Antifurt roti - feriti-va de pana!, cheie doar pt. 3 din 4 prezoane
![]() ![]() ![]() |
Antifurt roti - feriti-va de pana!, cheie doar pt. 3 din 4 prezoane
zmieu2go |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mersi, zmieu2go! Voi apela intr-un final la solutia data de tine in cazul in care nu o sa ajung la nici un rezultat cu cei de la meridian sud.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mad_voly @ 8 Feb 2007, 22:26) Scuze, m-am uitat mai bine si am cricul in forma de romb doar ca e un model mai nou si nu trebuie sa mai folosesti coarba pt ca are acea manivela incastrata. Daca nu e cu suparare, ai putea face o poza la cricul ala romboidal cu tot cu manivela? Ca sunt si eu curios cum arata cricurile astea mai recente de la Dacia |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si eu si eu,ca sa aduc topicul asta la suparfata,sunt curios cum arata cricul minune,
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
O sa pun maine baieti poza pt ca mai am un examen din sesiune la care invat si sunt terminat de oboseala.
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Problema antifurturilor rezolvata! (dupa lupte seculare)
Azi am fost contactat telefonic de directorul de vanzari de la meridian sud cu rugamintea si scuzele de rigoare de a ma prezenta la ei pt. schimbarea setului de antifurturi de pe rotile masinii, cu unele noi de 17 care se potrivesc si cu coarba data de Dacia. Zis si facut! In concuzie, posed un nou set de antifurturi roata, calitataea acestora fiind net superioara fata de cele dinainte (cred ca sunt de origine Dacia, de data asta) La final, toata lumea politicoasa, inclusiv directorul general al meridian sud care si-a cerut din nou scuze in numele firmei, lucru apreciabil dealtfel morala: nu va lasati calcati in picioare si intimidati, iar daca dreptatea este de partea voastra, mergeti pana in "panzele albe" pt. rezolvarea problemelor, pt. ca se poate, mai greu, dar se poate incet-incet si in Romania. Cu aceasta ocazia tin sa multumesc inca o data celor de la Dacia, respectiv v.c., pt. ca si-au facut datoria exemplar si fara ajutorul lor nu asi fi avut sorti de izbanda. Tot respectul! (au fost peste asteptarile mele) |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari !
Oricum nu este deloc normal ce se intampla. E nevoie de zeci de amenintari, telefoane, nervi pentru ce ... ??? pentru niste antifurturi pe care le-ai platit cu varf si indesat ... ![]() No comment ! |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
Kojak |
![]()
|
Scuze, offtopic:
DONEZ (pt posesorii de solenza in special) set antifurt (de 19) roti - fara coarba, pe cine intereseaza - mesaj personal! |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Kojak |
![]()
|
Topicul se poate incheia aici!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Rog sa nu se inchida. Am promis o poza si o sa o pun
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
mad_voly |
![]()
|
Iata si pozele promise. Scuze de intarziere.
@klaus, arunca o privire si spune-mi ce parere ai P.S: In ultima poza , se vede si afurisita ai de cheie pt prezoane. Este prinsa undeva in dreapta cum te uiti sub arcul de la portbagaj. Din cauza asta nu am vazut-o pana acum Attached thumbnail(s) DSC00048.JPG ( Size: 286.24k ) Number of downloads: 3449 DSC00049.JPG ( Size: 359.1k ) Number of downloads: 3553 DSC00050.JPG ( Size: 343.29k ) Number of downloads: 3358 DSC00051.JPG ( Size: 258.22k ) Number of downloads: 3418 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ptiu drace, da' ce i-o fi apucat pe astia de la Dacia?
Manerul ala lung si subtire are singurul avantaj ca nu trebuie prea multa forta pentru ridicat masina, ca in rest e incomod de lucrat cu el (manevre multe ca nu merge rotita cum trebuie daca cricul nu e destul de ridicat), e sursa de zgomote si zdranganeli daca nu e prins bine de cric (eu la DSN o aveam prinsa cu "soricei"), daca nu e din otel cum trebuie se poate indoi... De asemnea sfatuiesc pe cei care au cric de acest tip (cu coarba aia in L aferenta) sa nu stranga foarte tare prezoanele (se poate pentru ca are bratul mai lung coarba), ca la DSN si SLZ erau dintr-un material prost si se indoiau coarbele alea tip L (pur si simplu) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Confirm cele spuse de Klaus. Daca si la Logan au pus coarba din acelasi material cu cea pusa pe Solente, mai bine va cumparati alta, pentru ca originala va lasa tocmai cand va este lumea mai draga (sunt patit
![]() ![]() Poate totusi este din alt material, pentru ca la Logan am observat ca este vopsit, iar la Solenta nu era. L.E. eu coarba "in cruce" mi-am luat de cand am avut acel nefericit incident; am auzit ca este "sfanta" la masina omului; ![]() This post has been edited by GabyT: 12 Feb 2007, 22:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
Kojak |
![]()
|
In concluzie tot "crucea" folosita de baietii de la vulcanizari e cea mai buna!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mad_voly |
![]()
|
Eu ca prostu nu o vazusem si am luat una ca lumea din magazin, teapana. Acum am 2
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mad_voly |
![]()
|
Nu inteleg la ce te referi. Eu nu am antifurt la roti ci numai la capace. Daca la acestea din urma te referi, exista o cheie micuta speciala cu care desfaci capacelul care acopera prezoanele. Am jenti de aluminiu eu
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
klaus |
![]()
|
Mai, mata esti nea Kojak?
Ca nu mi se pare sa fi citat din mad_voly... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Off-topic: lasati, ca si cricul fara coarba inclusa e genial: daca ridici masina pe cric tinand coarba de locul ala de unde se tine, la inceput dai cu degetele de asfalt, era sa ma julesc.
Acum port o bucata de scandura cu mine sa o pun sub cric, ca sa am ceva mai mult loc de degete. Plus ca imi pun si manusile de sudura pe care le port la mine pt. ocazii dintr-astea. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
klaus |
![]()
|
Revin cu intrebarea pentru Kojak:
Daca nu e cu suparare, antifurtul ala care nu are fata de prezon ci de piulita, cum se monteaza pe roata la logan? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Kojak |
![]()
|
@klaus:
Este vorba despre antifurtul ("matrita" si "prezonul atipic") vechi: antifurturile noi "se bazeaza" pe aceasi idee dupa cum vezi am fost destul de prompt, poate-mi urmezi si tu exemplul cu ceea ce te-am rugat pe P.M. ![]() Attached thumbnail(s) Picture_001.jpg_1.jpg ( Size: 12.91k ) Number of downloads: 3369 Picture_003.jpg_3.jpg ( Size: 17.05k ) Number of downloads: 607 Picture_005.jpg_5.jpg ( Size: 14.07k ) Number of downloads: 536 Picture_006.jpg_6.jpg ( Size: 13.89k ) Number of downloads: 512 Picture_007.jpg_7.jpg ( Size: 17.43k ) Number of downloads: 561 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:57 |