cum se circula cand stau femeile acasa
![]() ![]() ![]() |
cum se circula cand stau femeile acasa
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Misogionule
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.992 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da, s-a circulat destul de bine pentru orele de dimineata. dar totusi am obs ca si vinerea se circula destul de bine dimineata.
cum am putea face sa fie asa tot timpul??? 1. nu, ca or sa fie odihnite tot timpul 2. nu, o sa ne ingrasam precum porcii 3. cum, le spunem in fiecare zi ca este zapada si polei? This post has been edited by wolfin: 8 Mar 2007, 09:12 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi liber pe strada, dar aglomereaza forumul...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.992 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
noi suntem misogini Lexy? pai Ov nu a spus un adevar.....
![]() bine, bine. La multi ani , si sa ne traiesti pe acest forum ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 8 Mar 2007, 09:19 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Mai sa fie ce aglomeratie face o singura domnisoara p'aici..te pomenesti ca aveam stop la topicul asta si n-am oprit ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
una' singura da' cu gura mare
![]() da' chiar, La Multi Ani Lexy ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Lexy |
![]()
|
Multumesc!!!
![]() Aceeasi urare si persoanelor feminine din viata voastra( care sper ca va fac si zile amare ca meritati un pic ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
wolfin |
![]()
|
si unde de unde ca mai are si toyota, dar tot pe noi ne indrageste
zile amare, auzi tu, de parca noi nu le facem amare lor in tot restul anului ![]() LE sunt curios unde ajungem pe 9 martie, cine aduce vinul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 8 Mar 2007, 09:26 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut un sfert de ora pana la scarbici, e bine normal fac jumatate de ora. Problema se pune altfel vreti sa fie in fiecare zi sarbatoarea femeilor si sa dam faliment, dar sa fie liber pe strazi, sau sa fie ca pana acum?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Ov |
![]()
|
faliment
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La mine lucreza toate femeile, si cele din concediu lucreaza azi...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e bine nici fara aglomeratie ca ajungem prea devreme la servici........sau plecam mai tarziu....
![]() La Multi Ani persoanelor feminine ... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
wolfin |
![]()
|
eu zic mai bine sa intram in greva, nu japoneza, nu g.foamei ci..............
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa fiu eu "Gica contra", dar mi s-a parut ca azi s-a circulat mai greu ca de obicei...
Concret, cei 6 km pe care îi faceam în 25 minute, azi i-am facut în cca 35 minute (de la ora 7,45 la 8,20). |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Votez pt faliment.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si eu am ajuns mai greu azi... dar probabil din cauza ca am stat la bariera sa treaca trenu(la obor, la ce va ganditi?)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Ov |
![]()
|
pt cei care au ajuns mai greu: specificati si ruta ca sa stim pe unde umbla femeile azi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am ajuns mai tarziu, da asta pt ca am stat sa-i dau una mica azi dimineata la nevasta mea imaginara. Cadou de 8 martisor.
This post has been edited by Cornel001: 8 Mar 2007, 13:23 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
Am mers foarte incet astazi dupa 200 de vodka.N-am vrut sa dau de banuit gaborilor ca am baut lichide cu grade,asa ca am circulat cu viteza legala ,centura pusa ,fara fente.Poate-mi explica si mie cineva:de ce mi se pare mai frumos sofatul dupa ce ma inveselesc cu putin alcool?
![]() Ce vreti sa va cant? |
--------------------
mitsubishi
lancer
- B 63805
2006 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
bine ca nu avem drum comun...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La noi la firma femeile au plecat de la 11:00 si noi fraierii frecam menta
![]() This post has been edited by ROK: 8 Mar 2007, 13:47 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sa-i dau una mica azi dimineata
daca o are mica ce vrei? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Ov |
![]()
|
aia cu mica ne-am prins. Nu ne-am prins care era partea imaginara
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Are omul nevasta imaginara ce va legati de el?
![]() This post has been edited by 2dor: 8 Mar 2007, 13:59 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:38 |