Sfaturi insonorizare... HELP!, intrebari, propuneri
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi insonorizare... HELP!, intrebari, propuneri
Horatiu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 April 05 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1999 CLT
- BH-01-SHH
|
|||
Horatiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 April 05 From: Oradea ![]() |
Da... se pare ca nu vrea nimeni sa-mi dea o mana de ajutor... asta e... multumesc.
![]() ![]() This post has been edited by Horatiu: 26 Jan 2007, 18:25 |
--------------------
Dacia
1310
1999 CLT
- BH-01-SHH
|
|
rolly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 10 August 04 From: Alba ![]() |
Eu mi-am facut masina anul trecut de Paste, dar principalul obiectiv a fost izolarea si abia apoi m-am gandit sa o si antifonez...in privinta antifobnarii in interior am folosit autovapant (10 litri) si folie din aia de se baga sub parchetul laminat (2 straturi) si am facut un fel de sanwich: autovapant-folie-autovapant-folie-autovapant si deaupra un strat de vopsea sa nu se inmoaie dupa autovapantul si sa nu se lipeasca carpeta definiv de el...iar sub masina peste grundul in 3 straturi, am dat cu alti 5 litri de autovapant in strat gros...in concluzie, am ingreunat masina cu vreo 20 de kg, cred ca acum pot sa imi sara in podea chiar si bolovani ca tot nu va ajunge la tabla de cat de elastic e stratul de autovapant de sub ea, iar inauntru e destul de antifonata (zic destul pentru ca de pilda la capitolul antifonat usi nu am lucrat nimic)...oricum motorul tot se aude, insa ce se aude mai infundat sunt zgomotele provocate de roti cand circul pe teren mai accidentat..
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1985
- AB 03 NDR Suzuki Ignis 4x4 VVT 2007 - AB 86 NDR
|
|
Horatiu |
![]()
|
Multumesc de raspuns. O sa iau in considerare si ceea ce ai facut tu la masina. Astept momentan si niste raspunsuri la primul post.
|
--------------------
Dacia
1310
1999 CLT
- BH-01-SHH
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
Horatiu |
![]()
|
nu ma incanta linkul care mi l-ai dat.... am citit TOT ce s-a scris despre insonorizari pe forumul asta..... daca as fi gasit ce ma interesa, n-as mai fi deschis un topic nou...... anyway, merci
|
--------------------
Dacia
1310
1999 CLT
- BH-01-SHH
|
|
Horatiu |
![]()
|
mda... se pare ca nimeni nu vrea sa dea o mana de ajutor.... probabil daca as fi scris cum se face tuning la motor, si cate eleroane sa-mi pun pe plafonul masinii, as fi primit raspunsuri..... in consecinta, caut ajutor in alta parte..... topicul se poate inchide...
|
--------------------
Dacia
1310
1999 CLT
- BH-01-SHH
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Am vazut la Bricostoe, folie bituminoasa cu plasa de polietilena, si imi aduce aminte de consistenta Dynamatului. Ai putea incerca cu d-aia, insa este foarte densa si grea. Scumpa nu e, dar cred ca obtii rezultate foarte bune daca pui pe capota si pe interiorul peretelui despartitor motor/habitaclu.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Din fata de la parbriz pana in spate la luneta, apoi un antifon in usi, apoi intre fata de usa si usa ceva pasla. Si nu uita chederele trebuie sa stea perfect lipite de rama usii.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
Horatiu |
![]()
|
EvilOne, sunt din Oradea... nu am sanse sa ajung in Briostore, dar merci oricum
mihai1677: momentan ma rezum la portbagaj, pentru ca vreau sa-mi cumpar un sistem audio si sa fac o incinta cat mai bine izolata... la vara o sa ma bag in toata masina. Stiti pe cineva care si-a facut aceasta antifonare?... Rezultatele, diferentele? |
--------------------
Dacia
1310
1999 CLT
- BH-01-SHH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:52 |