[VIDEO] cica 170 cu dacia, hmmm ar vrea el
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] cica 170 cu dacia, hmmm ar vrea el
Fygaro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai tico cat are 2 cp
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Fygaro |
![]()
|
Pai nu e caterinca si au am avut candva dacia 13xx si stiu ce poate motorul standard e chinuit rau .... asa ca las-o balta cu experientele tale ca daca tu ai facut vre-un logan acuma gata dacia 13xx e zmeul soselelor... E diferenta destul de mare la demaraj intre un logan si o berlina clasica, asa ca nu mai povesti amintiri din copilarie...
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(Fygaro @ 1 Mar 2007, 21:54) Pai nu e caterinca si au am avut candva dacia 13xx si stiu ce poate motorul standard e chinuit rau .... asa ca las-o balta cu experientele tale ca daca tu ai facut vre-un logan acuma gata dacia 13xx e zmeul soselelor... E diferenta destul de mare la demaraj intre un logan si o berlina clasica, asa ca nu mai povesti amintiri din copilarie... ![]() uite cum sta treaba : am testat si am vazut......frigideru e varza la demaraj pe langa o berlina de 14.....nu mai tot laudati loganu asta bre ca e de k@K@o.....eu personal am si berlina si FIAT .....nu conduc toate sparturile de masini....asa ca lasa-ne cu progenitura asta de reno.....macar de era reno......nu mai scrie tu acolo de astea ca nu stii.....N-AI FOST ACOLO..... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
gata mai s a treminam ,stiu ca in mintea unora si trabant e mai bun ca logan asa ca nare rost cearta, mai bine inchide cineva
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 1 Mar 2007, 22:45) gata mai s a treminam ,stiu ca in mintea unora si trabant e mai bun ca logan asa ca nare rost cearta, mai bine inchide cineva corect....cer scuze posesorilor de logan....cea mai buna masina e cea care o conduci........cei care au ocazia sa testeze sa o faca si sa posteze....eu ,unul,asa am facut...... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Hai acuma , am facut credit pe 7 ani sa ne luam masina noua ... este si mare , este si ieftina , consuma putin si pe deasupra fuge bine . Nu va mai imbatati cu apa rece ca loganul nu este o masina pentru fugareala ... absolut deloc . Si asta e adevarul ... Loganul 1.4 nu face fata unei berline la demaraj ... la inceput . Pe urma recupereaza , intrece berlina si ... la prima curba se rastoarna
![]() Fygaro , de exemplu , daca cineva ii spune ca berlina este mai buna la start decat loganul automat el intelege ca acel cineva afirma ca "acuma gata dacia 13xx e zmeul soselelor... E diferenta destul de mare la demaraj intre un logan si o berlina clasica" ![]() Asa ca recunoasteti loganarilor , ati ales marca DACIA pentru ca nu ati avut bani sa va cumparati/ sa intretineti altceva mai bun . Loganul este o masina de familie acceptabila cu un raport pret/calitate bun , insa ... vechea berlina de 40 de ani ii da fumul in nas ![]() Va pup si va astept pe soseaua de centura, sa va dau coxul pe primii 300m! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Scurt si la obiect. Asa e
![]() |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
vezi ca liniutele sunt de 400 m
![]() gata nu mai pun paie pe foc |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
sunt de 402,5
|
--------------------
x
y
2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(SiloS @ 1 Mar 2007, 23:01) Las-o pe aia de 40 de ani, ca are motor de 1300 obosit. E vorba de berlinele mai noi, cu motor de 1400, mai puternic. Cutia la Logan e etajata aiurea, are roti pe 15 si aerodinamicitatea unei caramizi. O berlina de 1400 cu motorul pus la punct fara nici o imbunatatire pleaca prima la demaraj. Ca voi ati facut liniute cu berline omorate , care dau cu fum, eventual cu soferi de duminica sau cu oameni care nu si-au pus mintea cu voi la stop si ati plecat primu, aia e alta treaba. Ofticati-va acum ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 2 Mar 2007, 14:17) Ca voi ati facut liniute cu berline omorate , care dau cu fum, eventual cu soferi de duminica sau cu oameni care nu si-au pus mintea cu voi la stop si ati plecat primu, aia e alta treaba. Limba romana ! ![]() Argon , pe 400 m nu conteaza prea mult daca masina e aerodinamica desi Loganul e cu mult mai aerodinamic decat berlina , SupeRNova sau Solenza . ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bogdan_04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 23 January 07 From: adjud ![]() |
auzi la el logan aerodinamic
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia,vw
1310 Li
2002 berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Big, cand esti liber sa facem o liniuta ma anunti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Decontezi benzina pana la Deva ?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Fygaro |
![]()
|
In berlina la 120Km/h zici ca esti in mig21 pe cand la logan ai cat decat ceva comfort, am avut si eu berlina si trageam cu ea de numa sa ating macar 140. Berlina e depasita la toate capitolele. Logan nu e o masina super dar macar nu tie rusine sa iesi cu ea pe drum, pe cand la berlina daca nu iti bagi capu macar odata pe saptamana sa mai reglezi una alta la motor, nu merge. Sincer la ora asta nici pe gratis nu mi-ar trebui 13xx. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu toata lumea are bani de o masina noua, dar astia ce fac misto de logan, ar fi bine sa se abtina, sa tina invidia pentru ei, sau macar sa se urce intr-un logan sa il conduca si dupa aia sa povesteasca fantezii erotice. Voi va da-ti seama ce povestiti> rade lumea si cu curu de voi cand aud asa ceva
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(Fygaro @ 2 Mar 2007, 16:18) Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu toata lumea are bani de o masina noua, dar astia ce fac misto de logan, ar fi bine sa se abtina, sa tina invidia pentru ei, sau macar sa se urce intr-un logan sa il conduca si dupa aia sa povesteasca fantezii erotice. Voi va da-ti seama ce povestiti> rade lumea si cu curu de voi cand aud asa ceva ![]() Bai fygaro cat crezi tu ca costa un FIAT PUNTO 1.8 HGT ? daca nu stii mai intereseaza-te si mai lasane cu de astea.......SUNT MANDRU CA CONDUC BERLINA DE 1.4 SI FIAT PUNTO 1.8 HGT !!!! nici mort nu as da banii pe un frigider de 1.4 ..........berlina o conduc si cu 150 si nu tremura sau alte alea......merge parca nici nu simti.....daca tu ai avut o rabla nu inseamna ca toti au asa ceva..... inca o data .....LASA-NE......lumea tot de tine rade si eu rad de saracia ta de logan ![]() ps : tu incerci sa-ti maresti nr. de posturi si totodata sa ne f@u@i la cap ? This post has been edited by sobolan: 2 Mar 2007, 17:28 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE In berlina la 120Km/h zici ca esti in mig21 pe cand la logan ai cat decat ceva comfort, Aici ai dreptatea ta , chiar daca exagerezi prosteste cu mig21 . QUOTE am mers cu 110 si n am avut si eu berlina si trageam cu ea de numa sa ating macar 140. Ce coaja ai avut ![]() QUOTE Berlina e depasita la toate capitolele. Macar e o masina conceputa in 1969 ... e normal sa apa ceva mai bun in 40 de ani . QUOTE Logan nu e o masina super dar macar nu tie rusine sa iesi cu ea pe drum Argon , tie iti e rusine sa mergi cu Dacia ? QUOTE pe cand la berlina daca nu iti bagi capu macar odata pe saptamana sa mai reglezi una alta la motor, nu merge. Ultima am deschis capota acum vreo 2 saptamani ... ca sa dau jos capacul de la filtrul de aer , ca voiam sa ascult motorul fara . QUOTE Sincer la ora asta nici pe gratis nu mi-ar trebui 13xx. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu toata lumea are bani de o masina noua, ...asa cum ai tu ... si nu toti au bani de FIAT PUNTO , si tocmai de aceea s-au limitat la un Logan . QUOTE dar astia ce fac misto de logan, ar fi bine sa se abtina, sa tina invidia pentru ei, Tu asta ai inteles din posturile noastre de pana acum ? Ca suntem invidiosi ca tu ai Logan si noi nu ? ![]() QUOTE sau macar sa se urce intr-un logan sa il conduca si dupa aia sa povesteasca fantezii erotice. Adevarul e ca in Logan iti poti indeplini fantezile erotice , la cat de mare e ... ![]() QUOTE Voi va da-ti seama ce povestiti> rade lumea si cu curu de voi cand aud asa ceva radmasa.gif Si de asta nu mai pot eu ... ca rade de mine Fygaro sau altii ca el ... Sunteti penibili , mai baieti ... ps : daca nu as fi fost fara lipsa de ocupatie nu mi-as mai fi consumat neuronii pentru astia ca tine . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(Fygaro @ 2 Mar 2007, 17:48) In berlina la 120Km/h zici ca esti in mig21 pe cand la logan ai cat decat ceva comfort, am avut si eu berlina si trageam cu ea de numa sa ating macar 140. Berlina e depasita la toate capitolele. Logan nu e o masina super dar macar nu tie rusine sa iesi cu ea pe drum, pe cand la berlina daca nu iti bagi capu macar odata pe saptamana sa mai reglezi una alta la motor, nu merge. Sincer la ora asta nici pe gratis nu mi-ar trebui 13xx. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu toata lumea are bani de o masina noua, dar astia ce fac misto de logan, ar fi bine sa se abtina, sa tina invidia pentru ei, sau macar sa se urce intr-un logan sa il conduca si dupa aia sa povesteasca fantezii erotice. Voi va da-ti seama ce povestiti> rade lumea si cu curu de voi cand aud asa ceva ![]() Fygaro lasa-i in pace pe baietii veseli cu berline si alte avioane ca vine dimineata , se trezesc din visul cel frumos in care depaseau Logane ...etc ...si se urca in coaja penala ce da in nas , consuma 10 si are demaraj de caruta cu caii bolnavi . Respect celor cu berline ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
QUOTE(big2003 @ 2 Mar 2007, 18:24) Fygaro lasa-i in pace pe baietii veseli cu berline si alte avioane ca vine dimineata , se trezesc din visul cel frumos in care depaseau Logane ...etc ...si se urca in coaja penala ce da in nas , consuma 10 si are demaraj de caruta cu caii bolnavi . Respect celor cu berline ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si tu esti la fel.....ia-te de mana cu fygaro si deschideti clubu logan-istilor.....eu ,unul, am ajuns la limita incercand sa explic ceva....si ce plm ca doar am testat si am vazut (nu are ce sa mai zica niciunul ,ca am testat )......baiatu cu logan-ul l-a forjat de l-a luat naiba (ca nu era a lui...de aia) si tot degeaba.....a luat praf in ochi......asa ca LASA-NE si tu....incep sa cred ca frigideru e bun ptr. fantezii sexuale ca e mare, nu de alta....fantezii bineinteles ale lui fygaro....ca doar cu fantezia ramane.....eu ma limitez la BERLINA si FIAT (care e mai mica sau cel putin asa zic eu)....si cu berlina dau clasa la toate progeniturile de reno cu motor de 1.4...... ps: din vis ar trebui sa te trezesti tu.....ca ai luat-o rau pe aratura.....si trage-l de maneca si pe fygaro..... This post has been edited by sobolan: 2 Mar 2007, 18:36 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE si tu esti la fel.....ia-te de mana cu fygaro si deschideti clubu logan-istilor..... sobolane , nu te mai obosi , ca n-ai cu cine ! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
argon |
![]()
|
Exista clubul Loganistilor de aproape un an, are vreo 45 de membrii din care 20 sunt clonele adminului sa para mai multi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(sobolan @ 2 Mar 2007, 20:04) Fiti atenti ce prostii debiteaza Sobolan ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 2 Mar 2007, 18:47) pai asa gandeam si eu....si doar am zis ca nu mai postez pe topicu asta dar cand vad ca detinatorii de logan tot il umfla atata(mai mult imaginatie) nu pot sa ma abtin....au dat si ei rabla la remat si au luat credit(unii) si iaca ce masina bre! ![]() ![]() ![]() big :clio nu e progenitura..ala chiar e reno....la supernova si solentza nu m-am gandit...astea sunt rapide rau...astea nu...doar loganu de 1.4..... This post has been edited by sobolan: 2 Mar 2007, 18:56 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Pai asa Sobolan , concentreaza-te un pic daca vrei sa scrii lucruri pertinente pe forum . Daca vrei sa postezi doar de dragul postarii scrie exact ca mai sus unde ai omis trei masini care iti dau fum la orice ora .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(big2003 @ 2 Mar 2007, 18:52) acolo ajungi tu....te duci cu loganu.....deci : clio nu e progenitura....ala e reno.....la supernova si solenza nu m-am gandit.....supernova si solenza nu se pun in calcul....alea sunt rapide.....ma referam la logan ![]() LA SUPERNOVA SI SOLENZA LE DAU FUM CU FIATU ![]() This post has been edited by sobolan: 2 Mar 2007, 19:03 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
bogdan_04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 23 January 07 From: adjud ![]() |
numai fraieri au logan care nau bani de o masina si is fac si ei rate si traiesc cu idea cai cea mai buna masina
![]() ![]() |
--------------------
dacia,vw
1310 Li
2002 berlina
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 05:43 |