Aveti prieteni imaginari?, ... n-am mai facut un topic de mult...
![]() ![]() ![]() |
Aveti prieteni imaginari?, ... n-am mai facut un topic de mult...
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mere?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
iar da sa asculte manele da nu cred ca incape acolo
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Haideti sa mai diversificam discutia
Va credeti Napoleon, Mihai Viteazu sau alt personaj celebru? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Nu, dar am vorbit ieri cu Sinan Pasa si a zis si el ca multi din spahii si ienicerii lui au prieteni imaginari, si cauta un psihiatru.
|
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cine se crede Gigi Becali ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.840 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Serios, cand a trebuit sa luati o decizie importanta in viata nu v-au ajutat prietenii imaginari de pe umeri ? Amandoi arata ca voi , numai ca unul are coronita si celalalt are cornite .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
cine are prieten imaginar sa mearga cu el urgent la psihiatru. cred ca dupa doua sedinte dispare.
prietenul imaginar. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 10 Mar 2007, 15:33) Adica e premiant sau cum? ![]() Chestia aia de la capul sfintilor se numeste nimb. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
deci eu recomnad Casa Foster Ptr Prieteni Imaginari
http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/fosters/index.html dati acolo la caractere sa vedeti prieteni ![]() nustu la ce ora este pe la tv serialul |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
din intamplare am dat peste topicu asta...ce am citit pana acuma m-a facut sa rad cu lacrimi...
![]() ![]() ![]() ![]() CONCLUZIE:cel care are prieten(a) imaginar sa se duca urgent la psihiatru bre.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am prieteni imaginari sau virtuali pe urmatorii Domni:
NUMARUL 1:argon de la Deva.Sa traiasca bine si sa modereze pana la adanci batraneti!!! NUMARUL 2:Sony din capitala brav ROMAN si cu simtul umorului ascutit la maxim!!! NUMARUL 3:big2003 din Timisoara cel mai iubit dintre manelisti!!! NUMARUL 4:LemonDemon un om cu bani si cu bun simt!!! PS:prietenii prietenilor mei sunt prietenii mei. PS la PS:numarul 1,2,3 si 4 defapt sunt prietenii lui madam bulan ca a fost impresionata de EI la maxim datorita mesajelor postate iar eu nu pot decat sa tastez ce ordona madam bulan ca EA este REALA si are posibilitatea sa bea tot ce este in frigider si eu sa raman cu buza umflata. |
--------------------
a
b
c
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
bulan |
![]()
|
Pentru ca madam bulan s-a dus afara cu Pufi bag un mesaj fara sa fiu supravegheat de big sister!
Prietenul meu imaginar este radian! This post has been edited by bulan: 10 Mar 2007, 23:28 |
--------------------
a
b
c
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
ce dracu?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
"prietenul meu este radian"
Domnule Bulan , va rog frumos sa aveti grija cu escapadele de genul acesta , caci familia e celula societatii ![]() Nu as dori sa aud ca ati oprit curentul sa mai intre pe la tocul usii de pe scara in casa ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Apropo de prieteni imaginari
merge unul la un bar: 2 pahare de bautura Da mai sunteti cu cineva ? Daaa, cu prietenul meu ... A doua zi la fel A treia la fel ... Peste o saptamana intra tipul si zice 1 pahar te rog Barmanul: Vai dar s-a intamplat ceva cu prietenul dvstră? Nuuu ... el n-are nimic da mie mi-a zis doctorul sa o las mai moale ![]() This post has been edited by tonicelli: 11 Mar 2007, 11:53 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bulan @ 10 Mar 2007, 21:39) Coane Bulan, ma trecusi in lumea umbrelor... Sunt cat se poate de real... Cu prima ocazie cand am vreo delegatie in Bucuresti daca ai si tu putin timp liber poate ma inviti in Congo la un schimb de experienta... Sa vedem se compara cu Leul de Aur au ba? This post has been edited by radian: 12 Mar 2007, 08:57 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 10 Mar 2007, 22:15) Eu am prieteni imaginari sau virtuali pe urmatorii Domni: NUMARUL 1:argon de la Deva.Sa traiasca bine si sa modereze pana la adanci batraneti!!! [...] Ce ai bre cu nea Argonu ca este real ... de nu se poate ... virtual mai merge ... sa imaginar ![]() QUOTE(sobolan @ 12 Mar 2007, 10:16) si daca Psihiatru are un prieten imaginar Psihiatru ... ce inseamna ca incearca sa isi faca prieteni in domeniu ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(radian @ 12 Mar 2007, 08:53) Va astept cu nerabdare!!!Felicitarile,masa si dansul vor avea loc la bar-ul CONGO din Ferentari,cazarea unde vreti dumneavoastra dar a doua zi dimineata obligatoriu degustari de muraturi si dres cu zeama de varza la madam bulan in sufragerie!!! Am zis! |
--------------------
a
b
c
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Prietenul meu imaginar zice ca aveti probleme la mansarda.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
adica...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:15 |