sa-mi cumpar un logan ?, laureate plus as vrea eu.
![]() ![]() ![]() |
sa-mi cumpar un logan ?, laureate plus as vrea eu.
x_ulescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
eu daca as fi in locul tau Logan as cumpara
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ia 1.5 dCi
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ia 16v-ul!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Logan-Impresii-si-...lor-t25095.html
Eu am mers pe Laureate + ,ca are abs. Si nu-mi pare rau. This post has been edited by R@du: 28 Feb 2007, 17:41 |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
pretul/calitate cred ca reflecta realitatea, depinde de bugetul pe care esti dispus sa il aloci unei masini noi. insa dupa ce ai sa fii utilizatorul unui logan >15000km sa ne impartasesti impresiile, nu ma refer la fiabilitatea masinii, la performantele ei, deranjeaza calitatea materialelor folosite.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cam cati bani ai tu alocati pentru masina?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
x_ulescu |
![]()
|
pai eu as avea 12.000 dar sa mai scadem si alte cheltuieli ( taxa de prima inmatriculare, de inmatriculare, hartoage, casco, etc ) vreo 1000 euro ... sa zicem o masina de 11k ...
as mai avea o alternativa: renault symbol expression (10 000 si ceva, pana in 11 000) edit: as vrea o masina cu euro 4 . acum cu taxa asta de prima inmatriculare ... This post has been edited by x_ulescu: 28 Feb 2007, 17:54 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Depinde cati bani ai si ce vrei de la o masina. Ia-ti Logan!
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
x_ulescu |
![]()
|
as avea de ales intre :
logan laureate plus (8470 + 695 optionale -> 9165 euro) (are ABS) renaul symbol expression 1.4 75 cai -> 9750 euro (fara ABS ) renaul symbol expression 1.4 100 cai -> 10400 euro (fara ABS) renault symbol dynamique 1.4 100 cai -> 11099 euro (are si ABS) toate au euro 4 mai multe informatii aici: http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=12 ce altceva as putea sa-mi iau din 11k ? This post has been edited by x_ulescu: 28 Feb 2007, 18:00 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
LIVIU26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 4 October 06 ![]() |
FORD FIESTA benzina ,HYUNDAI ACCENT, parca am vazut si un SEAT IBIZA 1.2 toate pana in 12mii dupa cate stiu eu .Eu sunt un sustinator al masinii noi, si cred ca mai bine un logan cu 0 km decat un opel cu 200000 dar totusi daca tu ai 12mii poti sa ti iei masini minunate ,categoric mai bune decat logan.
|
--------------------
DACIA
SN
2002 CONFORT
- b32agh
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Renault Clio 3, Opel Corsa. Sau vrei musai masina cu portbagaj?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Mai ai peste Laureate plus inca 4 versiuni de logan (laureate-ambition diesel, ambition 1.6, presitge)si toate se incadreaza lejer in bugetul tau. Ti s-a pus pata pe Laureate Plus ?
This post has been edited by minny: 28 Feb 2007, 18:20 |
--------------------
------
------
------
|
|
x_ulescu |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DANNIEL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 27 September 06 ![]() |
Cumpara prestige-ul...parerea mea. eu asta am sa fac prestige standard(9900E) +garantie extinsa(3 ani)+airb.laterale+vopsea metalizata=10550 Euroi.daca vrei diesel versiunea de varf e 10.200+aceleasi accesorii=10.920 Euroi.si te inscrii in buget,desigur daca te hotarasti pe marca dacia.
O seara placuta! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CJ 08 XCL
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(x_ulescu @ 28 Feb 2007, 17:53) pai eu as avea 12.000 dar sa mai scadem si alte cheltuieli ( taxa de prima inmatriculare, de inmatriculare, hartoage, casco, etc ) vreo 1000 euro ... sa zicem o masina de 11k ... as mai avea o alternativa: renault symbol expression (10 000 si ceva, pana in 11 000) edit: as vrea o masina cu euro 4 . acum cu taxa asta de prima inmatriculare ... De ce Logan vs Logan 2(symbol) si nu Logan vs straine??? Eu ti-as recomanda un Hyundai Accent 1,5 crdi 110 cai- 11800 euro DDP sau daca nu-ti ajung banii te-ai putea orienta la benzinaru de 1,4 dohc 95 cai-11160 euro DDP.La dotari dieselu sta cam slab in schimb benzinaru are dotarile pe care le are si un Ambition si vine si cu 6 ani garantie mai nou.Succes in alegere! |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa te gindesti cam pentru ce iti cumperi masina.
In primul rind i-a in calcul citi km preconizezi ca vei face anual cu masin. Pune in balanta citi din ei sunt in afara si cati in oras. Vezi cat costa intretinere la fiecare din modele, reviziile, casco, RCA, impozit. In functie de bugetul pe care il poti aloca pe luna masinii vei descopri singur unde te incadrezi. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
x_ulescu |
![]()
|
stie cineva daca tabla de la logan/symbol/hyndai este galvanizata ?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Aia-i masina ta ? Nu te cred ... cum ii strici tu inima omului ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Zau a mea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Daca tii la portbagaj sau locurile din spate: Logan, Albea, Accent, Aveo (cred), Symbol, intra in pret.
Daca prin spate nu prea sade nimeni si locurile pot fi folosite si pe post de portbagaj (sau nu-ti trebe partbagaj mare): Corsa, Polo, Ibiza, (poate), Ignis (cu alura de teren), Fabia, Clio. C3, 206 prin apropiere. Ia in calcul: pretul masinii, pretul reviziilor si unde le faci si cat de des (pt mine, mai din zona "rurala", e important asta), consumabile, cat costa tablaraia daca dai de o sifoneala, taxe si alte cheltuieli aferente care ies la "lumina" doar cand te duci deja cu banii sau ai deja masina in mana, nivelul de invidie al unora ca sa stii cat tre' sa pazesti la ea ![]() Eu asa am facut si dupa multe consultari a iesit loganul (bugetul intins la maxim permitea 10000euroi), am preferat sa nu ma intind chiar atat, fiind prima masina; si bine am facut ca am zgariat-o iute si am aflat pe piele proprie cat dai sa repari... Or mai fi si altele, eu astea le-am luat in calcul; si aveam nevoie de locuri in spate si portbagaj. Tinand cont ca am 1.85 metri aveam si eu nevoie de loc, in fata, si tata care nu mai numara decat kilele de peste 100, in spate... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
cristi.r |
![]()
|
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ionescu&popescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 February 07 ![]() |
Salut
Aceeasi dilema o am si eu Si chiar sunt interesat de impresiile si parerile pe care le agasesc aici Am initiat si eu un new topic dar nu prea a fost pe placul moderatorilor si l-au inchis imediat cica ce am intrebat eu se gaseste deja Dar nu mi-a spus unde anume Va vog pe voi sa-mi spuneti Iata ce am intrebat eu simplu si la obiect Merita sa-mi cumpar un Logan in zona 8000 -10000 euro.Am si alte variante? (poate Clio,Alebea sau Aveo) Voi de ce v-ati cumparat Logan? V-ati mai cumpara Logan? Am fost chiar atat de deplasat? Multumesc |
--------------------
renault
11
1986
- B 08 xax
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu va inteleg... de ce puneti Symbolul ca varianta la Logan? Symbol=Logan facelift
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Laureat Plus mi se pare si mie ca este cel mai bun raport calitate/pret pentru Logan. Totusi, daca vrei motor mai puternic poti alege Ambition.
|
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu in decembrie am ales intre logan accent aveo si albeea si am cules Logan MCV.....deci votez cu loganul....
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@ ionescu&popescu , ce parere ti-ai face matale sa-ti mai verifici din cand in cand casuta de PM-uri?
Dupa care sa mai faci afirmatii... Si daca tot o verifici, nu vrei mata sa-i ajuti si pe alti membrii care nu prea le au cu cautatul pe forum si sa faci un copy paste din raspunsul ala? Alea vreo 10 linkuri pe care ti le-am zis? Ia sa vedem, acu le gasesti? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:48 |