mă uit prea mult în gura politicienilor noștri, a început să se umble la dosare. ph34r.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
a4tech01
post 19 Apr 2007, 12:16
Post #611

Membru incepator

De acord ca a cenzurat,foarte urat,insa lumea n-a pierdut nimic.Cata impertienta si tupeu si pe ala.
"Traian Basescu este o institutie" radmasa.gif

This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 12:28

--------------------
nu am ** **
+
sandman_
post 19 Apr 2007, 12:26
Post #612

software engineer

n-a cenzurat nimic, doar n-a vrut sa transmita biggrin.gif
Probabil sunt alte televiziuni care considera important sa transmita respectivele declaratii, iar poporul are de unde sa aleaga

--------------------
+
Como
post 19 Apr 2007, 12:29
Post #613

Membru autentic

Eu nu zic ca Basescu e cel mai mare si mai tare; dimpotriva, intr-o situatie de normalitate el nu avea ce sa caute unde e el acum si nu se deosebeste prin nimic de ceilalti politicieni. Insa, daca privesti situatia din afara cutiei, pe mine ma ingrijoreaza mai tare patrulaterul maro decat Basescu, si ma indoiesc profund ca linistea pe care si-o doresc ei ar avea vreo influenta pozitiva pentru oamenii de rand. Dimpotriva, ei isi doresc liniste ca sa isi poata face mendrele nestingheriti. Asta e motivul pentru care nu cred ca debarcarea imediata a lui Basescu ar fi in folosul altcuiva decat al lui Patriciu, Prostanacu si partidul antena 3.

This post has been edited by thecagero: 19 Apr 2007, 12:30

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
a4tech01
post 19 Apr 2007, 12:33
Post #614

Membru incepator

poate-mi spui si mie ce dosare penale ale "prostanacul",mai aflu si eu cate ceva...

--------------------
nu am ** **
+
aphophis
post 19 Apr 2007, 12:34
Post #615

Membru autentic

QUOTE(sandman_ @ 19 Apr 2007, 12:26)
n-a cenzurat nimic, doar n-a vrut sa transmita biggrin.gif
Probabil sunt alte televiziuni care considera important sa transmita respectivele declaratii, iar poporul are de unde sa aleaga
*

nu a cenzurat? dar cum se numeste sa prezinti numai parerile care convin motanului felix, taind vocea celui care il apara pe basescu? nu se cheama cenzura? ti se pare normal ca un post de televiziune sa fac asta?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
BlaueCorsa
post 19 Apr 2007, 12:34
Post #616

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Ce s-a mai intamplat? Eu sunt la serviciu si nu am unde sa aflu evolutia situatiei...

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
a4tech01
post 19 Apr 2007, 12:35
Post #617

Membru incepator

deocamdata nimic deosebit.

This post has been edited by a4tech01: 19 Apr 2007, 12:35

--------------------
nu am ** **
+
TMihai
post 19 Apr 2007, 12:42
Post #618

Membru autentic

QUOTE(sandman_ @ 19 Apr 2007, 11:50)
Sunt de acord cu tine ca multi dintre ei sunt bombe, dar i-am votat (pe unii sau pe altii), deci sunt ai nostri.

De ce sunt prezenti doar 314 (sau cati sunt) de parlamentari si nu toti?
Cine ii penalizeaza pe cei absenti si cum ii penalizeaza?
La votul trecut, parlamentarii PD si PLD au lipsit, de asemenea.
Eu i-am votat sa mearga in Parlament si sa dezbata problemele tarii, nu sa faca fite si sa pelce cand nu le convine o problema...

Nu, nu i-am votat! Am pus stampila pe partidul care i-a ales in prealabil in functie de cotizatii. Eu nu voiam aratarile alea! Aveam pretentia sa fiu reprezentat de cei mai buni, onesti, pregatiti si profesionisti. Si uite cu ce m-am ales. Aia fac orice, numai interesele mele nu le reprezinta. Pai grija mea majora e sa scape EI de Base? Asta e problema tarii dupa cum bine zici? Cand nu le convine ce zice strambu' ala ei ce fac? Il dau jos. Ca a facut ce pana la urma? Noi stim numai ce ne lasa sa stim antena 1,2,3...(n-1), realitatea sau pro(s)tvu'. ANI le pute, declaratiile de avere sunt pagini goale completate cu liniute, cand a fost vb de condamnarea comunismului parca s-a dat cu apa sfintita pe draci...cu totii am vazut ce putori sunt acolo. Dovada ca putin ii doare de noi astia de jos. Apoi, intreb iarasi...sa le fac eu jocul? Sa fiu de acord cu cei care nu dau 2 bani pe mine si-si vad de ale lor? De ce as crede ce indruga Voiculescu, Geoana sau Vadim?

In ceea ce priveste fosilele de la CC sunt constient ca Base le-a facut o schema cum dosarele lor babane ar putea sari brusc din sertar prin presa. Apoi PSD i-a pus acolo tocmai pt ca sunt santajabili. Ideea e cine are cheia de la sertar iar acum ea e la Base. Singura pbl e ca Adi si ai lui se vedeau conducand Romania pe viata si nu s-au gandit ca aia, intr-o zi, or sa cante cum zic altii. Daca nu-i mai controleaza nici nu se mai uita la avizul consultativ la CC. Ia sa fi zis CC ca Base a incalcat constitutia...asta ar fi fost principalul argument: CC a grait, gata, ii luam glanda!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
sandman_
post 19 Apr 2007, 12:43
Post #619

software engineer

QUOTE(aphophis @ 19 Apr 2007, 11:34)
nu a cenzurat? dar cum se numeste sa prezinti numai parerile care convin motanului felix, taind vocea celui care il apara pe basescu? nu se cheama cenzura? ti se pare normal ca un post de televiziune sa fac asta?
*

cezura se numeste cand presa vrea sa transmita si o institutie a statului impiedica asta

Redactorul transmisiunii respective considera ca declaratiile lui BOUreanu si Blaga sunt neinteresante pentru telespectatorii sai. Daca greseste, pierde din telespectatori. E economie de piata, nu cenzura...

Asa cum Tariceanu are lucruri mai importante de facut decat sa asiste la sedinta de azi, la fel si postul respectiv de TV are imagini mai importante de transmis decat discursurile respective...

--------------------
+
sandman_
post 19 Apr 2007, 12:48
Post #620

software engineer

Președintele Băsescu a arătat că, prin suspendarea din funcție a șefului statului, "este posibil să scadă ratingul de țară, este foarte posibil să se blocheze investițiile, este foarte posibil ca raportul ce urmează a fi făcut de către Comisia Europeană să nu fie un raport favorabil României".

Partea proasta e ca lumea l-a ascultat pe el si nu stie ca ratingul nu va scadea, asa cum a declarat responsabilul cu RO de la Moody's

"Fac un apel extrem de serios la liderii partidelor politice să aibă grijă în ce aruncă România, începând de mâine", a încheiat președintele.

ce dume ieftine laugh.gif laugh.gif

--------------------
+
aphophis
post 19 Apr 2007, 12:51
Post #621

Membru autentic

QUOTE(sandman_ @ 19 Apr 2007, 12:43)
cezura se numeste cand presa vrea sa transmita si o institutie a statului impiedica asta

Redactorul transmisiunii respective considera ca declaratiile lui BOUreanu si Blaga sunt neinteresante pentru telespectatorii sai. Daca greseste, pierde din telespectatori. E economie de piata, nu cenzura...

Asa cum Tariceanu are lucruri mai importante de facut decat sa asiste la sedinta de azi, la fel si postul respectiv de TV are imagini mai importante de transmis decat discursurile respective...
*

si cum decide ca sunt neinteresante? adica nu poate exista cenzura privata sau cum? laugh.gif radmasa.gif intr-adevar neinteresant ce vorbesc cei ce lupta impotriva monstruoasei coalitii, important e ce zic aia care incearca sa suspende un presedinte care nu e vinovat dupa cc.. curat murdar coane fanica

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
sandman_
post 19 Apr 2007, 12:55
Post #622

software engineer

TVR transmite de la 9:00 la 18:00 sedinta respectiva?
nu. rezulta ce TVR e cenzurata, pt ca poate eu vroiam sa vad cum se aseaza paharele pe mese....
Ce te impiedica sa-l vezi pe iubitul Boureanu la o alta televiziune, care ii transmite discursul?

--------------------
+
mihai24
post 19 Apr 2007, 13:00
Post #623

Membru autentic

"In Piata Universitatii au inceput sa se stranga bucuresteni care protesteaza impotriva Parlamentului. In jurul orei 13.30, aproximativ 60 de persoane se aflau in fata Teatrului National, avand pancarte cu mesaje de sustinere a presedintelui si contra restauratiei. Si Cititorii HotNews.ro discuta aprins pe forum despre un miting, programat pentru ora 18.30, in aceasta seara. Si pe forumurile altor publicatii online sunt sute de mesaje privind un miting in Piata Universitatii, iar pe Yahoo Messenger si prin intermediul SMS-urilor circula mesaje precum La 18.30, la Universitate!!! Let's kick some parlamentars ass!!!! (This in mass, but only mass could do it). "Trebuie sa iesim in strada...daca noi i-am ales pe parlamentari tot noi trebuie sa le aratam ca nu ne mai reprezinta...sa le fie rusine...rusine fata de tara asta, scrie George pe forumul HotNews.ro. Si daca o sa fiu singur voi merge in Piatza Universitatii la 18.30 pentru a-mi exprima protestul fata de acest abuz incredibil si intolerabil al parlamentului, spune Derco.
UPDATE: Si cititorii din alte orase mari (Cluj, Timisoara) au inceput sa discute despre mitinguri impotriva restauratiei, organizate in pietele centrale."

E adevarat,cei din Bucuresti?

--------------------
volvo s60 2.0T 2002 - sv-09-gkf
+
sandman_
post 19 Apr 2007, 13:04
Post #624

software engineer

Inseamna ca pedistilor chiar le este frica, daca au scos oamenii in strada.

Daca oamenii l-ar vrea pe Basescu, s-ar duce sa-l voteze la referendum si nu la mitinguri, demonstratii si alte mascarade (ar sta sa munceasca, asa cum facem noi cei care suntem 100% prezenti pe forum biggrin.gif )

--------------------
+
DragosP
post 19 Apr 2007, 13:11
Post #625

Nu zic nimic...nou

A început votul. 111.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
paulp
post 19 Apr 2007, 13:12
Post #626

Bagator de seama!

From: Iasi

La coase, pe ei, pe ei, pe mama lor smile.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
DragosP
post 19 Apr 2007, 13:15
Post #627

Nu zic nimic...nou

...în P-ța Univ.! wacko.gif să dărâmăm legăturile transpartinice, legăturile ascunse și mafia oligarhică (da' nu toată, aia cu drumurile e numa' bună wink.gif ).

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
l@u
post 19 Apr 2007, 13:23
Post #628

Membru autentic

wacko.gif

This post has been edited by l@u: 19 Apr 2007, 13:23

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
argon
Post #629

Mesaj semiautomat

QUOTE(DragosP @ 19 Apr 2007, 13:15)
...în P-ța Univ.! wacko.gif
*

da-ti un semn, si la nevoie, eu cu Radian mobilizam niste ortaci, ca suntem in zona....

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
aphophis
Post #630

Membru autentic

oameni buni daca mergeti in piata universitatii, nu uitati ca sunteti niste ciumegi, conform prm-istei buruiana !

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 08:03
Forum Renault