daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
![]() ![]() ![]() |
daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
gata pana aici nu mai am incredere in femei !!! ma fac gay !!!! si scapt de toate astea ....
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
semit, daca are ceva de gand, te va insela cu alta ocazie sau o face chiar acum cat esti tu la servici
![]() cico, crezi ca gay-i nu se inseala? sa fii tu sanatos, dar ca gay nu prea ai sanse ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 27 Feb 2007, 13:22 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Pentru cei care pun problema despre o vina si a victimei..
![]() o fi...dar o femeie care distruge o casnicie(pe-a ei) si inca una pe-a aluia de ti-a intins-o si s-a folosit de ea...nu prea are vreo valoare morala!Imi pare rau sa-ti spun si e urata exprimarea..dar te-ai casatorit cu o femeie de doi bani..o zdreanta!Cred totusi ca fitele astea te-au cam atras la ea in loc sa te indeparteze..zic si eu!Ai avut vreo relatie inainte de asta cu o gagica care ti-a cautat in coarne??? |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Daca e sa judec dupa raspunsul la intrebari si as face un calcul cate greseli tu si cate ea as zice ca nu e 100% greseala ta.
DAR... ''In timp ce erati impreuna, cum reactiona la complimentele si flirturile "nevinovate" ale altor barbati? Ii facea reala placere. Si se imbraca provocator. Nu o puneam eu sa se imbrace asa. Daca ai sesizat un comportament duplicitar de ce ai continuat relatia? Doar pentru ca e frumoasa? Frumusete mi-a trebuit, am continuat fiindca speram sa se indrepte. Ea s-a afundat mai tare.'' Astea sunt greselile care "ti-au adus necazuri". A si nu trebuia sa o lasi sa cheltuie asa de nebuna. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
axabrt: tu cam esti desen animat frate... (sorry... nu o lua c ape o jignire):
1-Gura lumii, asa a vrut ea. 2-Ii facea reala placere. Si se imbraca provocator. Nu o puneam eu sa se imbrace asa 3-Frumusete mi-a trebuit, am continuat fiindca speram sa se indrepte 4-Ea a umblat dupa bani... PAI FRATE.. o meriti! N-ai deschis ochii cand trebuia... UITA POSTURILE MELE ANTERIOARE!!! FACI BARBATII DE RAS! PLS NU TE SUPARA! dar gandeste-te... daca ai vazut ca e asa.. de ce draq te-ai mai insurat cu ea.. voia ea si ti-a fost frica sa n-o pierzi? atunci ea e cocosul si tu esti pasarica.... SORRY ptr. POSTURILE ANTERIOARE! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
La mine nevasta-mea ma roaga sa vin cu ea pe la diverse intalniri , da' sincer nu ma dau in vant dupa asa ceva , mai ales ca nu prea cunosc pe acolo . Ideea e ca sa nu se exagereze cu chestii de astea . Si eu plec prin delegatii cu jobul inclusiv pe afara , ce ar fi acum sa o iau cu mine si pe consoarta , e cam aiurea . Cred ca o relatie trebuie sa se bazeze si pe incredere , nu trebuie nici sa devii paranoic dar nici sa te faci ca nu vezi anumite lucruri.
Parerea mea , care este . |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@Ci_co: asl pls
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
bai skija..ce-al dracului esti tu...
![]() |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
[quote=axabrt,27 Feb 2007, 13:14]
la 24, credeam ca tot ce zboara se mananca. GOLDEN RULE !!! INAINTE SA IEI FATA, STUDIAZA SOACRA !!!!! Adevar ai grait!Nu ai fost dar esti pe cale sa devii barbat......tine-o asa! @semit Domnule draga , va doresc distractie placuta si o relatie buna cu patronii sotiei!....Nu de alta , dar daca va fi nevoie de vreun "trenning" in strainatate pentru cateva luni sa aveti si dumneavoastra locsorul asigurat in avion!....Bineinteles , toate cheltuielile fiind decontate de companie! ![]() This post has been edited by Funny: 27 Feb 2007, 13:27 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am treling DIDIBAO, invidiojule
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(argon @ 27 Feb 2007, 23:23) Las ca-ti dau un PM ce naiba ne vede lumea aici !! Bua deja presimt ca o sa zica lumea acum ca defapt e nevinovata sotia lui ca nu ea a vurt sa o puna cu 3 a fost obligata !! axbart aveam pretentii la tine !!!!! Te poop daca nu mairge cu femeile da-mi un telefon ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.194 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
normal, e usor sa dai sfaturi.
acu ca sunt patit, realizez si eu unde am gresit. nu mi-e rusine sa recunosc, ce daca fac barbatii de ras, cred ca a preluat controlul de mai demult. Si nu mai am ce sa repar fiindca daca s-a intamplat asa, atunci e mai greu de reparat. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
Csiko, iesisi la agatat?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
argon |
![]()
|
axabrt, stii ce cred eu...ca nu ai mai schimbat bateriile la jiletu' ala cu vibratii(care afirmai ca-l mai "foloseste" si nevasta)...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
54 wow, rating record, si toti vor sa-l vada pe Argon rupand haine, fasuri...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
@axabrt
Nu esti tu cel care-i face pe barbati de ras , fii pe pace! Chiar daca-i la misto toata treaba inceputa de tine , poti fi sigur ca multi au "muscat-o" dar putini au taria s-o recunoasca! Cand o sa ajungi la o anumita varsta o sa intelegi ca multi inseala , insa nu o sa intelegi de ce o fac......si nici nu prea e nimic de inteles! ![]() Stii , era si un banc despre "barbati".......zice-se ca sunt 2 tipuri , unii care recunosc si ceilalti! ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 23:28) normal, e usor sa dai sfaturi. acu ca sunt patit, realizez si eu unde am gresit. nu mi-e rusine sa recunosc, ce daca fac barbatii de ras, cred ca a preluat controlul de mai demult. Si nu mai am ce sa repar fiindca daca s-a intamplat asa, atunci e mai greu de reparat. Ce control ai preluat mah ??? ca sa mor eu daca izce aia sa-ti vinzi loganu si sa-i dai jumate acu te vad in targ !!! nu se mai pote tre sa te antrenez mi-e rusine de mine cand te vad pe tine ...hai sa te invat sa fi rau cu femeile daca esti moale te miros astea au un simt al dreaq de bun !! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.194 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
las ca vedeti voi atasamentul...poate da divortu din prima infatisare.
si da, imi folosea si aparatul de ras. muream cand facea asta!!! Ajunsesem sa il ascund si tot il gasea !! Eu vreau sa vand masina. Sa ramana adica, asa cum a venit cand am luat-o. PARDON: Acu are si haine, pararama !!! Daca vrea sa imi dea jumate si tot o vand, sa moara de ciuda ! Deacum imi iau masina si femeie virgina !!! Sper sa nu nimeresc una din aia peticita ![]() This post has been edited by axabrt: 27 Feb 2007, 13:38 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici asa este ai dreptate. Femeile stiu sa profite de dragostea ta pentru ele. De daca noi uitam de tot si nu mai gandim cand e vorba de pasarica.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
deci nu are niciun rost sa ascunzi loganul
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Hai mey , asta e ca in Bundy !
Tu chiar nu aveai nici un cuvant de spus in casa aia? |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
semit |
![]()
|
facem intalnire Dacia Club in sala de judecata cu pancarte... MOARTEA TARFEI... si DREPTATE BARBATULUI LOGANAR
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 23:36) las ca vedeti voi atasamentul...poate da divortu din prima infatisare. si da, imi folosea si aparatul de ras. muream cand facea asta!!! Ajunsesem sa il ascund si tot il gasea !! muaaaaaa so fi ras la fofoloanca cu el si tu te barbiereau cu el ![]() deja daca iti vad nevasta si mi-ai arata-o as bate la ea ca la covoare !! da numai ca in ea dam cu placere ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(argon @ 27 Feb 2007, 13:37) il folosea pe vibratii nu? Si nu de fata cu tine, asa-i? ![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:18 |