DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

paulp
post 18 Apr 2007, 10:51
Post #511

Bagator de seama!

Group: Members
From: Iasi

Nu, ca atunci vine nenea Felix si spune ca face Politie Politica wink.gif daca-l da in git la DNA smile.gif

Nu comentez metodele de furt. Nu ma pricep smile.gif

This post has been edited by paulp: 18 Apr 2007, 10:52

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
johnsws
post 18 Apr 2007, 11:45
Post #512

Membru autentic

From: Bucuresti

nenea felix oricum spune asta, si nu cred ca ii pasa cuiva ce spune el. sau vrei sa spui ca din cauza lui ne'a felix nu-si face base treaba?

nu te intreba nimeni de metode de furt, te intrebam daca afirmatia lui basescu de ieri e doar cu iz de barfa sau tie ti se pare a declaratie de sef de stat. io zic a un sef de stat trebuie sa faca diferenta intre o discutie din carciuma si un comunicat prezidential...dar ce sa-i faci nu se paote indeparta prea mult de golden spritz, aia-i viata lui si el asa crede ca se conduce o tara, rezolvand problemele dezbatute cu interes de betivii satului.

This post has been edited by johnsws: 18 Apr 2007, 11:50

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
paulp
post 18 Apr 2007, 11:50
Post #513

Bagator de seama!

John, te inseli. Felix spune in calitate de sef al comisiei de ancheta. Si dupa cum se vede Parlamentului (sau o parte a lui) ii pasa ce spune wink.gif ca e singurul lucru de care se pot agata.

Declaratiile lui Base de ieri sint declaratii politice, daca Base e vinovat ca vorbeste, atunci pe Vadim ar trebui sa-l execute in piata publice pentru ce aberatii scoate pe gura smile.gif

--------------------
+
klaus
post 18 Apr 2007, 12:15
Post #514

步步

Group: Moderatori

Revin si eu cu avizul ala consultativ, care mai zice niste lucruri interesante...
1. De ex, zice avizul la pag. 4:
QUOTE(avizul)
pot fi considerate fapte grave de incalcare a prevederilor Constitutiel actele de decizie sau sustragerea de la indeplinirea unor acte de decizie obligatorii, prin care Presedintele Romaniei ar impiedica functionarea autoritatilor publice

Reamintesc sustragerea de la numirea agariciului ala de la externe... Si cand a fost sesizata Curtea, ups, s-a semnat imediat, si curtea a zis nu ca s-a sustras, ci ca problema s-a rezolvat, de parca sesizarea fuse sa se constata daca s-a rezolvat sau nu, nu ca se incalcasera prevederile constitutiei.

2. La pct. 3.6 Curtea zice:
Curtea nu poate analiza insa faptele de notorietate, in lipsa unor date si informatii concrete cu privire la acestea
. Deci "faptele de notorietate" dispar ca notiune din dreptul romanesc cu ocazia asta.

3. Referitor la gratierea infractorilor cu motivarea "nu au fost gasite probe temeinice" adica cu motivare de intereferenta in actul de justitie, Curte zice ca
"referitor la gratiere[...] este un apanaj traditional al sefului statului, care nu are obligatia sa-si motiveze masura luata, astfel ca orice explicatie ar da, inclusiv ca u a fost convins de justetea pedepselor aplicate, nu-i poate fi reprosata
. Deci astept cu interes o motivatie de gratiere gen "pentru ca-mi plac ochii gratiatului" sau "pentru ca mi-e ruda"... Si uite asa, o motivatie care incalca separea puterilor in stat prevazuta de constitutie (ca presedentia nu se ocupa de evaluarea unei vine sau alteia, ci justitia se ocupa) nu e "incalcare grava a constitutiei".

4. Referitor la imputarea incalcarii secretului convorbirilor telefonice (ca a zis Basescu ca ministrii au avut discutii telefonice care nu erau in regula") curtea constata ca
nu rezulta ca serviciile de informatii ar fi efectuat interceptari ale convorbirilor telefonice in afara cadrului legal
. Pai faptul ca spui ca ai auzit niste chestii in neregula la o discutie telefonica a altora, nu inseamna ca ai incalcat secretul convorbirii? Ca ai zis public din convorbirea respectiva. Modul cum ai incalcat secretul e altceva. Nici nu avea voie sa mentioneze ca a fost convorbirea, daca cei implicati nu au zis...

5. Insa trebuie sa recunosc ca finalul avizului este absolut naucitor:
Propunerea de suspendare[...] se refera la fapte de incalcare a constitutiei savarsite in exercitiul mandatului care, insa, prin continutul si consecintele lor, nu pot fi calificate drept grave, de natura sa determine suspendarea

Adica Curtea, cu gura ei zice ca faptele analizate au incalcat constitutia, doar ca nu au fost grave ...

Deci cine zicea de imaculare? Si de justitie echidistanta, echilibrata si independenta? Nu mai vorbesc de competenta...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
sandman_
post 18 Apr 2007, 13:43
Post #515

software engineer

From: Viena, Austria

QUOTE(paulp @ 18 Apr 2007, 09:51)
Nu comentez metodele de furt. Nu ma pricep smile.gif

chiar m-as fi mirat daca ai fi comentat asa ceva happy.gif happy.gif

QUOTE(paulp @ 18 Apr 2007)
Declaratiile lui Base de ieri sint declaratii politice, daca Base e vinovat ca vorbeste, atunci pe Vadim ar trebui sa-l execute in piata publice pentru ce aberatii scoate pe gura

Basescu este "presedintele tuturor romanilor", deci se presupune ca vorbeste in numele nostru, iar daca o face ca si atunci cand discuta cu marinarii lui plini de rom sau smenarii plini de whiskey (pardon, el n-are legatura cu smenarii, e sarac dar cinstit ca si Iliescu) atunci e vinovat. Pe langa asta, declaratiile lui n-au voie sa fie politice, pentru ca el nu e membru de partid. Sau este?!?!?!?

Pana una alta, presedintele evolueaza in sondaje, iar PD incepe sa il erodeze
sursa

Aparent, discursurile uimitor de "inteligente" au inceput odata cu plecarea doamnei Saftoiu, cea care l-a facut din membru de partid primar al capitalei si apoi presedinte.
Din 2005 si pana acum, 14 consilieri au plecat de la Cotroceni, printre care si multi oameni foarte capabili. Din pacate.

Maine seara vom sti daca mergem la vot sau la "plebicist". (sau la amandoua)

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
DragosP
post 18 Apr 2007, 14:17
Post #516

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Măi, una peste alta, dacă marinelu ar avea sânge-n instalație, ar face următorul lucru: mâine la 09:05 (ședința începe la 09:00) ar veni în plen și-ar zice: "Măi dragilor, vă scutesc de plăcerea de-a mă suspenda, îmi dau eu demisia acum".
Asta dacă e să-și dea demisia, lucru pe care am mai zis, mă îndoiesc că-l va face în caz de suspendare.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
sandman_
post 18 Apr 2007, 14:31
Post #517

software engineer

Nu, ca risca sa se termine dezbaterile la 09:04 si sa-l fi suspandat deja.

A propos, daca e suspendat, are voie sa-si dea demisia?

--------------------
+
tribunul
post 18 Apr 2007, 14:32
Post #518

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Base trebuie demis ca are discursuri naspa....!!!!????
Cred ca devenim penibili.
Pacat ca nu mai are suvita.

Varujan spunea ca nu le face nimic celor din minister VINOVATI de smenurile facute in energie.
Dar nu conteaza ca aia au furat milioane de dolari pe fata, chestie dovedita.

Oare cumva Base a fost singurul care s-a luat de baietii destepti din energie, a dat pe fata furturile, iar acum discursurile lui ii deranjea pe prea multi.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
ady77
post 18 Apr 2007, 14:35
Post #519

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(tribunul @ 18 Apr 2007, 15:32)
Varujan spunea ca nu le face nimic celor din minister VINOVATI de smenurile facute in energie.
Dar nu conteaza ca aia au furat milioane de dolari pe fata, chestie dovedita.
*

Dovedita de cine? Ce ar putea sa le faca Varujan?

paulp: "Nu comentez metodele de furt. Nu ma pricep "

Traian Basescu:
"Dacă vor liniște, acea magică liniște, le pot spune că liniștea este mediul în care hoții se simt cel mai bine. Furturile se fac în liniște. Nimeni nu face zgomot când fură."

Lasa ca se pricepe Basescu:
- cand a disparut flota in liniste a disparut;
- cand si-a dat apartament prin Mihaileanu tot in liniste si l-a dat.

This post has been edited by ady77: 18 Apr 2007, 14:47

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
sandman_
post 18 Apr 2007, 14:40
Post #520

software engineer

Nu am spus ca trebuie demis. Am spus doar ca este inadmisibil si trebuie sa revizuiasca fondul si forma declaratiilor.

Bashescu nu a prea dat pe fata nimic. Doar face afirmatii gratuite si lipsite de vreo dovada.

--------------------
+
johnsws
post 18 Apr 2007, 14:47
Post #521

Membru autentic

pai daca ne tinem de scenarii: base s-a luat de aia din energie ca a vrut si el impreuna cu frate-su sa puna botu, dar nu le-a iesit smenu...si atunci s-a pus cu tunu pe ei! (vezi firma fratelui lui base, cu dreptul de a revinde energie)

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
CGB
post 18 Apr 2007, 14:52
Post #522

CGB

From: behind

pai afirmatiile astea prind la popor. tata floarea da pa marginea santului e patrunsa pana-n inima de gargara ieftina a baselului. da ochii peste cap si are stari orgasmice de cate ori marinelu' se intoarce la popor.

daca stie el tot ce misca-n tara asta, stie toti hotii si toti coruptii...de ce nu da nume? ori coruptia la el se rezuma la rahatul de biletel a lu' tariceanu si termopanele lu' nastase?

mie incepe sa-mi fie mila de personaj. daca-l suspenda astia sau isi da demisia, adio imunitate si sa vedeti tavaleala ce-i trag toti. si au cu ce sa-i traga tavaleala, ptr ca personaju' nu-i deloc imaculat. cred ca face poteca la parchet bietu' marinel.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
DragosP
post 18 Apr 2007, 14:58
Post #523

Nu zic nimic...nou

QUOTE(sandman_ @ 18 Apr 2007, 15:31)
A propos, daca e suspendat, are voie sa-si dea demisia?

EL are voie orice (după mintea unora); doar e președinte, nu?
E puțin absurdă demisia după ce ai fost suspendat. Dacă ai fost suspendat, înseamnă că nu mai ești, atunci după vot îmi pot da și eu demisia din funcția de președinte, nu?
Trecem peste detaliile tehnice relativ la momentul în care intră efectiv în vigoare suspendarea. Alea sunt detalii... Părerea mea ™.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
sandman_
post 18 Apr 2007, 15:14
Post #524

software engineer

Cam asta zic si eu: daca esti suspendat dintr-o functie, inseamna ca nu mai esti in functia aia. Nu esti nici demis, dar nu mai esti in functie. In alta ordine de idei, eu nu vad ce rost ar avea demisia lui.

Sa presupunem ca maine il suspenda. Peste o luna se organizeaza referendum si sunt doua variante posibile : a. se intruneste majoritatea necesara demiterii lui; b. in linii mari, opusul variantei a.

Daca a, atunci presedintele e demis si se organizeaza alegeri prezidentiale.
Daca b, atunci presedintele ramane in functie si cu asta basta.

In cazul in care presedintele demisioneaza, se organizeaza alegeri prezidentiale ©.

Singura diferenta pe care eu o vad intre cazurile a si c este ca in cazul c presedintele renunta la functia pe care i-a dat-o poporul si nu ar trebui sa mai aiba voie sa o solicite din nou... (tehnic vorbind, daca ne plasam in cazul a, o eventuala candidatura ar fi futila, deoarece, daca 50%+1 au votat impotriva lui, este foarte probabil ca aceiasi 50%+1 sa voteze impotriva lui si peste 1-2 luni)

--------------------
+
klaus
post 18 Apr 2007, 15:22
Post #525

步步

Suspendarea nu este totuna cu incetarea unei calitati.
Cand esti suspendat din functie nu poti exercita respectiva functie, dintr-un motiv sau altul, insa la incetarea motivului suspendarii automat revii pe functia respectiva.
La incetarea calitatii (prin demisie de ex), nu mai revii automat pe functie.

Cat esti suspendat, calitatea este a ta, doar ca altcineva o exercita temporar, ca tu nu poti sa o exerciti, dintr-un motiv sau altul.
Cand ti-ai dat demsia calitatea nu mai este a ta.

ex:
pe perioada concediului de maternitate/crestere copil, se suspenda contractul de munca cu mama respectiva, insa la revenire din respectivul concediu isi reia functia veche de drept.
Daca insa isi da demisia...

Si analogie cu demisia in timpul suspendarii: daca esti in concediu de maternitate/crestere copil poti sa-ti dai demisia...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Como
post 18 Apr 2007, 15:26
Post #526

Membru autentic

Suspendare inseamna intrerupere, amanare, oprire temporara, care devine definitiva in momentul aprobarii referendumului. Daca isi da demisia singur atunci iar devine permanenta, si nu mai e nevoie de referendum. E o chestie logica, dar vad ca lumea se infierbanta rau cand e vorba de Basescu, cel care a renuntat la imunitatea de parlamentar pentru dosarul flota. Bine, nici nu e nevoie sa-l martirizam acum, ca au astia niste afaceri si niste fratii intra-partidice si trans-partidice de te doare mintea, ca altfel matura cu tine pe jos urgent. Si cand te gandesti ca totul a inceput cu Tariceanu care a chemat-o la ordin pe madam Macovei, sa poarte niscaiva discutii cu Patriciu...

This post has been edited by thecagero: 18 Apr 2007, 15:27

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
sandman_
post 18 Apr 2007, 15:53
Post #527

software engineer

Si totusi, ce sens ar avea o demisie simultana cu suspendarea, altul decat recunoasterea motivelor pentru care a fost suspendat?

--------------------
+
FireChief
post 18 Apr 2007, 16:10
Post #528

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

pro base 55,73%
anti base 30,96%...base creste in continuare pe forum tongue.gif ....sa-mi aratati si mie un moderator probasescu pe aici ca eu nu l-am vazut.....chiar asa....toti anti...

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
DragosP
post 18 Apr 2007, 16:12
Post #529

Nu zic nimic...nou

...deformație...

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
paulp
post 18 Apr 2007, 16:14
Post #530

Bagator de seama!

... lamentatie... (avea Valeriu Sterian o melodie misto wink.gif)

--------------------
+
OAP
post 18 Apr 2007, 16:21
Post #531

Membru autentic

...echitatie.. biggrin.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
sandman_
post 18 Apr 2007, 16:23
Post #532

software engineer

peroratie...

Din fericire, nu voteaza doar forumul wink.gif)

LE:
"....sa-mi aratati si mie un moderator probasescu pe aici ca eu nu l-am vazut.....chiar asa....toti anti..."

o dovada in plus ca moderatorii de aici sunt oameni cu scaun la cap icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

--------------------
+
paulp
post 18 Apr 2007, 16:25
Post #533

Bagator de seama!

obturatie...

Sau noi ceilalti sintem duuusi smile.gif

--------------------
+
DragosP
post 18 Apr 2007, 16:37
Post #534

Nu zic nimic...nou

...sau: și, și! 04.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
OAP
post 18 Apr 2007, 16:51
Post #535

Membru autentic

Discutia pe forum isi are si ea rolul ei, dar realitatea este urmatoarea: Tot Base o sa iasa in urma alegerilor. (adica punct)

...anticipatie... biggrin.gif na ca asta nu era in versurile lui Sterian

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
a4tech01
post 18 Apr 2007, 17:06
Post #536

Membru incepator

Gata,Basescu s-a apucat de campanie electorala...adica unicul lucru pe care stie sa-l faca bine.Se pare ca urmeaza 3 luni de campanie electorala...

This post has been edited by a4tech01: 18 Apr 2007, 18:14

--------------------
nu am ** **
+
DragosP
post 18 Apr 2007, 18:03
Post #537

Nu zic nimic...nou

Râdem, glumim...
Da' eu am niște emoții relativ la votul de mâine (19.04.2007), ceva de speriat! ph34r.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
a4tech01
post 18 Apr 2007, 18:13
Post #538

Membru incepator

NU RATATI!!
La 19:30 base isi face iar campanie!!!
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by a4tech01: 18 Apr 2007, 18:14

--------------------
nu am ** **
+
DragosP
post 18 Apr 2007, 18:18
Post #539

Nu zic nimic...nou

Unde? Unde? Să nu ratez! wub.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
a4tech01
post 18 Apr 2007, 18:19
Post #540

Membru incepator

in direct la TV!

--------------------
nu am ** **
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 01:18
Forum Renault