DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 4 5 6 7 > 
Closed TopicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] cica 170 cu dacia, hmmm ar vrea el

Fygaro
post 1 Mar 2007, 21:29
Post #151

Membru autentic

Group: Members

Argon daca loganu are 48 - 50 CP la roata berlina cat are 4-5 CP? radmasa.gif

--------------------
Fiat Punto 2003 1,2 16V 80Bhp - RMS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C@talin
post 1 Mar 2007, 21:37
Post #152

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

pai tico cat are 2 cp ras hohote.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
sobolan
post 1 Mar 2007, 21:50
Post #153

membru paros...

From: GL

QUOTE(Fygaro @ 1 Mar 2007, 21:29)
Argon daca loganu are 48 - 50 CP la roata berlina cat are 4-5 CP?  radmasa.gif
*

fa caterinca in alta parte ...nu aici.....berlina e tot by renault ca si frigideru.......

--------------------
Logan-1.5dci-2017-- Golf mk5 - syncro - 2007-- Golf mk3-2.0 GTI-1993
colectionar de fiare vechi...
+
Fygaro
post 1 Mar 2007, 21:54
Post #154

Membru autentic

Pai nu e caterinca si au am avut candva dacia 13xx si stiu ce poate motorul standard e chinuit rau .... asa ca las-o balta cu experientele tale ca daca tu ai facut vre-un logan acuma gata dacia 13xx e zmeul soselelor... E diferenta destul de mare la demaraj intre un logan si o berlina clasica, asa ca nu mai povesti amintiri din copilarie... radmasa.gif

--------------------
+
sobolan
post 1 Mar 2007, 22:00
Post #155

membru paros...

QUOTE(Fygaro @ 1 Mar 2007, 21:54)
Pai nu e caterinca si au am avut candva dacia 13xx si stiu ce poate motorul standard e chinuit rau .... asa ca las-o balta cu experientele tale ca daca tu ai facut vre-un logan acuma gata dacia 13xx e zmeul soselelor... E diferenta destul de mare la demaraj intre un logan si o berlina clasica, asa ca nu mai povesti amintiri din copilarie...  radmasa.gif
*

uite cum sta treaba : am testat si am vazut......frigideru e varza la demaraj pe langa o berlina de 14.....nu mai tot laudati loganu asta bre ca e de k@K@o.....eu personal am si berlina si FIAT .....nu conduc toate sparturile de masini....asa ca lasa-ne cu progenitura asta de reno.....macar de era reno......nu mai scrie tu acolo de astea ca nu stii.....N-AI FOST ACOLO.....

--------------------
+
C@talin
post 1 Mar 2007, 22:45
Post #156

gata mai s a treminam ,stiu ca in mintea unora si trabant e mai bun ca logan asa ca nare rost cearta, mai bine inchide cineva

--------------------
+
sobolan
post 1 Mar 2007, 23:00
Post #157

membru paros...

QUOTE(C@talin @ 1 Mar 2007, 22:45)
gata mai s a treminam ,stiu ca in mintea unora si trabant e mai bun ca  logan asa ca nare rost cearta, mai bine inchide cineva
*

corect....cer scuze posesorilor de logan....cea mai buna masina e cea care o conduci........cei care au ocazia sa testeze sa o faca si sa posteze....eu ,unul,asa am facut......

--------------------
+
SiloS
post 1 Mar 2007, 23:01
Post #158

Gangester

From: Buzau

Hai acuma , am facut credit pe 7 ani sa ne luam masina noua ... este si mare , este si ieftina , consuma putin si pe deasupra fuge bine . Nu va mai imbatati cu apa rece ca loganul nu este o masina pentru fugareala ... absolut deloc . Si asta e adevarul ... Loganul 1.4 nu face fata unei berline la demaraj ... la inceput . Pe urma recupereaza , intrece berlina si ... la prima curba se rastoarna laugh.gif

Fygaro , de exemplu , daca cineva ii spune ca berlina este mai buna la start decat loganul automat el intelege ca acel cineva afirma ca "acuma gata dacia 13xx e zmeul soselelor... E diferenta destul de mare la demaraj intre un logan si o berlina clasica" biggrin.gif .

Asa ca recunoasteti loganarilor , ati ales marca DACIA pentru ca nu ati avut bani sa va cumparati/ sa intretineti altceva mai bun . Loganul este o masina de familie acceptabila cu un raport pret/calitate bun , insa ... vechea berlina de 40 de ani ii da fumul in nas biggrin.gif .

Va pup si va astept pe soseaua de centura, sa va dau coxul pe primii 300m!

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
n3m0
post 1 Mar 2007, 23:05
Post #159

Membru sadic

From: Campina

Scurt si la obiect. Asa e aplauze.gif

--------------------
Dacia,Toyota Avensis L 1998/2007 - PH-04-xxx
+
C@talin
post 1 Mar 2007, 23:05
Post #160

vezi ca liniutele sunt de 400 m harhar.gif

gata nu mai pun paie pe foc

--------------------
+
sefu_alx
post 1 Mar 2007, 23:18
Post #161

Membru autentic

sunt de 402,5

--------------------
x y 2009
+
pastrama
post 2 Mar 2007, 00:09
Post #162

scursura umana

From: Ct

QUOTE(SiloS @ 1 Mar 2007, 23:01)
la prima curba se rastoarna
*

Frigiderul e mai stabil decat batranica! excl.gif

--------------------
Tedei - -
+
argon
post 2 Mar 2007, 12:47
Post #163

Mesaj semiautomat

QUOTE(SiloS @ 1 Mar 2007, 23:01)
... vechea berlina de 40 de ani ii da fumul in nas biggrin.gif .

*

Las-o pe aia de 40 de ani, ca are motor de 1300 obosit. E vorba de berlinele mai noi, cu motor de 1400, mai puternic.

Cutia la Logan e etajata aiurea, are roti pe 15 si aerodinamicitatea unei caramizi. O berlina de 1400 cu motorul pus la punct fara nici o imbunatatire pleaca prima la demaraj.

Ca voi ati facut liniute cu berline omorate , care dau cu fum, eventual cu soferi de duminica sau cu oameni care nu si-au pus mintea cu voi la stop si ati plecat primu, aia e alta treaba. Ofticati-va acum biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Jack Daniel's
post 2 Mar 2007, 15:27
Post #164

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(argon @ 2 Mar 2007, 14:17)

Ca voi ati facut liniute cu berline omorate ,  care dau cu fum, eventual cu soferi de duminica  sau cu oameni care nu si-au pus mintea cu voi la stop si ati plecat primu,  aia e alta treaba.
*

Limba romana ! radmasa.gif

Argon , pe 400 m nu conteaza prea mult daca masina e aerodinamica desi Loganul e cu mult mai aerodinamic decat berlina , SupeRNova sau Solenza . smile.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
bogdan_04
post 2 Mar 2007, 15:49
Post #165

Membru

From: adjud

auzi la el logan aerodinamic radmasa.gif cred ca esti singurul kre a ajuns la concluzia asta radmasa.gif ala e frigider cu 4 roti si un volan care la viteza face ca draq din cauza k e inalt radmasa.gif

--------------------
dacia,vw 1310 Li 2002 berlina
+
argon
post 2 Mar 2007, 15:57
Post #166

Mesaj semiautomat

Big, cand esti liber sa facem o liniuta ma anunti sleep.gif

--------------------
+
Jack Daniel's
post 2 Mar 2007, 15:59
Post #167

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Decontezi benzina pana la Deva ? wink.gif

--------------------
. . .
+
Fygaro
post 2 Mar 2007, 16:18
Post #168

Membru autentic

In berlina la 120Km/h zici ca esti in mig21 pe cand la logan ai cat decat ceva comfort, am avut si eu berlina si trageam cu ea de numa sa ating macar 140. Berlina e depasita la toate capitolele. Logan nu e o masina super dar macar nu tie rusine sa iesi cu ea pe drum, pe cand la berlina daca nu iti bagi capu macar odata pe saptamana sa mai reglezi una alta la motor, nu merge. Sincer la ora asta nici pe gratis nu mi-ar trebui 13xx. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu toata lumea are bani de o masina noua, dar astia ce fac misto de logan, ar fi bine sa se abtina, sa tina invidia pentru ei, sau macar sa se urce intr-un logan sa il conduca si dupa aia sa povesteasca fantezii erotice. Voi va da-ti seama ce povestiti> rade lumea si cu curu de voi cand aud asa ceva radmasa.gif

--------------------
+
sobolan
post 2 Mar 2007, 17:25
Post #169

membru paros...

QUOTE(Fygaro @ 2 Mar 2007, 16:18)
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu toata lumea are bani de o masina noua, dar astia ce fac misto de logan, ar fi bine sa se abtina, sa tina invidia pentru ei, sau macar sa se urce intr-un logan sa il conduca si dupa aia sa povesteasca fantezii erotice. Voi va da-ti seama ce povestiti> rade lumea si cu curu de voi cand aud asa ceva  radmasa.gif
*

Bai fygaro cat crezi tu ca costa un FIAT PUNTO 1.8 HGT ? daca nu stii mai intereseaza-te si mai lasane cu de astea.......SUNT MANDRU CA CONDUC BERLINA DE 1.4 SI FIAT PUNTO 1.8 HGT !!!!
nici mort nu as da banii pe un frigider de 1.4 ..........berlina o conduc si cu 150 si nu tremura sau alte alea......merge parca nici nu simti.....daca tu ai avut o rabla nu inseamna ca toti au asa ceva.....
inca o data .....LASA-NE......lumea tot de tine rade si eu rad de saracia ta de logan radmasa.gif
ps : tu incerci sa-ti maresti nr. de posturi si totodata sa ne f@u@i la cap ?

This post has been edited by sobolan: 2 Mar 2007, 17:28

--------------------
+
n3m0
post 2 Mar 2007, 17:37
Post #170

Membru sadic

From: Campina

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif coolspeak.gif

--------------------
Dacia,Toyota Avensis L 1998/2007 - PH-04-xxx
+
SiloS
post 2 Mar 2007, 17:55
Post #171

Gangester

In berlina la 120Km/h zici ca esti in mig21 pe cand la logan ai cat decat ceva comfort,

Aici ai dreptatea ta , chiar daca exagerezi prosteste cu mig21 .

am mers cu 110 si n am avut si eu berlina si trageam cu ea de numa sa ating macar 140.

Ce coaja ai avut laugh.gif !!!

Berlina e depasita la toate capitolele.

Macar e o masina conceputa in 1969 ... e normal sa apa ceva mai bun in 40 de ani .

Logan nu e o masina super dar macar nu tie rusine sa iesi cu ea pe drum

Argon , tie iti e rusine sa mergi cu Dacia ?

pe cand la berlina daca nu iti bagi capu macar odata pe saptamana sa mai reglezi una alta la motor, nu merge.

Ultima am deschis capota acum vreo 2 saptamani ... ca sa dau jos capacul de la filtrul de aer , ca voiam sa ascult motorul fara .

Sincer la ora asta nici pe gratis nu mi-ar trebui 13xx. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu toata lumea are bani de o masina noua,

...asa cum ai tu ... si nu toti au bani de FIAT PUNTO , si tocmai de aceea s-au limitat la un Logan .

dar astia ce fac misto de logan, ar fi bine sa se abtina, sa tina invidia pentru ei,

Tu asta ai inteles din posturile noastre de pana acum ? Ca suntem invidiosi ca tu ai Logan si noi nu ? laugh.gif Te inseli draga co-forumist...

sau macar sa se urce intr-un logan sa il conduca si dupa aia sa povesteasca fantezii erotice.

Adevarul e ca in Logan iti poti indeplini fantezile erotice , la cat de mare e ... smile.gif Da , cam asa e , dupa ce conduci o rabla de dacie care la 120 face ca migul ai impresia ca pre-laudata si prea-buna Dacie Logan by Renault este avion . Dar ai impresia . Daca ai fi avut sau macar condus si niste masini nu ai mai fi laudat atata loganul .

Voi va da-ti seama ce povestiti> rade lumea si cu curu de voi cand aud asa ceva radmasa.gif

Si de asta nu mai pot eu ... ca rade de mine Fygaro sau altii ca el ... Sunteti penibili , mai baieti ...

ps : daca nu as fi fost fara lipsa de ocupatie nu mi-as mai fi consumat neuronii pentru astia ca tine .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
Jack Daniel's
post 2 Mar 2007, 18:24
Post #172

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Fygaro @ 2 Mar 2007, 17:48)
In berlina la 120Km/h zici ca esti in mig21 pe cand la logan ai cat decat ceva comfort, am avut si eu berlina si trageam cu ea de numa sa ating macar 140. Berlina e depasita la toate capitolele. Logan nu e o masina super dar macar nu tie rusine sa iesi cu ea pe drum, pe cand la berlina daca nu iti bagi capu macar odata pe saptamana sa mai reglezi una alta la motor, nu merge. Sincer la ora asta nici pe gratis nu mi-ar trebui 13xx. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu toata lumea are bani de o masina noua, dar astia ce fac misto de logan, ar fi bine sa se abtina, sa tina invidia pentru ei, sau macar sa se urce intr-un logan sa il conduca si dupa aia sa povesteasca fantezii erotice. Voi va da-ti seama ce povestiti> rade lumea si cu curu de voi cand aud asa ceva  radmasa.gif
*

Fygaro lasa-i in pace pe baietii veseli cu berline si alte avioane ca vine dimineata , se trezesc din visul cel frumos in care depaseau Logane ...etc ...si se urca in coaja penala ce da in nas , consuma 10 si are demaraj de caruta cu caii bolnavi . Respect celor cu berline ! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
+
sobolan
post 2 Mar 2007, 18:34
Post #173

membru paros...

QUOTE(big2003 @ 2 Mar 2007, 18:24)
Fygaro lasa-i in pace pe baietii veseli cu berline si alte avioane ca vine dimineata , se trezesc din visul cel frumos in care depaseau Logane ...etc ...si se urca in coaja penala ce da in nas , consuma 10 si are demaraj de caruta cu caii bolnavi . Respect celor cu berline ! radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

si tu esti la fel.....ia-te de mana cu fygaro si deschideti clubu logan-istilor.....eu ,unul, am ajuns la limita incercand sa explic ceva....si ce plm ca doar am testat si am vazut (nu are ce sa mai zica niciunul ,ca am testat )......baiatu cu logan-ul l-a forjat de l-a luat naiba (ca nu era a lui...de aia) si tot degeaba.....a luat praf in ochi......asa ca LASA-NE si tu....incep sa cred ca frigideru e bun ptr. fantezii sexuale ca e mare, nu de alta....fantezii bineinteles ale lui fygaro....ca doar cu fantezia ramane.....eu ma limitez la BERLINA si FIAT (care e mai mica sau cel putin asa zic eu)....si cu berlina dau clasa la toate progeniturile de reno cu motor de 1.4......

ps: din vis ar trebui sa te trezesti tu.....ca ai luat-o rau pe aratura.....si trage-l de maneca si pe fygaro.....

This post has been edited by sobolan: 2 Mar 2007, 18:36

--------------------
+
SiloS
post 2 Mar 2007, 18:47
Post #174

Gangester

si tu esti la fel.....ia-te de mana cu fygaro si deschideti clubu logan-istilor.....

sobolane , nu te mai obosi , ca n-ai cu cine !

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
+
argon
post 2 Mar 2007, 18:48
Post #175

Mesaj semiautomat

Exista clubul Loganistilor de aproape un an, are vreo 45 de membrii din care 20 sunt clonele adminului sa para mai multi biggrin.gif

--------------------
+
Jack Daniel's
post 2 Mar 2007, 18:52
Post #176

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(sobolan @ 2 Mar 2007, 20:04)
cu berlina dau clasa la toate progeniturile de reno cu motor de 1.4......[/b]

*

Fiti atenti ce prostii debiteaza Sobolan ! radmasa.gif Cu asa declaratie ajungi direct la "Bula" mai Sobolane . Eu zic sa te mai gandesti si sa iti editezi postul sau macar sa recunosti ca scri prostii pe forum . Cum PLM dai tu fum la SupeRNova , Solenza si Clio 1.4 ? Cum ??? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
+
sobolan
post 2 Mar 2007, 18:54
Post #177

membru paros...

QUOTE(SiloS @ 2 Mar 2007, 18:47)
sobolane , nu te mai obosi , ca n-ai cu cine !
*

pai asa gandeam si eu....si doar am zis ca nu mai postez pe topicu asta dar cand vad ca detinatorii de logan tot il umfla atata(mai mult imaginatie) nu pot sa ma abtin....au dat si ei rabla la remat si au luat credit(unii) si iaca ce masina bre! ohmy.gif ca sa vezi ce e logan-ul ! o minune cu patru roti si una de rezerva radmasa.gif .......incep sa cred ca pentru unii e un mare salt de la o rabla de dacie la un logan nou......daca ati conduce un mertzan mai nou ce ati mai zice ? ati zice asa :m-am urcat in el si am facut pe mine bre cand au inceput sa se regleze sacaunul si volanu si alte dracii si multe beculete bre..... radmasa.gif

big :clio nu e progenitura..ala chiar e reno....la supernova si solentza nu m-am gandit...astea sunt rapide rau...astea nu...doar loganu de 1.4.....

This post has been edited by sobolan: 2 Mar 2007, 18:56

--------------------
+
Jack Daniel's
post 2 Mar 2007, 19:01
Post #178

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Pai asa Sobolan , concentreaza-te un pic daca vrei sa scrii lucruri pertinente pe forum . Daca vrei sa postezi doar de dragul postarii scrie exact ca mai sus unde ai omis trei masini care iti dau fum la orice ora . smile.gif

--------------------
. . .
+
sobolan
post 2 Mar 2007, 19:01
Post #179

membru paros...

QUOTE(big2003 @ 2 Mar 2007, 18:52)
Fiti atenti ce prostii debiteaza Sobolan ! radmasa.gif Cu asa declaratie ajungi direct la "Bula" mai Sobolane .
*

acolo ajungi tu....te duci cu loganu.....deci : clio nu e progenitura....ala e reno.....la supernova si solenza nu m-am gandit.....supernova si solenza nu se pun in calcul....alea sunt rapide.....ma referam la logan radmasa.gif ...ala de 1.4mpi.....ala de care ai tu !!!

LA SUPERNOVA SI SOLENZA LE DAU FUM CU FIATU wink.gif .....

This post has been edited by sobolan: 2 Mar 2007, 19:03

--------------------
+
bogdan_04
post 2 Mar 2007, 19:05
Post #180

Membru

From: adjud

numai fraieri au logan care nau bani de o masina si is fac si ei rate si traiesc cu idea cai cea mai buna masina radmasa.gif trezitiva din vis radmasa.gif

--------------------
dacia,vw 1310 Li 2002 berlina
+
7 Pages « < 4 5 6 7 >
Closed TopicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 05:43
Forum Renault