Volanul se roteste cu hopuri
![]() ![]() ![]() |
Volanul se roteste cu hopuri
tuneam |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Poti sa dai detalii mai multe despre acest service ?
Unde in P-ta Galati ? acolo langa geometrie roti/vulcanizare ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, exact acolo. De fapt intre geometrie si vulcanizare.
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
QUOTE iti trebuie un cuplu volan e vreo 90 de mii ala e sigur a prins joc la bucse si trebuie schimbat vezi ca poatzi sa-l schimbi si singur nu neaparat un mecanice exact cub volan mai exact intre articulatii..! poti sa-mi explici mai clar, te rog? |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
tuneam |
![]()
|
TibiCraciun, chiar vis-a-vis de Liceul Dimitrie Cantemir.
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Multumesc Liviu, am ajuns in sfirsit pe strada Calafat si am gresat caseta de directie cu vaselina. Se simte deja ca merge mai usor volanul, in special la virajele mai strinse ce se iau cu viteza mica!
Oamenii au fost OK si fara mofturi! |
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
olly09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 April 10 ![]() |
Salutare!
Am si eu 2 mari probleme cu DSN.Una ar fi ca are un balans pana in 60 Km/h stanga dreapta iar asta dupa ce i-am facut acum cateva zile geometria si echilibrat rotile.A 2 problema ar fi trosnitul volanului atunci cand virez pe loc sau in mers.S-a uitat un mecanic ,de la un service "de cartier" la ea si mi-a spus cum ca ar fi caseta de directie.Cand i-am facut geometria am dus-o la un service autorizat iar acolo mi-au spus cum ca ar fi crucea cardanica...explicatia acelui mecanic a fost ca a pipait respcectiva cruce si a simtit-o slabita sau cam asa ceva...Problema mea ca ca ambii mecanici pot spune ca sunt de meserie...dar amandoi mi-au dat 2 rezolvari diferite pt problema mea. Mentionez ca in viraje, cand slabesc volanul, revine in hopuri sau cam asa ceva. Voi ce parere aveti?? Multumesc! |
--------------------
dacia
sn
2001
- gr-04-cmf
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Probabil crucea e dusa, de obicei din cauza ei trosneste in vireaje. Mai abilitat sa iti spuna e cineva care e la fata locului si face diagnosticul, eu imi dau cu presupusul, dar in 99% din cazuri se uzeaza crucea aia de afara la intrarea in caseta.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
olly09 |
![]()
|
Crucea se poate "repara"?...am inteles ca ar fi niste bucsi care se schimba...daca se poate raspuns si legat de acel balans pe care il are dsn ...as fi recunoscator
![]() ms pt raspuns servicom! This post has been edited by olly09: 8 Aug 2010, 19:36 |
--------------------
dacia
sn
2001
- gr-04-cmf
|
|
nokiaccr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 11 January 08 ![]() |
eu cred ca ax volan e o solutie cam scumpa ....cca 350 ron eu am o solutie mai buna ,se gasesc in comert cruci cardanice de logan se potrivesc perfect pe axul de sn si sunt 19 ron bucata ..... e un pic mai mult de munca dar eu cred ca merita din plin se schimba crucea de jos dupa care se pune pe ax un burduf de bieleta de directie se incarca cu vaselina si se prinde cu un colier de plastic e cea mai buna solutie
|
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
- BR 83 RZV
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Rulmentii axiali de la amortizoare? De la crucea aia cardanica nu ar trebui sa revian volanul in hopuri.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
olly09 |
![]()
|
am gasit cruce cardanica cu tot cu ax ...de ASAN sau cam asa ceva...cu 150 ron...omu care mi-a facut rost de ea mi-o si pune...acum eu stiu ca se gasesc cruci d-astea cu ax cu tot si de "cooperativa"..dar din cate stiu nici nu se potrivesc...au axul mai scurt...iar daca respectivul ax il gasesc mai scurt la om...pot sa scap de el repede ...sper totusi sa fie de uzina
![]() This post has been edited by olly09: 13 Aug 2010, 20:09 |
--------------------
dacia
sn
2001
- gr-04-cmf
|
|
colly |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 August 10 ![]() |
Am avut si eu probleme cu troncanitul la ax si l-am schimbat (asta acum 4 ani).Acum am alta problema legata de volan
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
baga vazelina in burdufurile de la capetele casetei de directie astfel incat sa se unga si cremaliera, si fa niste injectii cu orice ulei de masina la pivotii de la brat (bascula), cate unul stanga-dreapta si pivotii de la capetele de bara stanga-dreapta, in total 4, cu seringa cu ac intepi burduful de cauciuc al pivotului si apesi tare pe seriga ca uleiul iasa greu si tine asa pana la jumate de minut
garantez eu ca o sa te bucuri de efect |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
colly |
![]()
|
Iti multumesc Sergiu de sfaturi si o sa incerc sa le urmez
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
|
|
colly |
![]()
|
Am incercat cu vaselina la caseta si cu ulei la pivoti si nu merge
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 15082010289.jpg ( Size: 988.21k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Nu cumva ai si pneurile mai late decat cele standard(adica 165)? Ca asa e normal sa mearga mai greu directia...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
am observat ca mai multi care si-au montat genti cu balon mai mare si mai lat se plang de directie ba le pica directia ba le merge greu ba s- dus nustiu ce ...
Eu de ce nu ma plang ? o tin asa cum e din fabrica cel putin la partea mecanica ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
colly |
![]()
|
DJ Asu,stii vrersurile "dar mai sunt cateva sute ca a ta,parc'ati f..e toti aceeasi p...a nu te supara"
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by colly: 10 Sep 2010, 23:13 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:32 |