daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
![]() ![]() ![]() |
daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.194 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai daca stiai ca-i placea maciuca ...altora de ce pana mea ai mai stat cu ea pana acum?
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sau de ce nu i-ai dat TU?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
axabrt, nu te supara pe mine prea tarem dar ce-o fi gasit fata aia de o stat 3 ani cu tine?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da'! Plin de zmei p-aci!
Ca-i fac, ca-i dreg... si la primu' beep... Alo, da draga, vin imediat acasa! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
La primul sughitz....
![]() |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.194 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
chiar incep sa cred ca unii isi refuleaza propriile frustrari pe acest topic.
Bine ca sunt eu dobitoc, dar cel putin v-am spus ce am patit, si am recunoscut asta. Cine mai are necazuri p-acasa? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 27 Feb 2007, 13:39) muaaaaaa so fi ras la fofoloanca cu el si tu te barbiereau cu el ![]() deja daca iti vad nevasta si mi-ai arata-o as bate la ea ca la covoare !! da numai ca in ea dam cu placere ![]() Pai nu-i normal , trebuia obisnuita si limba cu parul! Esti un brutal , domnu' Ci_co , mai bine lasati violenta deoparte si coroborati informatiile pretioase oferite de axabrt.....era iute iubitoare de maciuci , si astfel ati putea deveni o idee mai uman! ![]() Apropo , axabrt , daca vrei sa te razbunam spune-ne si o vom face! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(radian @ 27 Feb 2007, 23:43) Deja gata radian ai intrecut masura !! axbart nu-l baga in seama nu stei ce zice el are o casnicie de vro 20-25 ani si iti da exemplu tie ... mare om !!! NU tu esti vinovatul in chestia asta femeia e e tapul ispasitor, am observat ca te trata ca pe un gunoi ca pe un obiect care aduce bani in casa si atat ..papateic omule, lasa la urmatorul divort vei realiza si te vei destepta tu ![]() LE: axbart acu vrei ca noi sa iti povestim ce am patit ??? poi ce naiba omule tu crezi ca noi avem probleme dastea acasa ??? ori esti barbat ori te joci cu lama pe langa vene !! This post has been edited by Ci_co: 27 Feb 2007, 13:50 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
axabrt |
![]()
|
e darnica, daaa o sa-i mearga bine in continuare.
poate gaseste vreun irinel ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
1.6 |
![]()
|
Mai axabrt..vad ca esti ploiestean...iti caut eu una buna de casa!si daca nu mere iti dau id-ul de mess al lui ci_co..poate poate..!ce zici?
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
mai oameni.. m-am apucat sa citesc topicul de la capat....si vad ca nu reusesc sa citesc cat scrieti voi, nu am nici un spor
![]() ![]() sfat pt axabrt: nene las-o, divorteaza...si nu fi necajit....tradati in dragoste sunt peste tot...diferenta intre ei e ca unii stiu si altii nu....tu esti dintre cei care au aflat si e f bine asta pt ca nu ti-ai mai pierdut anii in continuare cu ea e fff bine ca nu aveti copii....gandeste-te la asta.... in rest totul e de domeniul trecutului mai conteaza si cati ani ti-ai pierdut pana acum cu ea...in fine nu esti nici tu mai prejos decat multi alti barbati si nici nevasta-ta nu e mai prejos decat multe alte femei ![]() zambeste si fa ce a ramas de facut ![]() multa bafta! |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
axabrt |
![]()
|
dupa divort. si dupa ce imi revin si eu.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Stai calm cu psihologul si du-te si tu la "agatat".!
PS Vad ca sunteti o carca de ploiesteni pe aici si cand s-a "incercat" o intalnire sambata trecuta de abia ne-am strans 4 ! Chiar vino si tu la urmatoarea intalnire !Poate apare si vre-o membra . This post has been edited by body: 27 Feb 2007, 13:52 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
argon |
![]()
|
Da' prelungita mai e pauza aia de masa....
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
axabrt |
![]()
|
voi nu sunteti tot la munca ?
eu sunt deprimant ... am o scuza . ![]() This post has been edited by axabrt: 27 Feb 2007, 13:53 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
1.6 |
![]()
|
body...:)am fost la lucru dar as fi venit!la urm intalnire aducem o loganista cu 16 v(cu o)pentru axabrt!
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE eu sunt deprimant ... bine ca recunosti ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
1.6 |
![]()
|
axabrt ..daca mai esti mult deprimat te faci cat casa!
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 23:53) Da bombonel tot la munca suntem ![]() ai pe dreaq scuza ...nu ai scuze ..nu ai nimik ...nu mai ai nici demnitatea de barbat !!! ti-a luat-o femeie si paia esti un dickles man ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
Acum neste ani una "din vecini" a fugit de la barbas-o cu cel mai friend al astuia. Aveau un plod si 2 tarabe in piata. Ea a luat copilul, o taraba si dorea si o despagubire pentru faptul ca sotul ei pusese gresie in holul de la intrarea in apartamentul parintilor lui in timp ce erau casatoriti (tarabagii). Cica socrul ei ii spala chilotii
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I
|
|
body |
![]()
|
@1,6 Gata , o punem de o intalnire si tu aduci o 16 V , nu neaaparat loganista !he he he
@axabrt Las-o naibii de treaba nene , te apuci acu sa plangi? "Este" femei destule , cel putin ultimele statistici aratau ca "e " mai multe decat barbati , asa ca de ce plangi? This post has been edited by body: 27 Feb 2007, 13:58 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
axabrt, stii de ce e divortul scump ? pentru ca MERITA !!!!
![]() |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
axabrt |
![]()
|
ma, daca am casa, imi gasesc una si nu ma mai insor cu ea.
stau in concubinaj si vad si eu ce si cum. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pm..poate e un pic aiurea dar zic si eu
citeste Invitatie la Vals de Dulmes...serios! Iti vei schimba parerea... |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Ci_co |
![]()
|
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 14:00) ma, daca am casa, imi gasesc una si nu ma mai insor cu ea. stau in concubinaj si vad si eu ce si cum. Hmmm,ati inceput s-o lungiti si sa deveniti patetici! Spune-i "demoazelei" ca o astept sambata asta in "Malu' Rosu" pe la 17.00 trecute fix pentru a te razbuna!Nu sunt eu nici Irinel si nici Virinel , dar un pic de scolarizare nu strica nimanui! |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
ma, daca am casa, imi gasesc una si nu ma mai insor cu ea.
stau in concubinaj si vad si eu ce si cum. vezi ca se pregateste nu stiu ce lege care zice ca dupa 5 ani de concubinaj, bunurile devin comune. Ma gandesc ca peste 5 ani poate o sa trebuiasca sa imparti vreun bugatti ! bafta oricum, |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:22 |