lampi spate "clear glass" pt. berlina, mie-mi plac
![]() ![]() ![]() |
lampi spate "clear glass" pt. berlina, mie-mi plac
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
sunt si de alea....becuri cu led-uri
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
alea pe leduri mi se par mai bune decat becurile normale, am avut colorate da se decoloreaza in timp
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
lampile conteaza mai mult....becuri gasim noi...lampi nu !
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
JDL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 18 September 06 From: Bucuresti ![]() |
aveti idee de unde gasesc si eu geamuri ptr lampi cum are alinushy? in vitan or fi? dar geamurile alea nu le pot gasi transparente si clare? adik fara nici un "rid" dala pentru lumini difuze etc...?
nu de alta dar am un proiect ptr masina mea in lucru... si anume... stopuri cu leduri ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310Li
2004
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JDL @ 9 Mar 2007, 12:20) aveti idee de unde gasesc si eu geamuri ptr lampi cum are alinushy? in vitan or fi? dar geamurile alea nu le pot gasi transparente si clare? adik fara nici un "rid" dala pentru lumini difuze etc...? nu de alta dar am un proiect ptr masina mea in lucru... si anume... stopuri cu leduri ![]() ![]() unde pe la universitate |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sobolan |
![]()
|
care poate face rost de lampi clear de berlina da-ti pm !!!! vreau neaparat !!!!
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sobolan |
![]()
|
tare is curios de pret.....pe la magazine la mine in gl nu am vazut neam......nu stiu de ce !
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
cereau unii la comanda pt geamuri 200 ron
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Nu ca e mult. E enorm. Deja daca vorbim de banii acestia, sunt cateva site-uri care ne pot ajuta. Dar, nu cred ca este nimeni care doreste sa dea atatia bani pe triple. Mai bine ma duc pana la Pitesti, imi iau un set de triple, ma intorc acasa si tot imi mai raman bani de udat triplele...
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Lucian Gligor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 21 April 05 From: Brasov ![]() |
Dacă sunt clear glass în adevăratul sens al cuvântului, eu dau banii. Are cineva de vânzare? Că pe 4tunning eu nu am găsit, sau poate nu știu să caut. Mulțumesc
@adumitrachy: Știi vreun site? |
--------------------
Renault
Megane 1 / 1998
1.6e Century
- BV 014447 ATV for life.
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Nu sunt chiar clear glass. Sunt undeva in genul triplelor lui TAU. Problema este ca se cunoaste foarte bine ca respectivele nu sunt originale. Parca ar fi planse.
Vezi ca la bursa de pe 4tuning este adresa unui nene care iti poate face la comanda triple transparente si te costa undeva in jur la un milion. Mai era un site pe net care printre altele comercializa triple semi-transparente pentru dacie, dar, care de asemenea aratau de parca erau facute de bunicu. Pretul era 120 RON. Am sa caut totusi si am sa postez link-ul respectiv sa vedeti despre ce este vorba. Intre timp, am gasit link-ul de pe 4tuning. Daca afla cineva exact cat costa, sa posteze aici sa stim si noi. This post has been edited by adumitrachy: 10 Mar 2007, 16:15 |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
sobolan |
![]()
|
ptr. bucuresteni e bine......eu ,unul , nu am de unde gasi.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Lucian Gligor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 21 April 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1 / 1998
1.6e Century
- BV 014447 ATV for life.
|
|
adyre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 March 07 ![]() |
Am o mare dilema... Am auzit la cineva ca nu am voie sa am asemenea lampi pe spate (ma refer la cele triple cu doua culori: alb-rosu sau negru-rosu) ci doar standardele alb, rosu si galben.
Mi s-a spus ca pot avea probleme cu politia si imi pot ridica certificatul la masina. Unde anume ma pot interesa sa stiu exact acest lucru? ![]() Iar daca am dreptul sa pun una din variante (obtez pentru cea alb-rosu) se gasesc sau se fac, si pentru oricare din variante e nevoie de becuri speciale? Sper sa gasesc lamurire la aceste intrebari ..... Am o lampa sparta putin si vreau neaparat sa o schimb.. Asa ca as vrea neaparat sa stiu ca sa ma pot orienta in cumparea unor lampi noi. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Hai sa fim seriosi. Eu sa fiu politist, daca l-as prinde pe unu si nu as avea de ce sa ma leg de el, iti dai seama ca ma iau de triplele lui. Eu le am negre si se leaga de ii ia naiba, dar, nici cu de astea transparente nu cred ca s-ar schimba situatia...
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
traim in romania si ne ocupa tot timpul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nu e nici o problema cu triplele in culorile alb-rosu daca puneti becuri galbene de semnalizare. Garantat e 100% legal.
Trebuie sa respecti urmatoarele reguli cand vine vorba de lampi spate: semnalizarea sa fie galbena sau rosie (lumina ei), stop frana+pozitii+lumini ceata sa fie rosii, luminile de mers inapoi sa fie albe. Catadioptriile sa fie tot rosii. De asemenea este ilegal sa aplici diverse folii pe lampi sau sa colorezi cu vopsea. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
care sunteti din bucuresti si vreti stopuri alb rosu... dati-mi mie pm..poate va rezolv...
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
adumitrachy |
![]()
|
QUOTE(fiderzen @ 18 Mar 2007, 20:32) Triple complet transparente banuiesc ca nu poti face rost, nu? Am trimis azi pe cineva in vitan si a spus ca a gasit pe cineva care a avut mai demult triple transparente, dar nu a mai gasit de mult. ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
adumitrachy
Daca poti face rost prin fierzen de stopuri alb cu rosu, puneti dinalea, si lasa alea cica transparente, ca sunt oribile, chiar nu pot pricepe ce gusturi aveti, ce simturi al unor echilibre aveti de va plac alea. Daca vreti sa aratati ca niste taranoi tuningareti ieftini, puneti dinalea albe. Alea alb cu rosu intradevar arata chiar foarte fain, mult mai bine ca alea stock. Puneti-va dinastea. Serios. Step up....cum se zice. Nu ramaneti la nivelu de tuning ieftin.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Hai sa iti arat doua poze, ca sa intelegi de ce vreau eu sa fie albe complet. Sper ca vei vedea diferenta. Depinde foarte mult si de ce pui in spatele triplelor. Nu am de gand sa le las cu niste amarate de becuri colorate in spate. Dar, deja spun prea multe...
![]() Attached thumbnail(s) Stopuri_clare_pe_masina.JPG ( Size: 48.1k ) Number of downloads: 304 triple.jpg ( Size: 185.82k ) Number of downloads: 319 |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
FOARTE bune pozele. Daca pe tine inca nu te-au convins ca alea albe is naspa, imi pare rau, dar nu ai bun gust. E dreptul tau sa ai ce gusturi vrei, dar esti departe de bun gust. Stopul de Dacie SE VEDE ca nu a fost gandit sa fie unul transparent. Asa cu astea albe arata APROAPE la fel de prost ca si cum ai scoate tipla si l-ai lasa asa.
Faci cumva cu leduri? DEGEABA. Nu vei face nimic deosebit, ca tot naspa va arata. Chiar nu pot intelege cum judecati. Pur si simplu luati de altundeva o idee, SI nu va uitati/ganditi daca asta e aplicabila la dacie astfel incat sa urmeze idea/conceptul/designul ideii originale. Treaba romaneasca. Si e pacat. E pacat ca aveti access la ceva de bun gust si care imbunatateste CLAR spatele berlinei, dar voi tanjiti dupa toate prostiile ieftine (si cand zic asta nu ma refer din punct de vedere financiar). EFECTIV NU arata bine, nu ca nu imi place mie. Dar de fapt ce imi racesc gura, se incadreaza perfect in pozitii, faruri albastre and shit..... This post has been edited by driverx: 18 Mar 2007, 23:24 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Sa zicem ca ai tu mai mult bun gust decat mine. Dar. Te invit sa te mai uiti odata la poze. Ai sa observi sa sunt total diferite. Ceea ce banuiesc ca ai si observat. Problema ta e una de mentalitate. Ca stopurile de dacie nu au fost facute sa fie transparente (te invit sa imi arati unde scrie pe stopul de dacie ca nu este facut sa fie transparent).
Imaginile le-am postat cu un anumit scop: sa vad daca ai o reactie realista, sau doar vrei sa te bagi in seama, sa imi arati punctul tau de vedere din nou. Daca erai atent macar la ce se discuta aici, trebuia sa imi atragi atentia ca nu se discuta despre triple de genul celor de pe dacia verde(apropo, se pare ca ai niste gusturi foarte deosebite, deoarece esti primul caruia nu ii plac respectivele). In caz ca nu ai observat, pe dacia verde sunt alt model de triple, fata de cele care ma intereseaza pe mine: sunt aproape 100% transparente. Daca ai fi citit ce am scris la inceputul topicului, ai fi observat ca am zis chiar eu ca nu ma intereseaza respectivele triple... Asta e. Sa studiem asemanarea dintre cele care sunt alb+rosu si cele alb+alb (scuze pentru exprimare, dar e mai rapid asa). Din cate observam, nici un model de triple dintre cele prezentate mai sus nu este complet transparent. Ambele sunt opace. Am mai explicat la inceputul topicului de ce la dacie nu ii sta bine cu triple transparente. Sunt multe de spus, dar nu are rost sa imi bat gura (degetele in cazul de fata) cu cineva ca tine, pt care ledurile in triple nu reprezinta nimica deosebit ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
sobolan |
![]()
|
Mai fratilor ! gusturile nu se discuta !
![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
adumitrachy |
![]()
|
QUOTE(sobolan @ 19 Mar 2007, 01:57) Mai fratilor ! gusturile nu se discuta ! ![]() ![]() Sunt mai mult decat de acord cu tine. Intre timp, am mai prins un pont cu niste triple transparente(vorba vine). Pretul cam marisor, dar sa vad, poate negociez ceva cu omu si iesim mai ieftin. Daca vrei, putem discuta aici, sau pe pm. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adumitrachy |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 19 Mar 2007, 02:34) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ov: 19 Mar 2007, 16:51 |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai baieti, voi chiar n-aveti ce face sa va luati la harta ?
driverx, degeaba dai report, dupa parerea mea gusturile nu se discuta ! Singurul lucru cu care sunt de acord cu tine sunt stopurile innegrite ! In rest, desi nici eu nu ma omor dupa triplele albe (si-mi plac alea alb/rosu), NU comentez, nu poti sa te kaci in gusturile omului ! In plus de asta, (pana la un moment dat ![]() Nu sterg nici macar mesajele, poate le mai cititi o data si trageti singuri niste concluzii. Ca parere personala pt adumitrachy: daca ai semnalizatoare/stopuri facute cu negru, fa ORICE si schimba-le, prefer sa ai un stop alb si sa ma orbesti cu el, decat sa nu-l vad. M-am oprit odata la 10cm de curu' unui cazan ordinar (nu era dacie ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 04:18 |