UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
![]() ![]() ![]() |
UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
E moarta iesire din tara, atit cea principala cit si cea de back-up.
Merg doar siturile locate de servere de aici. Nu se stie cind se va rezolva, oricum, au salam pe tot anu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mda, si in una din noptile trecute le picase internationalu', faza cu fibra furata e vrajeala
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
si RDS-ul cand avea probleme era de la fibra optica furata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu zic ca mai degraba au uitat sa plateasca abonamentul la satelit si le-au taiat americanii fibra
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cam multi tarani isi fac furtune de frana la tractor din fibrele astea.....cam prea multi.....
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hai ca de data asta s-au miscat repejor...si-a dat drumu!(internetul
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mie nu mi-a mers deloc, nu doar .ro.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cica ar fi taiat cineva macaroana de legatura cu Hungary...deci...exterioru. Cica acuma am rula pe ceva macaroana de backup a lor. Timp de revenire pe macaroana mare: Unknown.
Sursa: UPC technical support phone. Ata ete.....crede cine vrea.... This post has been edited by driverx: 8 May 2007, 19:49 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa este cum zice soferux.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Intern adica.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Adrianno @ 8 May 2007, 21:52) La noi momentan Evolva este in top descarc de exemplu de pe odc cu 10 mb/s Banuiesc ca descarci software cu licenta si filme pentru care ai drept de copiere / reproducere, nu-i asa? ![]() A, apropo, Evulva nu-s aia care la un moment dat nu mai aveau peering cu nici un provider mare din .ro? Din cauza de, probabil, Mahahahahateescu? ![]() Si la mine a fost picat de pe la 13.20 pana pe la 17.30 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
arata-mi mie unu care descarca programe cu liceenta in romania
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Cand am luat legatura cu ei la 15:30 o doamna de la 100100 mi-a zis ca spre rusinea lor au ceva probleme, s-ar fi rupt fibra si ca e o problema la nivel national!
This post has been edited by musicall: 8 May 2007, 22:02 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
driverx |
![]()
|
Oricum, daca e chiar asa, e penala rau faza. Adica tu ditamai compania, mori la nivel national pentru ca un nenea Misu tractoristu in exces de zel s-a pus sa are teren cu rabla fara a se uita si pe unde ara. Mai circulau zvoane ca s-a furat fibra la Oradea. Sa fure? What for? Sa faca furtune de frana pentru tractoru din dotare?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Singura solutie in cazuri din astea e internetu' pe discheta.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Cei cu net de la UPC - resetati modemul...au marit viteza la abonamentul standard de la 1Mb la 3Mb pt. download si de la 256 Kbps la 512 Kbps pt. uplod ! Relatii la http://upc.ro/index.php?PageID=1021&Sessio...5a00328&R=11157
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu fibra optica taiata suna cunoscut rau.
Tin minte ca acum vreo cativa ani umbla un text care cica era de la RDS. Am cautat nitel dupa el si l-am gasit. Voila (enjoy): Intrerupere de fibra optica RCS&RDS - act de sabotaj In noaptea de 17 spre 18 decembrie comunicatiile pe reteaua nationala si internationala RCS&RDS au fost intrerupte datorita sectionarii fibrei optice in mai multe locuri la km17 si km22 - intre Bucuresti si Giurgiu si km18 - intre Bucuresti si Ploiesti. Este pentru prima data cand sectionarea cablului optic se face in doua locuri diferite pe acelasi tronson (in speta Bucuresti-Giurgiu) si la o distanta atat de mica. Datorita eforturilor neintrerupte de pe parcusul noptii ale echipelor de interventie, comunicatiile au fost restabilite dupa aproximativ 12 ore. Sectionarea fibrei optice in toate cele trei locuri s-a realizat in varful stalpilor electrici aflati sub tensiune, la o inaltime de peste 20m. Din aceste cauze consideram ca acesta este un act intentionat si organizat de sabotaj. Grupul RCS&RDS regreta ca, intr-o piata concurentiala deschisa, se apeleaza la asemenea mijloace pentru ingreunarea activitatii sale, acest incident afectand peste 4000 de clienti broadband si peste 40000 de clienti de dial-up. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si asiguram toti clientii de servicii de telecomunicatii ca acest eveniment neplacut nu ne afecteaza dorinta si eforturile de a continua dezvoltarea de servicii integrate pe retele moderne de telecomunicatii. " |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(musicall @ 11 Jul 2007, 20:54) Cei cu net de la UPC - resetati modemul...au marit viteza la abonamentul standard de la 1Mb la 3Mb pt. download si de la 256 Kbps la 512 Kbps pt. uplod ! Relatii la http://upc.ro/index.php?PageID=1021&Sessio...5a00328&R=11157 La mine nu s-a schimbat nimic... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
musicall |
![]()
|
ai dat si restart la PC ?
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
da...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am sunat la upc sa ii intreb de sanatate.
Mi-au spus ca astea de acum nu sunt imbunatatiri ale abonamentelor existente, ci reprezinta pachete noi de internet. Asta inseamna ca (,) contractele curente raman asa cum le aveti si veti plati in continuare ce ati semnat dar puteti sa va modificati tipul de abonament (in cazul meu de exemplu, acum platesc cca 90Ron lunar ptr 4MB download/512K upload si am de gand sa merg sa schimb contractul pe asta de 3MBup cu 512K down la 45 ron .. e o mica diferenta la pret/MB ... nu ?). |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca eu mai am din contractul obligatoriu de 12 luni, pot sa schimb tipul abonamentului la internet?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
da .. caci ramai tot al lor, sub contract .. numai ca platesti alte servicii ... am intrebat expres aces lucru caci sunt in aceeasi situatie.
|
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
si se suplimenteaza perioada cu inca 12 luni? sau se intampla asta doar daca iau o "oferta speciala" - adica pachet internet+telefon...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Asa rasplateste UPC fidelitatea clientilor sai. Noroc ca a venit si RDS-ul in bloc
![]() Edit later: retrag ce am zis ![]() This post has been edited by Petea: 12 Jul 2007, 08:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
argon |
![]()
|
dap, musicall a avut dreptate, mi-am sunat nevasta acasa, si dupa 15 minute pana i-am explicat care mufa sa o scoata si sa o puna inapoi, si dupa inca 15 minute pana a dibuit un speed test, am 3 mb/s in loc de 1 mb/s.
Liviule, te-au indus berbecii in eroare... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
Se pare ca pentru cei care au incheiat contract pentru 12 luni pentru pachetul Familia(Internet 1 MBps si telefonie) acest upgrade nu este valabil in aceasta perioada de 12 luni, cel putin asa mi s-a zis mie de la centrul de relatii cu clientii UPC din Roman. Puteti confirma?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:25 |