unde gasesc BiFi?
![]() ![]() ![]() |
unde gasesc BiFi?
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Da' nu te-apuci sa-ti faci singur ce carnati iti pofteste inima?
Cumperi 1-2 sau mai multe kg carne tocata, mate, condimente et... voila! Carnati dupa gustul tau! Se pot chiar si afuma! Va trebui numai sa cauti ceva retete gustoase, dar nenea Gogu' e mereu prin preajma, gata sa ajute... |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
deci e clar, n-ai mancat d'aia
neeeeeeeext |
--------------------
Dacia
1300
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, si abia uitasem ca exista asa ceva. Laule!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Sa-nteleg ca de Craciun mai bine las copiii acasa si umplu masina cu carnati?
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am mai vazut prin Austria acum vreo 2 ani. Foarte buni, asa cumm ii stiam.
This post has been edited by einstein1984: 9 Nov 2010, 12:10 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ce se-ntampla mai, voi n-aveti pe la tara vreo bunica, gospodina buna,
care sa stie sa facacarnati gustosi? Cei ai bunicii mele sunt formidabili. Si fara E-uri. |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si de unde faci tu rost de reteta AIA?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
In benzinariile Agip. Fara misto. 100% am vazut din astia la Agip timpuri noi
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Ov |
![]()
|
mersi FLP. Dau o fuga cand ies
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Mie mi-au sarit in ochi ptr ca mintea mea nu a conceput pe nimeni sa cumpere un carnat din ala sa roada la el :-s
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' nu mai bine incercati voi niste BiFidus Essensis? Cica-i mai sanatos....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacia_slk @ 9 Nov 2010, 13:21) Ce se-ntampla mai, voi n-aveti pe la tara vreo bunica, gospodina buna, care sa stie sa facacarnati gustosi? [..] E cumva interzis sau imposibil sa-i placa cuiva si lebarul, si pateul de ficat de la conserva? Asa se intampla cand nu stii despre ce-i vorba, dar te bagi. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
FLP |
![]()
|
Stati asa ca m-ati facut curios. Deci asta e un carnat care il iei la pachet si il mananci asa gol, fara paine, fara mustar, fara nimic?
|
--------------------
.
.
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
O intrebare, recunosc, stupida: ce au carnatii aia asa special?
Nu arunc cu piatra, ca si eu am comis-o si mi-am adus thuringer din DE, doar sunt curios! This post has been edited by Garett: 9 Nov 2010, 12:53 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 9 Nov 2010, 13:52) Stati asa ca m-ati facut curios. Deci asta e un carnat care il iei la pachet si il mananci asa gol, fara paine, fara mustar, fara nimic? Da, asa se vand pe la ei, ca bomboanele. la unele magazine au un borcan mare si ti-l da in servetel (carnat vanatoresc era in traducere, semana cu BiFi). Si merge de minune fara paine sau mustar. Se gaseau la Alimentara prin 95-98 parca. E un carnat uscat si gras, cu un gust aparte. daca nu ai mancat nu stiu cum sa-l descriu eu. Ceva gen Fuetul de campofrio dar fara mucegai. Ov, tie-ti placeau aia obisnuiti, sau aia iuti, cu dunga alba pe ambalaj? This post has been edited by einstein1984: 9 Nov 2010, 12:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Credeam ca numa' la femei naste pasiuni cirnatu'.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Era ceva de genul asta prin Selgros. Nu bag mana in foc ca-s fix aceeasi chestie dar erau niste carnati subtiri uscati ambalati separat.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 9 Nov 2010, 12:52) Stati asa ca m-ati facut curios. Deci asta e un carnat care il iei la pachet si il mananci asa gol, fara paine, fara mustar, fara nimic? exact QUOTE(einstein1984 @ 9 Nov 2010, 12:56) ambele feluri erau dementiale QUOTE(Garett @ 9 Nov 2010, 13:19) asa-s si astia This post has been edited by Ov: 9 Nov 2010, 13:51 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
il cumperi la bucata si pleci cu el in mana rozand din el ca dintr-o ciunga
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Garett @ 9 Nov 2010, 12:53) O intrebare, recunosc, stupida: ce au carnatii aia asa special? Nu arunc cu piatra, ca si eu am comis-o si mi-am adus thuringer din DE, doar sunt curios! Thuringer se gaseste acum prin magazine. Dar diverse preturi, de exemplu de "Best Farm" in Kaufland, dar costa o gramada, vreo 17 lei patru bucati daca imi aduc bine aminte, sau mult mai ieftini si foarte gustosi am gasit pe la Penny Market, cu vreo 6-7 lei patru bucati, ce-i drept un pic mai mici ca ailalti, cam jumatate, dar diferenta tot exista. Cat despre BiFi, nu stiu de ce am impresia ca am mancat. S-au gasit la noi sa inteleg, candva? Sau nu? Data viitoare bag si eu la un Agip ca mi-ati starnit curiozitatea. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
De curiozitate, cât costă?
Totuși, 17 lei este un preț destul de mare pentru 4 cârnați... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Așa îmi ziceau și el cu argon mie despre virșli.
Că nu iau de unde trebuie, vorba lui Teo de la Deko Cafe. This post has been edited by Lostboy: 9 Nov 2010, 22:18 |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Ov @ 9 Nov 2010, 21:57) M-ai convins, i-am trecut pe lista de prioritati! QUOTE(cosmin_2300 @ 9 Nov 2010, 22:17) Eu centrez, eu dau cu capul ... ![]() QUOTE(Lostboy @ 9 Nov 2010, 22:17) Te rog insistent sa vorbesti cu mai multa consideratie despre virsli. Nu-i un subiect care sa fie luat in deradere... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
17 lei erau thuringer-ii in Kaufland, nu BiFi.
Apropo, cat costa BiFi-ul la Agip pana la urma? Maine sigur iau si eu. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
hay ca ma-ti facut curios..unde e benzinarie agip in ploiesti ca vreau sa incerc;/
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:43 |