daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
![]() ![]() ![]() |
daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
Como |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.193 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
bani draga argon...
ala cu care a plecat avea bani, vila cu piscina, 3 masini, nevasta cu fetita, si nu era la prima abatere. Chestia misto e ca asta s-a intors acasa si ea a picat de proasta. daia ma simt razbunat intrucatva cred ca totusi avea 2 masini. This post has been edited by axabrt: 27 Feb 2007, 12:14 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
posibil sa-si dea seama, si cu altul sa nu se mai intample. Asta nu inseamna ca trebuie s-o ierti tu
![]() Nu te baza pe expresia "timpul imi va da dreptate" ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
axabrt, ia-ti un concediu, fa-ti toate placerile, odihneste-te si dupa aia vezi tu.
parerea mea. bafta |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.193 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ba, voi nu intelegeti ca la mine la munca CONCEDIU = CRIMA.
tot e bine, ca ies bani frumosi. Apoi, daca am de munca non stop trec mai usor peste asta. Nu am timp sa ma gandesc prea mult. Acu sunt intr-o pauza de masa prelungita. d-aia stau pe daciaclub Dar nici vorba de concediu. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai daca ies bani de ce te-a lasat?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pai celalalt avea mai multi, n-ai vazut?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E trist ca sunt cazuri ca acestea foarte multe si nu numai femeia e cea care inseala. Cel inselat insa sufera prea mult si nu merita nimeni asta. Plus ca dupa o astfel de patanie nu mai esti acelasi om, nu mai ai incredere in nimeni si te temi ca ti se poate intampla din nou.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... º-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Vroia mai multi bani
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
axabrt |
![]()
|
hai, ma.
Eu am un apartament dinainte de casatorie, si vreo 15 mil net. Plus ca pe mine ma tinea, ca sa zic asa, nu beau, nu fumez. dar acu, ea mima orgasmu ? Asta nu mai stiu ! Cred ca totusi, cateva au fost autentice... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Man scuze ca-ti zic dar ce certitudine avem noi cei care citim si postam aici ?? de unde stim noi ca tu chiar ai patit asa ceva ! Eu unul daca pateam asa ceva nu ma "laudam" !! In mod sigur nu as mai fi putut sa impart patul cu o asemenea femeie !!! Deci i-a incearca sa ne povestesti mai in detaliu ce ai "patit" !! Sunt putin mai paranoic dar nu prezinti incredere cel putin din punctul meu de vedere !!
V-am salutat, Ci_co LE: banii ??? poi din monet ce tu o scoti pe unde vrea inma ei si i oferi ce vroia ea de ce sa te lase ??? NU prea cred ca cu "ala" se putea lauda ![]() This post has been edited by Ci_co: 27 Feb 2007, 12:22 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Foarte nasol ce ai patit.
Am patit-o si eu dar nu eram casatoriti. Daca ramaneti impreuna te vei gandi tot timpul ca te va insela iar. Eu am ales sa rup relatia cu toate ca dura de 8 ani. Nu pot sa-ti dau sfaturi, dar incerca sa judeci la rece. |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Mai lasati chestiile cu: "Si la urma urmei si tu ai o parte de vina" sau "Poate nu i-ai oferit ce are nevoie.."
Daca s-ar lua omu' dupa voi fiecare ar trebuii sa aiba o pereche (dar de ce una, mai multe) care sa arate ca si Pamela Anderson sau Nicoleta Luciu (sau ce muiere e pe gustul vostru), pentru lista barbatilor o las pe Lexy. Ca de' poate jumatatea nu are sanii asa de mari cum visati sau nu face sex asa de des cum vreti(sau credeti ca puteti) sau nu face aia sau ailalta. Sau partenerul de viata sa vina cu porcoiul de bani si sa va puna inaintea piciorelor petale de trandafiri. Sa fim realisti, daca ne comportam omeneste asteptam sa fim tratati la fel. Daca nu ne mai convine ceva in relatie, exista divortul. Chestia cu inselatul este de origine animala, omul din cate se spune mai are si ratiune. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acuma o sa ne povestesti si detalii despre cum si cat de des o faceati? Atasam o lanterna rosie la titlul topicului?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
De cate ori pe saptamana si cine lua initiativa. Asta poate clarifica multe.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu poze si filmulete daca se poate.
![]() This post has been edited by 2dor: 27 Feb 2007, 12:25 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
axabrt |
![]()
|
pai nu ma laud. pana la urma nu ne cunoastem ca persoane.
Era doar relatarea unui fapt divers. Dupa ce obtin divortul, daca topicul mai e deschis, postez hotararea de divort ! LE: ca sa nu ziceti ca e facatura. Sau nu am ce face. la mine dureaza din '99 si casatoria din '03 in rest sa fiu sanatos ca asta e tot ce conteaza pana la urma. This post has been edited by axabrt: 27 Feb 2007, 12:28 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Femeile cuminti sun RARE SI $CUMPE... Tu fii baiat destept si invata... Data viitoare (cu urmatoarea) sa nu mai repeti greselile facute cu asta (ai si tu partea ta de vina, dar in nici un caz nu trebuia ca ea sa reactioneze asa...)...
INVATA! baga la cap! Si la urma urmei.. daca ura-i mai mare decat dragostea, LAS-O.... si las-o urat! fa-o de kk la toata lumea, toti prietenii comuni, familie, vecini, caine, pisica... fa-o sa se simta singura si vinovata 100%, fa-o sa simta durerea! maimuta! Iar la fazele astea, RAZBUNAREA NU e arma prostului... Dezbrac-o si da-o afara din casa goala (platesti amenda intre 6 si 8mil, dar macar o sa ai o satisfactie), du-o la tara si las-o pe drum, intr-un camp vreo 10 min... pune o colega sa-ti dea beepuri si telefoane in seara sau miezul noptii sa intre la banuieli... LAS-O GRAVIDA!!!... lucrurile asta sunt dureroase ptr. femei... UMILIREA e groaznica... FA-O FARA RESENTIMENTE! BAFTA! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ar fi superoferta s-o postezi inainte...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(skija @ 27 Feb 2007, 12:26) Femeile cuminti sun RARE SI $CUMPE... Tu fii baiat destept si invata... Data viitoare (cu urmatoarea) sa nu mai repeti greselile facute cu asta (ai si tu partea ta de vina, dar in nici un caz nu trebuia ca ea sa reactioneze asa...)... INVATA! baga la cap! Si la urma urmei.. daca ura-i mai mare decat dragostea, LAS-O.... si las-o urat! fa-o de kk la toata lumea, toti prietenii comuni, familie, vecini, caine, pisica... fa-o sa se simta singura si vinovata 100%, fa-o sa simta durerea! maimuta! Iar la fazele astea, RAZBUNAREA NU e arma prostului... Dezbrac-o si da-o afara din casa goala (platesti amenda intre 6 si 8mil, dar macar o sa ai o satisfactie), du-o la tara si las-o pe drum, intr-un camp vreo 10 min... pune o colega sa-ti dea beepuri si telefoane in seara sau miezul noptii sa intre la banuieli... LAS-O GRAVIDA!!!... lucrurile asta sunt dureroase ptr. femei... UMILIREA e groaznica... FA-O FARA RESENTIMENTE! BAFTA! OMFG tu vorbesti serios? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
@argon - te referi la skija? si pe mine m-a speriat!!!
@skija - eventual sa o lase la tara dezbracata, poate s-or gasi niste binevoitori sa o violeze si sa o omoare. Foarte civilizat. This post has been edited by BlaueCorsa: 27 Feb 2007, 12:28 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
radian |
![]()
|
pai o lasi gravida sa-i platesti si pensia alimentara... ii dai loganul cu totul, ce sa-l mai vinzi, ea cu masina tu cu ratele...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
la naiba. si pe mine.
Eu sunt mai calm din fire... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... º-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Si uite asa o sa ai ce vedea la stirile de la ora 5....
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
radian |
![]()
|
cred ca exagerat de calm, daca ea pleca la padure sa culeaga fragi si mure, iar tu la bucatarie...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(skija @ 27 Feb 2007, 22:26) Femeile cuminti sun RARE SI $CUMPE... Tu fii baiat destept si invata... Data viitoare (cu urmatoarea) sa nu mai repeti greselile facute cu asta (ai si tu partea ta de vina, dar in nici un caz nu trebuia ca ea sa reactioneze asa...)... INVATA! baga la cap! Si la urma urmei.. daca ura-i mai mare decat dragostea, LAS-O.... si las-o urat! fa-o de kk la toata lumea, toti prietenii comuni, familie, vecini, caine, pisica... fa-o sa se simta singura si vinovata 100%, fa-o sa simta durerea! maimuta! Iar la fazele astea, RAZBUNAREA NU e arma prostului... Dezbrac-o si da-o afara din casa goala (platesti amenda intre 6 si 8mil, dar macar o sa ai o satisfactie), du-o la tara si las-o pe drum, intr-un camp vreo 10 min... pune o colega sa-ti dea beepuri si telefoane in seara sau miezul noptii sa intre la banuieli... LAS-O GRAVIDA!!!... lucrurile asta sunt dureroase ptr. femei... UMILIREA e groaznica... FA-O FARA RESENTIMENTE! BAFTA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Lexy @ 27 Feb 2007, 12:02) Nu cred ca daca se impaca si-l gaseste nevasta cu una in pat o sa-i ia din gustul amar care-l simte acum si o sa-l simta mult timp. Nu e o rezolvare..doar o razbunare..care n-o sa te linisteasca prea tare.Zic eu... [...] Ba, daca e "jmekera" poate profita de eventuala "prindere in flagrant". "Uite bai poze, tu n-ai, io da" Si isi mai si "repereaza" onoarea, fara "dom' Mitica". Daca comunicare nu e, nimic nu e. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' poate omul vrea sa treaca mai departe, sa-si vada de viata lui, ce sens are sa se chinuie cu razbunarea. N-are sens sa pierzi timpul cu prostii din astea.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 19:03 |