Benzina 95 sau 98,99,100?, Care e mai buna pt o masina noua ca Logan?
![]() ![]() ![]() |
Benzina 95 sau 98,99,100?, Care e mai buna pt o masina noua ca Logan?
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
LA noi inca tine scam-ul cu benzina cu CO mare, romanii pun botul , si platesc mai mult pe acelasi lucru. Cand o sa coboare lumea din copac, si o sa judece limpede, nu o sa plateasca aiurea in plus pe benzina de 99 sau 100 , nu se cumpara , dispare, si o sa fim si noi ca in Finlanda sau Austria.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sunt si eu la al doilea plin de omv carrera 100. Pana acum am bagat de 95 de la mol. Avantaj 100: la ralanti parca i s-a mai atenuat tremuriciul. In rest, nici o alta schimbare usor de sesizat. Masina trage la fel, sau cel putin nu m-a impresionat fata de 95 in nici un regim de condus. Consumul pare acelasi.
Nu cred ca se justifica diferenta de pret. E doar mkt bulls**t. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pune de la OMV dar de 95, sa vezi ca-ti merge la fel, de la Mol am avut si eu necazuri de cateva ori...asa ca nu poti compara, daca compari compari pe cele de la aceasi benzinarie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Nu se justifica sa bagi in Logan banzina cu CO mai mare de 95.
Loganul are raportul de compresie 9,5 -jenant pentru un motor de masina din 2007. Motorul asta e conceput la inceputul anilor 90. Gasesti masini second de prin anii 98-99 la preturi de nimic in Germania cu motoare mai moderne decat ce au pus pe un Logan nou. ![]() Benzina cu CO mare este pentru motoare moderne cu raport de compresie mare de exemplu FSI de la VW, JTS de la Alfa, anumite motoare de pe BMW etc. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:51 |