UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
![]() ![]() ![]() |
UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La 10 metri de bucatzel merge RDSu' ceas
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Serje @ 2 Feb 2012, 15:11) Iti ajunge? Asta pe langa faptul ca iara vorbesti aiurea ... si compari mere cu pere, compari ping in reteaua metropolitana, cu ping din rds in upc ... de ce nu dai din upc in rds? Ma doare fix in gluteus maximus de cat de buna e interconectarea upc-rds. ala era doar un exemplu de "cu astia nu merge". Si apropo, daca rds-upc nu merge cum trebuie, ii logic ca nici reciproca n-o sa fie mai grozava. Am cateva servere de la lucru, gazduite prin datacentere de domne-ajuta, cu care n-am avut vreodata probleme de pierderi de pachete. nici pe upc, nici de la lucru, unde am un alt provider, nici din reteaua roedu.net la care din intamplare mai am acces, nici macar de pe stick-ul de la vomafon. Doar din rds. Logic vorbind, pe cine ar trebui sa dau vina? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand majoritatea nu au probleme ... problema ii la tine.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Man, tu ori nu ma intelegi, ori faci misto de mine.
Am servere in doua datacentere. unu' din state, unu din europa. Datacentere care n-au nici o treaba unul cu celalat. Ping catre ele din retelele x,y,z merge perfect. ping de pe rds catre ele are pierderi. fie, o fi serverele mele in locatii de rahat. dar k.ro? ping catre el din retelele x,y,z merge perfect. ping de pe rds catre el are pierderi. Am testat si cu serverele unor clienti, gazduite de godaddy. exact aceeasi faza ca si mai sus. In toate cazurile pc-ul de pe care am facut asta e leptocu subsemnatului. Pe RDS m-am deranjat inclusiv sa il conectez direct la sarma, in ideea ca-i de vina router-ul, sa vad cum e si fara el. Mai precis, unde gresesc EU??? |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bucatzele, schimba sarma aia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
M-am gandit si io la ca o fi sarma de vina. Ca si paraliticii aia, au refolosit-o direct pe aia abandonata de vechiul propritar.
Da' daca trimit ping catre rcs-rds.ro am pierderi de pachete 0%. daca era sarma de vina, imi dadea gherle si in reteaua metropolitana. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Markos |
![]()
|
Iti trebuie cablu UPC cat.5
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sirma e de vina doar intr-una dintre regiunile extracarpatice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In principiu da. Daca nu, mai stii parola de la wireless?
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Markos |
![]()
|
Pai el testeaza sarma, nu uiarlesu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
marksman |
![]()
|
iegzact!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai aceeasi parola cu mine, bag sama
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
io am **%$#*@1)
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu n-am parola. As putea s-o folosesc pe a voastra?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E freeware, merge.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și mai ce de-a lor ai mai vrea matale?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Mai curg sloiuri la braila?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vrei unul?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
CODE Ping statistics for 194.102.255.23: Packets: Sent = 445, Received = 445, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 5ms, Maximum = 169ms, Average = 8ms ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bucatzel |
![]()
|
pentru amuzamentul partilor, asta e rezultatul dupa 1:15 de ping -f
![]() CODE --- k.ro ping statistics --- 234446 packets transmitted, 208599 received, 11% packet loss, time 4107217ms rtt min/avg/max/mdev = 11.370/15.719/352.322/9.114 ms, pipe 19, ipg/ewma 17.518/13.689 ms Ca sa fim siguri ca nu-u sarma de vina, a incercat si marksman cu rezultate similare, si am incercat si de la un prieten de-acasa, care sta in alt cartier. Culmea e ca pachetele pierdute catre godaddy sau serverele mele s-au imputinat. Basca mea ii mai stie. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ajutati-ma si pe mine va rog cu un sfat. Am schimbat abonamentul la UPC de la 25 mega la 60 (a fost mai ieftin cu 10 lei
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Repeta testul direct la ''duda'' de net, fara router, sau opreste protocoalele de criptare. Incetinesc de cel putin 3 ori viteza, dupa cate mi-au spus unii care lucreaza in breasla.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
O s-o fac, desi sunt aproape sigur ca direct pe modem o sa am aproape de ce spun ei, au verificat si ei vad modemul OK, la cca 60 mega. Intrebarea era cum pot face routerul sa alerge mai repede, ca nu ma pricep. Cu protocoalele de criptare, le-as opri daca as sti ce-s alea si unde sunt
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca as intelege si de ce-s necesari cei 60mbps in viata reala, as cauta un raspuns
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:09 |