Benzina Carrera 100
![]() ![]() ![]() |
Benzina Carrera 100
AAlpine1 |
![]()
|
||
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|||
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 15 Feb 2007, 14:17) eu am stricat un motor cu 10w60 agip racing, ulei de la mama lui, cred ca sunt 4 benzinarii in bucuresti care au uleiul asta......... si in motor nu aveam cuzineti romanesti sau in cote de reparatii etc ..... Nu ma intereseaza testul Metabond, DuraLube sau Slick50, nu cred in solutii minune. Agip 10W60 am si eu aici ca lucrez la reprezentanta unei firme italiene, altfel nu cred ca se gaseste in comert. |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi vine să cred ... OMV 100 are potențial nu glumă ... 3 pagini într-o jumătate de zi ... wow ... și acum să ne apucăm de citit ... dacă nu începe meciu' mai întâi
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 15 Feb 2007, 15:57) Agip mi se pare un brand care se distribuie pe niste canale neconventionale, in special la dealeri. La fel si Total. Personal nu suport brand-urile astea care oculesc concurenta si nu se distribuie pe sistemul clasic, en-detail catre clientul final. This post has been edited by Twister: 16 Feb 2007, 10:04 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(Twister @ 16 Feb 2007, 09:51) Agip mi se pare un brand care se distribuie pe niste canale neconventionale, in special la dealeri. La fel si Total. Personal nu suport brand-urile astea care oculesc concurenta si nu se distribuie pe sistemul clasic, en-detail catre clientul final. uleiul agip se distribuie din cate stiu eu in mod oficial doar in benzinariile agip......si cica se aduce doar din italia; eu am fost super multumit de ulei aproximativ 30.000 de km de forja (r5 alpine cu 4 carburi) dar cand am inceput sa pun ulei mai gros spre sfarsitul vietii motorului mergea mai bine si nu se mai incingea asa de repede si era mai silentios putin... |
--------------------
.
.
. 929y
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:52 |