Schimb creier avariat cu unul sanatos,accept variante!
![]() ![]() ![]() |
Schimb creier avariat cu unul sanatos,accept variante!
IL-02-GTA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
|
||
-------------------- ....................
|
|||
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
din ``70 si pana la Pitesti!
|
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci Dacia folosea pinguinul inca din 70?
Asta inseamna ca Dacia functiona pe Linux de 34 de ani??? Cool, acum incep sa inteleg ce inseamna realmente open source... :twisted: ps. IL, no offence, ne mai amuzam si noi... tongue.gif |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pozele alea...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Promit solemn,pe cuvant de pionier ca luni cand ajung la serviciu fac niste poze iar pana marti cel tarziu sunt in galeria foto!
|
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Maddam,eu unul nu m-am suparat dar se pare ca sunt unii pe aici care ori fac pe........interesantii si se fac,ca nu inteleg anumite lucruri,ori sunt prea ..interesanti ca sa l-e poata intelege! 8) 8)
|
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
[b]Pe acest forum postarea consecutivă este interzisă și tu ai făcut-o! De preferabil este să nu se repete.
Acesta este un avertisment! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Am inteles sa traiti!
PS. Chiar nu am stiut. YO...people,cred ca o sa gasiti ceva interesant in galeria personala Piticii ''de gradina'' from my brain: http://www.daciaclub.ro/album_personal.php...hp?user_id=2450 Attached thumbnail(s) Pict0039.jpg ( Size: 115.19k ) Number of downloads: 1434 |
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
IL, editeaza-ti, te rog, mesajul la linkul respectiv.
Poze edificatoare. Da' vroiam sa te intreb: cati cai are motorul ala, si ce cauta pe o Dacie?? Adica te ajuta la ceva, nu crapa caroseria daca accelerezi ceva mai mult? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hmmm, deci exista ....
ma simt nevoit sa retrag acuzele "pescaresti" 8) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu asa ca nestiutorul..De ce ai pus un motor de 100 de cai?
Si daca ai pus pe unde vrei sa mergi cu masina asta ........nu de alta dar as vrea sa evit intilnirea pe sosea cu un astfel de monstru... Daca ai reusit sa pui un astfel de motor pe o Dacia berlina si sa ii dai blana fara ca motorul sa plece :shock: primul ..si apoi caroseria, atunci te felicit. Mai era unu de facea liniute cu o berlina care ii pusese un motor de avea peste 100 de cai.Ca sa nu ii plece motorul sudase caroseria de el, si astfel nu mai rupea caroserii si tot ce mai e prin botul berlinei. O berlina la 140 km/h da senzatia ca merge in varful pneurilor, sa imi zici si mie cum scapi de aceasta chestie cu un motor de 100 de cai........ In rest felicitari pentru tot ceea ce faci.......nu glumesc am vazut o dacie care avea un motor de golf , dar nu a rezistat caroseria.... PSa):asta e parerea mea, nu dati cu piatra plizzzzz. PSb):la cati bani ai bagat in dacie iti luai un BMW ursulet(micute dar cu vana) |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote]
la cati bani ai bagat in dacie iti luai un BMW ursulet(micute dar cu vana) [/quote] Asta asa e numai ca in cazul de fata omul e de admirat |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Intr-adevar,la cati bani am bagat imi luam un ursulet,dar.....ursuleti da`stia are tot omu`si atunci care mai era farmecul?Despre caroserie nu stiu daca o sa reziste,dar va spun ca este super ranforsata iar faza cu luatul motorului innaintea caroseriei va asigur ca e doar o figura de stil ,ptr. ca este imposibil asa ceva.despre performante nu pot sa va-a spun prea multe,i-am facut o proba de la Slobozia la Tandarei si retur,masina merge super,aaa da ,motorul este din '85 dar are cuzinetzi si segmenti noi nouti,ulei numai Castrol GTX 10W40,m-am intrecut cu o Solenta dar omu` nu a avut drept de apel si cu un Mercedes E200,modelul vechi bineinteles,dar totusi masina aia are motor de 2000cc,benzina si nici asta nu prea a avut multe de comentat,Viteza la care am ajuns nu o siu ptr. ca nu am cablu de chilometraj inca,dar socotiti si voi la un motor 1800cc cu cutie de viteze de diesel cauciucuri 195/50/15 la 5500 de ture ce viteza aveam si asta nu era viteza maxima ,ptr. ca a trebuit sa reduc fiindca intrm in oras.
Da...motorul asa cum se vede el acum are 90 de cai dar am toata instalatia facuta ptr. a monta o turbosuflanta si un intercooler pe el astfel ajungand in jurul a 130 de cai.Momentan turbina pe care o am este defecta. PS.Multumesc celor care apreciaza efortul meu,si nu m-am suparat pe cei ce au facut caterinca. biggrin.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif |
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
si totusi... care este pinguinu'?
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
IL-02-GTA,
Vrei sa icnerci senzatia pe care o vei avea cand iti vei tine pistoanele in mana? Ca asa se va intampla daca ii pui intercooler cu turbo.....sau iti gasesti pistoanele in multe pistonase micute micute de tot....si atunci va trebui sa cumperi SuperGlue :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
[quote]si totusi... care este pinguinu'?[/quote]
'' satori TREZESTE-TE " Fii pe pace Driverx ,ptr. ca motorul tocmai de-asta a fost modificat ca sa nu experimentez astfel de senszatii. PS. Apreciez grija pe care mi-o porti. |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
satori, pinguinu' ala de care vorbeste omul, e de fapt scoica aripii din spate, aia de care se loveste tot jegul aruncat de roata si pe care tu o vezi cind deschizi usa din spate. partea aia bombata.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa ma dau amre dar suntetzi varza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nu sunt mecanic dar pana si eu stiam ce e ala pinguin la masina..se pare ca poate nu avetzi Dacii vechi care sa va rugineasca...ca pinguini asta fac inlocuiesc aripioarele alea la aripa spate sunt fix sub cuiu de la iala (se gasesc in targ)......da eu tot vreau poze ca masina aia nu prea cred ca parcurge nici 100 de km si se strica ceva...asta am tupeu sa pariez....apropo daca nu ai ce face cu linia audio potzi sa mi-o imprumtzi mie ca am nevoie de asa ceva :mrgreen: :oops: .....da apropo tablele alea nu se numesc "papagali"? :?:
|
-------------------- |
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Raptoe chiar as vrea sa ne-ntalnim la un semafor in Buc. daca nu la o liniuta sa vezi si tu cum arata o berlina din spate la peste 160 la ora! :mrgreen: :mrgreen: [quote]
......da eu tot vreau poze ca masina aia nu prea cred ca parcurge nici 100 de km si se strica ceva...asta am tupeu sa pariez.... [/quote] Cat despre linia audio crede-ma ca sta foarte bine la mine in dormitor! |
|
|
Raptoe |
![]()
|
Cum poate sa arate najpa de ce crezi ca am preferat nova :mrgreen:
Bafa si tu o poza ......5 - 6 ca sa vada poporu sa te creada ca sa le freci ridichea :mrgreen: ce ai tu si nu au iei....asa nu te crede omu ...ca nu mai e nimeni prost....auzi daca mergi cu 160 peste 300 metri cred ca pierzi pinguini :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: laugh.gif tongue.gif :oops: |
-------------------- |
|
IL-02-GTA |
![]()
|
in cel mai rau caz o sa t-e pierd pe tine,iar de aratat mai vedem noi la urma stii tu ca cine rade la urma rade......cu gura pana la urechi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS> Pozele sunt postate de azi de dimineata! |
|
|
Raptoe |
![]()
|
Mda...deci cand iesi pe strada ne scri ca sa stam acasa ..nu care cumva sa ne zboare un piston in parbriz...apropo tot Berlina e ...fa ceva cu bara spate ca e oribila ...si inca ceva cate ore crezi ca or sa rada aia de la RAR cand or sa vada masina? eu cred ca or sa le trebuiasca medic ! Sincer nu cred ca masina aia o sa fie omologata......oricum e de apreciat cat te chinui cu ea......itzi papa tineretzea!!! :wink:
|
-------------------- |
|
IL-02-GTA |
![]()
|
[quote]Mda...deci cand iesi pe strada ne scri ca sa stam acasa ..nu care cumva sa ne zboare un piston in parbriz...apropo tot Berlina e ...fa ceva cu bara spate ca e oribila ...si inca ceva cate ore crezi ca or sa rada aia de la RAR cand or sa vada masina? eu cred ca or sa le trebuiasca medic ! Sincer nu cred ca masina aia o sa fie omologata......oricum e de apreciat cat te chinui cu ea......itzi papa tineretzea!!! :wink:[/quote]
Mai Raptoe, nu stiu ce studiezi tu dar probabil ca iti ocupa intreaga capacitate de a gandi ,ptr. ca in ceea ce priveste masinile esti oarecum ''pe langa''.M-a bucur nespus de mult ptr. tine ca tu CREZI si de fapt NU STII.Ceea ce insemna ca gandirea ta fata de acest subiect este oarecum relativa,la fel ca si masina ta ,emite doar pretentii si nimic mai mult. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif P.S. Mi-au placut la nebunie telefoanele tale.Cel rosu cu galben si alb se asorteaza cu cesurile de la bord si cu furoul lu`...(oare cine mai poarta furou in mileniul III) de pe scaunul din dreapta.Iar cel gri metalizat se asorteaza cu Ambipurul din grila de aer si probabil cu chiuloasa.Apropo sunt sigur ca pe bancheta din spate erau un pinguin si un pitic de curte mimand un ''three some'' cu posesoarea furoului respectiv. 8) 8) laugh.gif laugh.gif laugh.gif |
|
|
Raptoe |
![]()
|
Imi placi dar nu prea vezi bine tongue.gif Spalam masina si ce vezi tu a fi furou este o vesta ..pozele sunt facute prin martie anu asta cand am cumparat masina aveam o berlina...cam ca a ta dar fara pinguini si multe chesti inutle pt. o dacie si ceva mai veche dar tot berlina ....faza cu celularele e simpla 512 e al meu si 3510 al prietenei mele si ca sa intzelegi mai bine am spalat masina un pic ca sa ihi fac poze ... si inca ceva acei pinguini nu sunt decat niste papagali asa ca cunostintzele tale despre mecanica sunt inexistente :twisted: .Si nu crezi ca ar trebui sa incetam?daca mai ai ceva sa imi aduci la cunostintza pt. certaretzi ca tine exista PRIVATE astept pomelnice...bafta :wink:
|
-------------------- |
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Hai ca parca am fi la gradina zoologica,oricum cred ca erai prea stresat ca sa-ti dai seama ca de fapt faceam caterinca la faza cu furoul...... :inger:
P.S. Nu sunt certaret deloc dar cand m-a plictisesc dau de cate unul ca tine si m-a distrez la culme.Bafta si tie! :wink: |
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
IL-02-GTA, esti dement, de mult n-am mai ras asa te mult laugh.gif (si nu de masina, ca de aia n-am de ce sa rad)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Thx. Ov,deh...tre` sa ne mai descretim si noi fruntile....nu?Pacat ca unii o iau prea in serios. :wink:
|
|
|
dragOn |
![]()
|
Dacă nu o lăsați mai moale cu "înțepatu'" o să recurg la uneltele de moderator! :wink:
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Raptoe |
![]()
|
"Schimb creier avariat cu unul sanatos,accept variante!" asta spune mult nu? :twisted:
|
-------------------- |
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Let`s cut it right here!!!Ti-ai spus puntul de vedere,eu l-am spus pe al meu,lumea a-nteles,asa ca fii baiat destept si las-o balta .......nu de alta dar deja devii plictisitor!Pace tie si sa fii iubit. :arrow: Keep walking!!
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 22:32 |