lampi spate "clear glass" pt. berlina, mie-mi plac
![]() ![]() ![]() |
lampi spate "clear glass" pt. berlina, mie-mi plac
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
My Berlina
aveam nevoie de suport si pe ala l-am gasit, oricum nu o sa ramana asa sorry pt off topic dar e prea tare imaginea asta ![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
lol, aia de Gorj seamana leit cu batrana mea, doar ca e tenta de gri inchis, a mea e tenta de verde inchis. Are 2 subwoofere JBL, am 2 subwoofere JBL, are un condensator, am un condensator, are...lant la portbagaj, am lant la portbagaj. E drept ca lantul meu e mai mare
![]() Alinushy, ce ti-am spus eu ca dispersoarele vopsite rosu in partea inferioara si transparente in jumatatea superioara sunt chiar dragute. This post has been edited by Twister: 15 Feb 2007, 08:39 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
tot am auzit de dispersoare vopsite in partea de jos, da cum le vopsesc doar in partea de jos, ce fel de vopsea este, cum se numeste??
|
--------------------
Audi
A4
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Exista un spray cu lac special pt dispersoare, gasesti pe la magazinele astea de zorzonele turcesti pt masini.
|
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e cam 10 lei.e si negru si rosu:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alinushy |
![]()
|
am sa caut si dau de stire. rosu ca negru...
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(alinushy @ 15 Feb 2007, 11:41) tot am auzit de dispersoare vopsite in partea de jos, da cum le vopsesc doar in partea de jos, ce fel de vopsea este, cum se numeste?? Le poti vopsi cu orice spray cu orice culoare. Vei avea insa o problema: cand pui frana ziua, e posibil sa nu se vada prea bine, iar pe timp de ceata, nu stiu cati purici vei face cu triplele vopsite. ![]() Spre exemplu, la mine pe masina, eu mi-am vopsit partea de sus a triplelor cu spray negru, dar, tot timpul cand semnalizez, ma uit de doua ori in oglinda si dupa asta virez... ![]() Attached thumbnail(s) Imag034.jpg ( Size: 192.59k ) Number of downloads: 1182 |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asta e marea pb.daca sunt vopsite abia se vad ziua.si asa nevopsite nu se vad bine/
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Tocmai de asta i-am recomandat sa nu le vopseasca...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
alinushy |
![]()
|
atunci cred ca o sa inventez ceva cum ar fi sa decupez partea rosie de la pozitie si ceata de la alea vechi si sa o pun in fata becurilor si dupa sa montez geamurile transparente
|
--------------------
Audi
A4
|
|
latinoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 23 February 06 From: Brasov ![]() |
am si eu o intrebare , pentru break oare nu face nimeni ?
|
--------------------
Dacia
Berlina
- BV-84-LOV turbo in progress
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Si eu caut pentru Break de vreo 3 ani. Daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscator.
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
@adumitrachy: parerea mea e ca masina ta se incadreaza la 'asa nu'
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
adumitrachy |
![]()
|
@maryus_83
Parerea mea e ca nu ti-am cerut parerea despre masina mea(m-am repetat intetionat, sa nu ma crezi analfabet). In caz ca nu ai observat, aici se discuta despre triple, asa ca dute si te baga in seama in alte topicuri. Daca nu iti plac triplele, asta e. Discutam despre ele, nu despre masina. This post has been edited by adumitrachy: 15 Feb 2007, 17:27 |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Pai despre triple ziceam...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Reno
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Aha. In ultimul reply te-ai referit la masina, nu la triple... In fine. Am inteles de la alti participanti la trafic, ca de la apropiere se vede in momentul in care semnalizez. Dar... Eu nu prea sunt incantat de vizibilitatea oferita de acestea. Tocmai de asta vreau triple in genul celora pe care le are initiatorul topicului.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
maryus_83 |
![]()
|
La masina m-am referit in sensul topicului, adica la triplele de pe ea... N-am de ce sa comentez aspectul masinii. Fiecare cu gusturile lui...
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
dacia de GR are jante borbet A....si angel eyes by vitan lipite pe exteriorul farului
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) PICT0013.JPG ( Size: 216.51k ) Number of downloads: 1162 PICT0014.JPG ( Size: 90.14k ) Number of downloads: 1163 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
exact stopuri ca ale lui fiderzen am si eu pe avion...de la un nene din vitan 35 roni asta vara...oricum nu sunt deloc etanse
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
da,sunt turcesti....asta e
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
adumitrachy |
![]()
|
35 ron pe ambele?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
fiderzen |
![]()
|
da,si eu tot asa am dat
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ydaniel |
![]()
|
erau 15 lei bucata:) si are lufturi:)))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
adumitrachy |
![]()
|
Chiar daca rist sa fiu off-topic, ce inseamna lufturi?
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
alinushy |
![]()
|
probabil spatiul ce ramane intre geam si garnitura
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
Saky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 February 07 ![]() |
in ce zi este targul? unde? si au si de alte modele de dacie?
|
--------------------
Dacia
Nova
1998 GT
|
|
alinushy |
![]()
|
"in ce zi este targul? unde? si au si de alte modele de dacie? "
duminica, pitesti, ziceau ca o sa aduca si pentru alte modele |
--------------------
Audi
A4
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Din pacate nu am cum sa ajung pana in Pitesti. Daca cumva vede cineva stopuri de Break va rog sa ma informati. Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
alinushy |
![]()
|
ma lume, am facut lampile cam ca ale lui fiderzen, si anume: am decupat partea de jos, aia rosie, de la lampile vechi si am puso intre tripla si geamul transparent, a iesit beton. o sa revin si cu niste poze
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:48 |