Tinichigerie mai ieftina? Un incepator disperat
![]() ![]() ![]() |
Tinichigerie mai ieftina? Un incepator disperat
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 1 January 07 ![]() |
Un fastreply tot de la un incepator!
am patit si eu acum2 saptamani am parcat undeva prin centru langa o cladire care trebuia sa fie toata o bulina rosie pt cutremur, si m-am trezit cu un pietroi pe capota motor cam deasupra far dreapta, rezultat: infundata cam 3cm si arie cam250cm2. am fost la un atelier undeva prin rahova mi-au facuto si cand am intrebat cat face? mi s-a raspuns cu: dovada de la politie ai?(dupa ce terminasera mesterii treaba! nu inainte sa se apuce sa pot merge la politie si sa aduc) noroc ca am avut, cred ca daca nu aveam hartiuta mai umflau baietii putin ca de! o fac pe sub mana; asta e un lucru! al doilea banuesc vazadu-ma cu mamaliga in geam: mia spus 2 mil eu am zis e prea nu dau atat! si m-a iertat cu 1,5mil! indreptat + dat cu chit + vopsea( mi-au vopsit cam juma de capota si aripa dreapta pana la curbura de la mijloc sa nu se observe prea mult diferenta) vopsea gri metalizat si lac si intaritoare recunosc: ei stiu ce au pus acolo concluzii: -sa ai la tine dovada de reparatie de la politie - in nici un caz sa nu mergi singura( mai ales ca esti fata si mai ales ca o sa-ti vada magaliga in geam) This post has been edited by valentin_carlan: 12 Feb 2007, 13:38 |
--------------------
dacia
1410 L
1995 berlina
- B 53 PJK
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, de dovada de la politie nu a zis nimeni nimic...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
Cavaler-cavaler, da' poza fetii cine a facut-o? Fratele ei?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
antonia_cristiana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 February 07 ![]() |
Sunteti grozavi! Sincer.
@valentin_carlan: urata treaba cu bolovanul. macar mie mi s-a intamplat din prostia personala. Bine ca ai rezolvat. Da, cu dovada aveti dreptate si m-am ocupat. O sa dau lamaile jos ca sa fiu sigura ca nu am costuri suplimentare. In alta ordine de idei, sincer, nu mi-as fi permis sa cer sfatul unor soferi ca voi daca mi-as fi luat permisul pe spaga. Daca luat pe bune si am busit-o asa, va dati seama cu spaga cum ar fi fost? ![]() |
--------------------
Dacia
1400 break
1997
- B-35-JZL
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
@SGM : e un fel de a spune ca te recomanzi pe tine insuti .
![]() antonia_cristiana , e in Buzau un service bun , face spoilere din fibra de sticla , daca treci pe aici iti arat eu imprejurimile . ![]() This post has been edited by SiloS: 12 Feb 2007, 18:45 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
adevarat graiesti sgm ,am pussi eu un post si mia raspuns exact cum ai zis tu
![]() si io mam descurcat singur cand am infundat usa am desfacut fata la usa si am indreptato cu un lemn si un ciocan si dupa am facuto cu chit ,dupa cu spraiul si nu se cunoaste nimik ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
inca ceva uitasem ,daca ai dunga de la usa infundata te sfatuiesc sa o faci numai la service ,ca aia se face mai greu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Am dat si eu masina la o gagica sa conduca si mi-a busit-o. Miercuri ma duc la Pitesti si o indrept. Deci, domnisoara, daca vrei hai sa ne intrecem pe autostrada pana la service
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Daca n-ai pretentii prea mari si nu se supara prietenul tau te pot ajuta cu reparatia cat ma pricep
![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mad toz @ 12 Feb 2007, 20:49) adevarat graiesti sgm ,am pussi eu un post si mia raspuns exact cum ai zis tu ![]() si io mam descurcat singur cand am infundat usa am desfacut fata la usa si am indreptato cu un lemn si un ciocan si dupa am facuto cu chit ,dupa cu spraiul si nu se cunoaste nimik ![]() daca ai fi invatat sa folosesti cratima ("-") poate te-ar fi ajutat si pe tine ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
antonia_cristiana |
![]()
|
@SiloSL Frumos oras Buzaul, am rude prin imprejurimi.
@ag02cws: cred ca mie mi-ar face reducere doar sa ma vada plecata. deh, femeile la volan ![]() @B-34-SGM: multumesc mult de tot dar astept joia, minunata zi de salariu. Pe de alta parte, pentru ca pana sa-mi iau carnet masinuta asta a cam ruginit in parcare, mi s-a spus ca mai bine o carpesc acum cu niste spray si sa ma ocup de tinichigerie asa, cu o investitie masiva. S-au uitat niste amici si mi-au spus ca pe la fiecare portiera am cate un faras de rugina. Si e totusi o masina din '97. E mai bine sa strang niste bani si sa ii schimb tinichigeria cu totul? |
--------------------
Dacia
1400 break
1997
- B-35-JZL
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Tinichigeria nu ai cum sa o schimbi! Poate caroseria....ceea ce nu se merita. Mai trage de ea asa - pana mai prinzi experienta intr-ale volanului si apoi...alta!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu la a mea i-am dat prima vopsea in 2005. I-am schimbat pragurile ca erau varza si in rest nu mare lucru. A ta fiind din 97, nu vad ce te-ar putea impidica sa o refaci. Mergi cu ea cat esti incepatore si, daca vrei alta apoi, iti mai iei si ceva bani pe ea.
PS: A intervenit ceva si nu m-am mai dus sa-mi fac masina ![]() This post has been edited by ag02cws: 14 Feb 2007, 02:01 |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
in buc se repare bine si scump la vopsitoria glasurit;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
faceti ce faceti si tot mai puneti un post
![]() |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
antonia_cristiana |
![]()
|
Gata, maine ma apuc de vopsit. Am hotarat asa: o vopsesc cu niste amici, in curte cu spray si vad cum iese.
Daca nu iese ok, luni la service cu ea! Va multumesc tuturor pentru ajutor! Sunteti niste super tipi! |
--------------------
Dacia
1400 break
1997
- B-35-JZL
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nu fa cu spray, te chinui degeaba si dai banii aiurea. Vorbesc din experienta (nici eu nu am vrut sa-i cred pe altii cand mi-au zis). A iesit in ultimul hal, dupa o zi de munca. E foarte subtire vopseaua aia din spray, si nu acopera mai deloc.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tebuie mai multe spreiuri, sa dai vreo 6 maini
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
yo9hrb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 12 December 06 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV/Sandero
2008
- PH-10-DBV, PH-10-PAR
|
|
mad toz |
![]()
|
merge foarte bine cu spray insa trebuie sa dai de mai multe ori si o sa iasa
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
ag02cws |
![]()
|
Eu plec miercuri la Pitesti si o fac. Nu ma gandesc decat sa-mi puna pe aripa acelasi alb. Oricum oferta sa ne intrecem pe autostrada ramane valabila ;;)
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
b 89 wrc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 November 06 ![]() |
cred ca uni nu vor decat sa te ajute cu lovitura prea au sarit repede esti cumva singura si au aflat si ei
This post has been edited by b 89 wrc: 25 Feb 2007, 02:46 |
--------------------
dacia
1300
1977
- B 89 W R C dacia aia de care ti-a zis mata sa te feresti
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu te supara..
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ydaniel |
![]()
|
asta a fost primu lucru la care m-am gandit cand am citit postul.probabil a vrut sa vopseasca toata partea ca nu nu fie urata
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
poate s`a speriat si a dat drumu la ambreaj ma gandesc eu..
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:23 |