pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
a4tech01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
**
**
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 Apr 2007, 19:32) "Curtea observă că Parlamentul României nu a reținut existența vreunei nereguli constituționale în numirea Guvernului condus de primul-ministru desemnat și i-a acordat încredere" Adica in loc sa constate constitutionalitatea numirii, curtea constata ca parlamentul nu s-a sesizat atunci. Adica daca eu dau cu masina peste unul, ma duc la politie si iau autorizatie de reparatie, spunand ca mi-a lovit-o unul in parcare si atunci cand s-ar descoperi adevarul, nu mi-ar face nimic pentru ca politia mi-a dat autorizatie de reparatie? This post has been edited by ady77: 18 Apr 2007, 19:07 |
--------------------
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Fratilor, Basescu e terminat! Pun pariu pe ce vreti voi ca maine il halesc geoana & Co.
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Sper. Ca in ultimul timp e prea circar.
![]() Sunt curios , daca e suspendat, isi da demisia in urmatoarele 5 minute ? Ca asa a promis. This post has been edited by Amedeus: 18 Apr 2007, 19:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Sa ne pregatim de tov. paharoiu, zis si votcaroiu! Ce puteai sa astepti de la poiticienii astia... circ si scandal. Da' oare o fi mai bine haos...?!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 18 Apr 2007, 16:10) Eu din greseala am votat pro,dar asta doar din cauza vitezei,asa ca e un pic mincinos sondajul asta ![]() Moama ce discurs de se lasa cu rauri de lacrimi... ![]() ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Voi n-ati auzit cum l-a calificat Iliscu pe Geoana, de ce puneti botul la afirmatiile lui si ale lui Voiculescu? Eu nu am incredere in nici unul din astia si nici in partidele lor. Din '90 incoace am votat doar cu PNL-ul, dar de acum cred ca am sa votez PLD-ul si-l voi sustine pe Basescu.
Afirmatiile lui Geoana despre informarile SRI cu privire la membrii CC ma fac sa cred ca Iliescu i-a dat un calificativ prea bland. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
....daca nu ma inseala memoria i-a zis PROSTANAC
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Sa ne mai lase cu sondajele ca sunt minciuni pe fata.
Sau ca "pe Basescu il voteaza poporul". ![]() In realitate il voteaza 51% din 40% care merg la vot(ca restul sunt prea scarbiti de tot ce inseamna politica),ceea ce inseamna cam 20-25%,deci cel mult un sfert din populatia cu drept de vot. Si cum vine el si isi da demisia si apoi candideaza iar?De ce ii e frica de referendum,daca de alte alegeri nu ii e frica? Prostanaci sunt cei care inca mai "pun botul" la toate minciunile si manipularile lui Basescu.Imi pare rau pentru ei. This post has been edited by a4tech01: 18 Apr 2007, 21:14 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
nu e asa simplu. Daca isi da demisia, alegerile se vor organiza peste 3 luni, timp in care baietii au timp sa faca amendament la legea electorala, in care sa precizeze ca daca un presedinte a demisionat, nu mai are voie sa candideze...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
interesant calcul...si ...care-i treaba....e foarte bine asa ....cine nu vine la vot nu-l doare ...ce sa le facem sa-i luam cu japca....
pina la urma se va vedea la vot....oricare ar fi el....cine are dreptate ...restul sunt abureli |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Nici chiar asa,desi mi s-ar parea destul de normal.Ori demisionezi,ori candidezi.
Dar basescu e Basescu,lui i se iarta totul si la el totul are explicatie. |
--------------------
nu am
**
**
|
|
FireChief |
![]()
|
egzact
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 18 Apr 2007, 22:16) interesant calcul...si ...care-i treaba....e foarte bine asa ....cine nu vine la vot nu-l doare ...ce sa le facem sa-i luam cu japca.... pina la urma se va vedea la vot....oricare ar fi el....cine are dreptate ...restul sunt abureli Pai tocmai,ca nu-i bine pentru ca votul nu reflecta faptul ca intregul electorat il vrea pe Basescu,si cu asta basta. De ce nu vin?Pai poti sa-i condamni,daca nu au cu cine vota?Daca "au luat teapa" deja de cateva ori cu cei pe care i-au votat si nu mai au nici o alternativa?Pe cine sa voteze? Pe Becali,pe Vadim?Ca astia sunt cam singurii care nu au mai fost la guvernare. |
--------------------
nu am
**
**
|
|
FireChief |
![]()
|
pai vezi...asa e lumea cruda si nedreapta...
This post has been edited by FireChief: 18 Apr 2007, 21:39 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 18 Apr 2007, 21:13) nu e asa simplu. Daca isi da demisia, alegerile se vor organiza peste 3 luni, timp in care baietii au timp sa faca amendament la legea electorala, in care sa precizeze ca daca un presedinte a demisionat, nu mai are voie sa candideze... adica iarasi dam legi cu dedicatie? doar pt ca nu ne place mutra unuia? dar de dreptul oricui de a candida garantat prin constitutie ai auzit? cpai atunci hai sa dam legi impotriva lui voiculescu, ca cei care au trust de presa sa nu mai poata candida si tot asa. curat constitutional si moral coane fanica, adica daca nu putem sa-l eliminam pe cale dreapta, il injunghiem pe la spate. Jocuri politice de rahat la o adica.. si-au mai facut pesedeii lege cu dedicatie speciala crezand ca vor fi ei la putere, nu crezi ca e de ajuns? This post has been edited by aphophis: 18 Apr 2007, 22:08 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma basitu asta i-mi aduce aminte de unu pe care poporu la votat,poporu la impuscat
![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
colombina29 |
![]()
|
Am senzatia ca aceasta noapte va fi "noaptea generalilor" daca intelegeti ce vreau sa spun...
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
FireChief |
![]()
|
e nu mai spune...ceausescu a fost votat....zi-mi si mie cine a fost contracandidatul lui in alegeri....sau ma rog contracandidatii....
nu mai vorbiti bre daca nu stiti ce a fost si nu mai faceti comparatii d-astea bomba... as putea si eu spune ca basescu imi aduce aminte de ...Ataturk...daca stii cine e ala...si cred si sper sa reuseasca ce a reusit ataturk |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 18 Apr 2007, 22:25) Pai tocmai,ca nu-i bine pentru ca votul nu reflecta faptul ca intregul electorat il vrea pe Basescu,si cu asta basta. De ce nu vin?Pai poti sa-i condamni,daca nu au cu cine vota?Daca "au luat teapa" deja de cateva ori cu cei pe care i-au votat si nu mai au nici o alternativa?Pe cine sa voteze? Pe Becali,pe Vadim?Ca astia sunt cam singurii care nu au mai fost la guvernare. hai ca asta e chiar tare. pai fa frate un partid al tau, aduna rude, prieteni, ce mai ai, fa-ti publicitate, da-te mare si corect si te votam pe tine. dar pana atunci, il votam pe Basescu, ca e baiat bun. off topic. acu' cateva zile la Romania in direct a lu' Turcescu de pe Europa FM suna o doamna si incepe sa spuna ca base a facut asa si pe dincolo, ca tariceanu e mult mai corect, ca e mai vertical, in fine... discuta turcescu cu ea diplomat, si la un moment dat ce spun gospodina, ca basescu cu siguranta nu e bun de presedinte ca e nu stiu ce zodie, si ca ar fi trebuit sa se inteleaga cu tariceanu ca sunt zodii corespondente, draq stie... in fine... mi-am facut eu o idee cam ce se intampla cand vine, cu adevarat spus "prostimea", la vot.... o sa candidez si eu, da peste vreo 10 - 15 ani.... This post has been edited by Marius97fer: 18 Apr 2007, 22:24 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 18 Apr 2007, 23:14) e nu mai spune...ceausescu a fost votat....zi-mi si mie cine a fost contracandidatul lui in alegeri....sau ma rog contracandidatii.... nu mai vorbiti bre daca nu stiti ce a fost si nu mai faceti comparatii d-astea bomba... as putea si eu spune ca basescu imi aduce aminte de ...Ataturk...daca stii cine e ala...si cred si sper sa reuseasca ce a reusit ataturk sper sa nu faca din romania, turcia moderna II ![]() ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
ICET |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 18 Apr 2007, 22:14) Dar basitu ce contracandidat are acum??? QUOTE(aphophis @ 18 Apr 2007, 22:16) Pai momentan doar prin discursuri,dar doamne fereste sa nu mai fie si altele. Am mai spus si o repet,daca ar fi fost un om cinstit as fi fost sustinatorul lui,dar cum el e un om corupt si cu dosare penale pe rol(momentan in stand by din cauza functiei)si mai are tupeul obraznic sa tipe in gura mare ca altii fura,deja se scalda in penibil,iar discursurile din ultima vreme sunt cu substrat,adica vezi lume ca astia vor sa ma faca...sariti pe ei si sa ma salvati ca sa mai pot sta si eu linistit(vorba vine ca el mereu o sa fie agitat,indiferent de ce va fi). This post has been edited by ICET: 18 Apr 2007, 22:28 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
FireChief |
![]()
|
pai e vina lui ca astia de-l dau jos,n-au oameni sa se bata cu base in alegeri....
base e un om cinstit drept corect iubit de popor respectat,integru,moral,caare doreste sa faca ceva pentru tara asta si care intimplator sau nu a deranjat niste jigodii corupte... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ICET |
![]()
|
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
care sunt dosarele alea bomba aflate pe rol la Base? in afara de casa din mihaileanu ce aveti (si cazul asta e subtirel)? sa nu imi ziceti ca flota, pt. ca in cazul asta s-a demonstrat de mult ca tot oamenii psd-ului si ai lui ilici au furat. nu mai aruncati intoxicari asa la intimplare. sau te pomeni ca vreti sa il votati pe geoana? sau poate felix? ori vaccin e mai bun?
This post has been edited by mihail75: 18 Apr 2007, 22:33 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sefu, Base nu e un om cinstit, cinstit e badea Gheorghe de la Patirlagele din deal, care nu stie altceva decit oile lui.
Base are si el clica lui ce pupincuristi care vor sa suga un ciolan gras (vezi euroconstruct), dar spre deosebire de baronii pesedei, el chiar vrea sa mai si faca ceva in tara asta, inafara sa-i lase pe altii sa fure. Asta il deosebeste de pesedei, si asta apreciaza populatia la el. Oamenii care vor sa faca ceva bun pentru tara merita toata admiratia, chiar daca nu sint inalbiti la Nufaru. De condamnat sint cei care nu vor decit sa fure fara sa faca nimic si pentru ceilalti. Si astia sint pesedeii si aliatii lor, mai nou peneleii ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
e inteligent,mindru,vertical,drept,necrutator,imaculat,hotarit,ambitios,capos,nein
duplecat......e base si atit ...preferatul meu... ![]() This post has been edited by FireChief: 18 Apr 2007, 22:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:47 |