Tinichigerie mai ieftina? Un incepator disperat
![]() ![]() ![]() |
Tinichigerie mai ieftina? Un incepator disperat
gti98 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca te-ai rupt in c.. si ti-ai luat ce a fost mai ieftin... de aia ai avut parte!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
30 mil pt frantuzoaica, ceea ce include podea facuta de la zero, aripi, contraripi, pasaje, vopsea, si segmentare motor
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Adrianno unde??
da si tu niste detalii. |
--------------------
DACIA
1310 TX
- 7-B-2414
1987 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
am patit-o si eu azi...am intrat cu spatele intrunu...am bara(metalica) strambata si aripa spate infundata...bara o fac singur...dar cu aripa cred ca am nevoie de tinichigiu...nu e decat de la jumatatea rotii pan la portagaj si e sub linie...am indreptato putin si cu pumnu...dar era si chituita acolo si a cazut ceva chit cu vopseaua...as facea singur dar nu ma pricep la indreptat...cam care ar fi procedura si cu o fac dupa forma...un pic rotunjita asa ca nu e ca la usa unde e dreapta...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B 17 M..
'90 TLX cu Dacia in suflet...
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Clar ca daca era vreun baiat nu ii raspundea nimeni.Ba mai mult, ar fi fost si luat la misto ca nu da search/ca intreaba pe forum in loc sa mearga concret la service etc. Oricum, iar ma simt "bine" ca sunt roman.
On`Topic> Sa nu te pui sa o faci cu spray. Eu am "colorat" niste portiuni cu spray si si acuma, dupa un an, cand o frec cu carpa iese carpa rosie.. Spray`ul lasa urme, iar daca vopsesti suprafete mai mari apar pete mai inchise daca tii cumva spray`ul mai mult intr`un loc. Daca dai prea mult curge. Dupa ce se usca se da foarte usor jos. Are aspect de piele cu celilta. Chiar nu are rost. Daca tot vrei spray, cumpara spray`uri care sa NU fie policolor. Erau in Selgros/Metro ceva spray`uri din franta parca. Cam atat.. Si nu am dat reply pt. ca esti fata.(normal ca in romania trebuie specificat si asta) |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(STORMTROOPER @ 3 Mar 2007, 18:51) manopera este facuta de o cunostinta, vopsita in cuptor la Auto Nesti, tablaria este original R12, am alergat de am lesinat sa acut tabla originala renault 12 in stare buna, nu am gasit stopuri si faruri de R12 si am pus de 1310. tot la ea baiatul care a facut manopera la tinichigerie a antifonat-o cu un fel de smoala si a bagat pe ea 4 straturi si ceva de antifon, chestia este ca ma tinut aproape un an omu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu se mai fabrica demult spray-uri de policolor.asa e sutn proaste.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 10:16 |