Cub Rubik, De unde cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Cub Rubik, De unde cumpar?
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.070 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
la carefour am vazut si eu. avea culorile alea lipite pe el, un fel de cartoane
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
mai stii sa-l rezolvi?
![]() din pacate nu stiu de unde se mai poate achizitiona dar tot netul te poate ajuta cautand dupa jucarii/jocuri etc. si producatorii acestora |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca am invatat sa rezolv cubul in urma cu 25 de ani, dar tot imi iese fara ezitare. Nu stiu unde ai putea sa gasesti unul nou. Eu am doua mai vechi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am primit unul cand eram cam mic pentru el, cred ca nici nu eram la scoala, asa ca am reusit doar 2 fete sa completez.
Apoi nu i-am mai dat atentie, asa ca daca o sa gasesc, o sa iau doua si unul il opresc eu ![]() Sper sa gasesc totusi unul nou pe undeva, din pacate pe net am gasit doar la magazine din afara. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca obtii cub, te pot invata sa-l rezolvi.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
VladG |
![]()
|
Daca raman in pana de idei, apelez
![]() Oricum am vazut ca sunt zeci de tutoriale pe Net, si au aparut si versiuni mai complexe, cu 4 sau 5 patrate pe o linie, versiuni sferice, etc... |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Sony |
![]()
|
Stiu sa rezolv si sfera. Am doua, una cu culori si alta cu globul pamantesc. A doua e mai grea.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Am cub dar n-am reusit niciodata sa fac mai mult de 2 fete.
Puneti si voi un tutorial ceva. LE: mint, l-am facut pe tot........ demontandu-l ![]() This post has been edited by ageana: 28 Feb 2007, 13:19 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Sony |
![]()
|
Nu sunt in stare sa pun un tutorial, dar iti pot arata. Nu se fac fetele pe rand, ci se pleaca de la o fata si se coboara cu cate un rand pe cele patru fete laterale.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
VladG |
![]()
|
@Sony, da' vad ca te-ai ocupat, nu gluma.
![]() Pai la a doua varianta conteaza si pozitia piesei, deci clar e mult mai dificil. Dar halatu'...? Cat e halatu'...? Io de unde cumpar? |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
VladG |
![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Sony |
![]()
|
La a doua sfera nu ai piese identice, pe cand la prima da.
Cand eram io mic nu erau calculatoare ca sa-mi omor timpul, iar la tv nu aveai ce sa vezi. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aveam si eu unul dinasta, l-am primit cadou pe la 5-6 ani, dar nu mai stiou ce s-a intamplat cu el.
Si acum imi aduc aminte ce bucurie pe capul meu, pe la 8 ani, cand am reusit sa faca 2 fete ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
VladG |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 28 Feb 2007, 15:19) Nu se fac fetele pe rand, ci se pleaca de la o fata si se coboara cu cate un rand pe cele patru fete laterale. Si pe langa regula asta, pe care acum am aflat-o ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Asta am aflat-o si eu aseara cand am vazut filmul "the pursuit of happynes"
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ati reusit careva sa invatati singuri sa rezolvati cubul? Eu singur am reusit capacul si doua randuri din fetele laterale, in continuare m-a invata cineva. Reuseam sa-l fac in 50 si un pic de scunde.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
I-ai dat cu finalgon ca sa mearga asa repede?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am castigat cuburi la un concurs la revista "Start spre viitor", sau cam asa ceva, era pe vremea lui ceasca, la sfarsitul revistei erau mici concursuri, parca erau mici probleme de matematica.
Am castigat 3 bucati, am castigat de 3 ori si mi-au trimis de fiecare data cate un cub, parca erau unguresti. Eram in scoala generala si ne cam obligau sa ne facem abonament, erau 2 reviste, Start spre viitor si inca una, mai scumpa, nu o mai tin minte. Am avut si sfera, aia avea piesele metalice, si se facea usor, mai greu a fost pana am desfacut-o in 2. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
Alte reviste mai erau: Luminita si Cutezatorii.
Cuburile unguresti erau mai bune decat cele romanesti. Costau 110 lei spre deosebire de celelalte care erau 55 lei. Sferele erau tot unguresti si se puteau demonta in 2, sau puteai sa scoti fetele de la patratele si sa le asezi cum trebuie. Dar era mai riscant, asa ca metoda viabila era cea cu desfacut in doua. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asa...Cutezatorii.
De Luminita nu am auzit. Doar la Cutezatorii si Start spre viitor ne puneau sa ne abonam. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La noi, in Drumul Taberii, ne obligau sa ne abonam la "Pentru Patrie", revista aia cu si despre ORGANE.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
O tin minte si pe aia, cum prindeau ei infractorul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, ideea era ca oamenii sunt de 2 feluri: infractori si infractori neprinsi.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
Dar ce scoala ai facut de te educau in prinderea infractorilor?
Cutezatorii, start spre viitor, aveau teme pionieresti. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
horry_bv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 February 07 ![]() |
nu-mi dau seama cum arata sfera aia..puteti atasa o poza cei care aveti? eu numa de cub stiu...am unul micut ca breloc superfain si functional.. ce e naspa ca patratelele ccolorate sunt lipite si nu ma juc cu el, ca s-ar strica...
|
--------------------
vw, dacia
golf, lgn
1990, 2006
- XX-XX-XXX a friend with weed is a friend indeed
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
De' militienii aveau scoala, si scriau la revista, probabil le trebuia pt. doctorat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Uitarati de Arici Pogonici, sau n-ati mai prins-o? Asta era pentru scolarii din clasele mici.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 18:27 |