SNOOKER
![]() ![]() ![]() |
SNOOKER
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ce e ala?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
he he he!! de parca nu ai sti... biliard?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
un alt fel de biliard ma cu multe bile masa mare reguli intortocheate si nervi tari
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si gauri mai mici ...
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Dupa cateva partide urmarite la televizor se pot prinde usor regulile de baza, dupa care jocul de snooker devine extrem de atractiv.
Personal il apreciez cel mai mult pe Stephen Hendry. |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Nu ma pricep dar m-a uimit un chinez , tinerel parca de 16 ani , juniorul meu urmareste si mai si joaca , sper ca nu pe banii mei
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Ake |
![]()
|
Regulile cred ca nu sunt atat de si mple pe cum par la televizor. Si cred ca tocami regulile astea fac snooker-ul mult mai atractiv decat biliardul. E un joc care pe langa o mana extrem de buna, necesita si o inteligenta mult peste media necesara in alte sporturi.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
suuuupppper ... perfect englezesc ... cu o stapanire de sine iesita din comun Shaun Murphy este noul campion mondial la doar 22 de ani - Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry, Steve Davis, Jimmy White, Ken Doherty, Peter Ebdon, Stephen Lee, Marco Fu, Stephen Maguire, John Higgins, John Parrott, John Higgins, Joe Perry, Ian McCulloch, Graeme Dott, Alan McManus ... alegeti voi mie imi este foarte greu insa parca ... parca sunt tot mai aproape de Ronnie - mai ales ptr. ca a demonstrat inca o data ca este si el om ...
inca o data regulile ... www.worldsnooker.com This post has been edited by luxcor: 4 May 2005, 14:53 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Corect! O'Sullivan rulz!
![]() PS Oare cat whisky trebuie sa bei ca sa ajungi in top? ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu-l uitam pe Paul Hunter - chiar daca a avut un sezon slab (am inteles ca are ceva probleme medicale)
Later edit: si Mark Williams - totusi e singurul care a reusit break-ul maxim saptamana trecuta... This post has been edited by mem: 4 May 2005, 14:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Ake |
![]()
|
Apropo de break maxim!
147000 Lire premiu special + 14000 pentru cel mai mare break Daca ar fi castigat ar mai fi incasat 250000. Deci castigul maxim la o editie CM poate ajunge la 411.000 lire ~ 603.000 euro. !!!! ca sa nu mai vorbim de castigul pe unitatea de timp 161 mii / 9 minute => 437 euro/secunda. Eu cred ca e o suma pentru un sportiv ! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
E de apreciat evolutia lui Murphy mai ales ca el a disputat doua tururi de calificare ca sa ajunga pe tabloul principal.
Acum vine o pauza de circa 5 luni pana la reluarea concursurilor. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Ake |
![]()
|
A jucat frumos Murphy, dar eu raman la parerea ca jocul cel mai spectaculos tot Ronnie O'Sullivan il are. Pacat ca a trecut si el prin "boala Mutu" si mai trage si acum ponoasele.
In finala asta am ramas cu impresia ca totusi nu a castigat cine a jucat cel mai bine, ci ca a pierdut cine a gresit mai mult. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E fabulos snooker-ul si e mai fabulos cand te uiti le TV si vezi cum baga aia bilele. Insa in viata reala nu este ca la tv. Shaun Murphy la varsta de 14 ani era jucator profesionist de snooker. Da da am spus bine 14 ani. Va dati seama cat talent poate sa aiba.
Revenind la faptul ca este greu. Daca mai joci biliard din cand in cand prima data cand joci snooker dai de cel putin 10 ori pana reusesti sa bagi o biluta. Daca nu ai treaba cu biliardul eu zic ca nici nu are rost sa incerci snooker-ul. Mai am o intrebare: stie cineva un club care sa aiba masa de snooker calumea la un pret normal? In City Club costa 200 000 ora dar masa este varza (postavul), iar in Plaza (noul mall) este 500 000 ora asa ca nici nu se pune problema. |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt mandrul posesor al unei mini-mese de snooker + biliard pentru copii, facuta cadou sotiei de Mos Craciun, anul trecut. Se joaca cam greu pe ea (tacuri de ~ 40 cm, bile din plastic, usoare si nefinisate, si alte mici inconveniente), dar merita sa vezi oameni in toata firea cum se fugaresc in jurul acelei masute sa dea in bile.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(romulus @ 4 May 2005, 13:24) Asta e o injosire a acestui sport (snooker). Cum se poate sa il comparam cu biliard?!! ![]() ![]() Eu joc (jucam de fapt, ca nu prea am mai avut timp) in IDM in Regie. Pana la ora 13 sunt preturi mai mult decat acceptabile si sunt 5 mese foarte bune. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
ceva interesant: Murphy si McCulloch sunt elevii lui Higgins.
Biliardul nu se poate compara cu snookerul de nici o culoare, doar ca se joaca cu bile asta fiind singura asemanare.E ca si cum ai spune ca rugby-ul cu fotbalul american e la fel |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Poate sa para ciudat, sunt fan snooker dar biliardul nu-mi place deloc.
In alta ordine de idei, as fi preferat o finala O'Sullivan vs Mark Williams (sunt favoritii mei). Pacat de pauza asta prea lunga pana-n toamna, dar in perioada asta sunt concursuri/demonstratii de trickshot . |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Ake |
![]()
|
astazi la ora 17 pe Eurosport, finala intre Ding Junhui si Steve Davis.
Dupa cum au jucat ambii in semifinale, cred ca va fi un meci antologic |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Ronnie O'Sullivan e singurul care joaca si cu stanga si cu dreapta.
Hendry e campionul tuturor timpurilor,iar Davis e un lord. |
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
wtf ... a castigat Ding Junhui (10:6)
![]() primul jucator din afara Marii Britanii si Irlandei care castiga cupa Travis Perkins (UK Championship) ... daca la tenis de camp nu au aparut multi asiatici dupa Chang imi este tare frica ca aici se va intampla ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Yeap, si pustiu' nu are nici 19 ani impliniti!
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Nu l-am vazut sa aiba tupeu sa joace intr-o finala cu ambele maini asa cum face Ronnie.
|
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
aha ! bine (ca) v-am gasit !
m-am uitat aseara la finala Masters-ului de la Londra, dar din pacate n-am apucat sa o vad pina la sfirsit. am vazut pina la 8-8, dupa care m-a furat somnul. nu m-am luptat, ca trebuia sa ma trezesc la 6 azi si era deja trecut de 1 noaptea. care a cistigat ? ca amindoi greseau destul de mult si rezultatul chiar nu era previzibil. p.s. site-ul eurosport nu s-a actualizat inca, poate a vazut vreunul dintre voi. |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca Higgins.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
thank you, thank you very much !
![]() imi pare rau de Ronnie, e unul dintre favoritii mei, da' din ce am vazut aseara ma asteptam oarecum sa piarda. parea mai putin concentrat. oricum, Higgins rulez ! a avut o tactica excelenta, toata admiratia ! |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:49 |