Cine joaca table?, pe messenger
![]() ![]() ![]() |
Cine joaca table?, pe messenger
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
LOL ....je
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am uitat: Ci_co e exclus din start pentru ca manareste zarurile.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Asa este o insulta adusa mie si celor care muncesc 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana !!
Acu facusi topic sa le spui ca trisez si te bat la table ca bunica fasolea ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca sunteti d'astia[care calcati in fiecare dimineata in ceva] nici nu joc cu voi...
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Sony |
![]()
|
Asta micu e de jale. Stai sa vina si radian sa confirme.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 23 Jan 2007, 01:10) ....hmmm sa te vedem ! QUOTE(Sony @ 23 Jan 2007, 01:12) bah Sony cum vine asta pe tine te bat si pe radian fac egal sau mi-o iau ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Sony |
![]()
|
Rectificam: doar azi m-ai batut. In rest ti-o furi de nu stii ce te-a lovit.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Ma bag si eu...dar unde?:)un id ceva?
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(1.6 @ 23 Jan 2007, 01:22) POi daca avem onoarea sa te cunoastem spune id-ul domne si vb ![]() LE: ...aaaaaa rusine Sony te-am dilit azi 7-5 muahhahaha! ora 15:49 Sony Balboa a fost macelarit de Ci_co Swartznegar ! Salutare, Ci_co This post has been edited by Ci_co: 22 Jan 2007, 15:48 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Puslamalelor ce sunteti... ati monopolizat topicu' aiesta numa voi doi... Rusinica...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
1.6 |
![]()
|
Ce zici ci_co?????
![]() |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
gata, l-ai nenorocit?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Domnilor, jocul de table este un joc intelijent indeosebi de nororc asa cum arata un vorbitor, ca dimineata dupa sculare, calca pe un mot, in parcare cand merge sa demareze cu masina catre work.
Ar fi bine in locuri publice, pe banci de lemn cu tablele in manus, si dai 6-6, la nevoie si 3-1 sau chiar orice zar necesar pentru o poarta-n casa. Succes. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
1.6 |
![]()
|
inca se disputa....
![]() This post has been edited by 1.6: 22 Jan 2007, 19:03 |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Je....ca si asa ma plictisesc zilele astea ....e in sesiune nevastamea
![]() id: t r 3 b u r i |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Ci_co |
![]()
|
Sony sa nu dea
![]() Bah e bun rau ..m-a rupt ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(crintea1949 @ 22 Jan 2007, 18:56) Domnilor, jocul de table este un joc intelijent indeosebi de nororc asa cum arata un vorbitor, ca dimineata dupa sculare, calca pe un mot, in parcare cand merge sa demareze cu masina catre work. Deci nu-mi spune tu mie despre oameni carora le cam miros talpile si fix cand e nevoie de un 6-6 invarte al drecu' zar si iete ce iese 6-6....cred ca e loc de ceva mirositor si nu ceva inteligent!!! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Ci_co |
![]()
|
Lexy te dai lovita ??parca vorbisem ca ne duelam putin ?!! numai gura este de tine
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Lexy |
![]()
|
Iti dai seama ca ma dau lovita cand am aflat ce oameni valorosi am indraznit sa provoc .....
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
1.6 |
![]()
|
Hai ma ci_co..ce reclama imi faci.!Doar ti-am zis ca nu-mi merge pe alte planuri..ce dracu ...doar sunt curat pe talpi!:)
scor nou: moi:6..ci_co:2 ![]() This post has been edited by 1.6: 22 Jan 2007, 20:36 |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Lexy |
![]()
|
Mda..v-ati culcat la ora 10 de frica...ntz ntz ntz
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ci_co tata ti-o furasi si de la 1,6??? Mai, numai poate nimeni sa ia bataie ca le furi tu pe toate...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
De pnl nu ma doare capul . Poate confisca lantul de benzinarii si ne dau si noua "daciotilor" combustibil mai eftin ...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
Si acum o sa intre Sony si o sa spuna niste fabulatii gen 4-0 pt el adica martz de 2 ori ...cum am spus fabulatii se oftica ca eu i-am tras 1 martz
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Sony |
![]()
|
Crezi ca io sunt La Fontaine sa trag cu fabule?
![]() O stii p-aia cu boul si vitelul? ![]() This post has been edited by Sony: 23 Jan 2007, 14:40 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
NU si risc sa mi-o iau care e faza cu bou si vitelu ??!!!
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 00:53 |