Schimb creier avariat cu unul sanatos,accept variante!
![]() ![]() ![]() |
Schimb creier avariat cu unul sanatos,accept variante!
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
100% de acord cu tine dragOn :!: :wink:
|
-------------------- ....................
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai inchideti, nene, threadurile cu certuri, si cu asta basta.
Ca se transforma forumul asta in balamuc! :evil: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
Eu consider ca pana acum nu s-a certat nimeni.Au fost cateva discutii in contradictoriu dar acestea nu pot lipsi cand mai multe persoane isi dau cu parerea.Deci nimeni nu a facut nici o aluzie la inegritatea fizica,la rudele mai mult sau mai putin apropiate,la cavitatile sau orificiile vreunui participant la discutie.In concluzie eu cred ca discutia s-a desfasurat in limitele admise de toate forurile competente.
:inger: :inger: :inger: :inger: P.S. Vezi topicul cu spalatul trotuarelor! :vmad: :vmad: :vmad:
|
||
|
|||
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
LOL...Intr-o discutzie trebe sa lasi si de la tine iar tu" IL-02-GTA"vrei sa iesi cu 5 metri mai in fata...nu suntem la liniuta! itzi urez bafta in continuare la montarea bolidului si poate daca te vad la semafor o sa te anuntz ca sunt Raptoe poate bem o bere ! Si pentru scumpi moderatori pentru care am tot respectul oricum acest topic murea pt. ca discutziile importante sau terminat in momentul cand au aparut pozele in care apar pinguini....
|
-------------------- |
|
IL-02-GTA |
![]()
|
O.K. In concluzie:
-Ia....da mah ,sa faca si institutu` meu un experiment! :wink: :wink: Bafta voua! |
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai are cineva ceva de adăugat că n-am înțeles?
DA ori BA? |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, as mai avea io de zis ceva.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
dragOn |
![]()
|
Te ascultăm...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu ascult de azi dimineata da'.......
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai am uitat ce vroiam sa zic.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
dragOn |
![]()
|
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 23:17 |