Furtul de avatare, a inceput?
![]() ![]() ![]() |
Furtul de avatare, a inceput?
Alydor |
![]() ![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai platit vreo taxa pe avatar?
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Alydor |
![]()
|
nu dar bunul simt te obliga la unele chestii... mai ales cand MUNCESTI pentru un avatar....
Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 3 Jan 2007, 19:54 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Nu cumva e clona ta?
![]() Pai poti sa scri pe avantaru tau: INSURED By Alydor ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum nu mai este 1 cu avatarul furat de la Alydor, sunt 2...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Alydor, cu suma respectelor de rigoare, abia acum ai observat? Eu am vazut asta de vreo 2 saptamani daca nu si mai bine!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Alydor |
![]()
|
am vazut de ceva vreme... am incercat sa comunic cu cel care l-a furat dar... degeaba... cica daca nu imi convine sa mi-l schimb pe al meu... Adica eu muncesc pentru el , si tot eu sa mi-l schimb ca altii fura...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
las ca faci tu altu si mai fain.
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
wow....3 cu acelasi avantar?
Hai ca mi-l schimb si eu ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
amc |
![]()
|
Deci chiar nu e amuzant!
Omul a MUNCIT pentru acel avatar! |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
amc, probabil nu ai stiut ca avatarul era creatia lui Alydor...dar acum, ca ai aflat...
E ceva munca sa redimensionezi acele litere, in special cele ce formeaza "diesel" in loc de intel...bine ca nu a fost nevoie si de alte litere, ce nu erau pe logoul original... Plus ideea... Munca lui Alydor ar trebui respectata... Moral ar fii sa il schimbi... This post has been edited by track3r: 3 Jan 2007, 20:14 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
amc |
![]()
|
Si ce-mi propuneti sa-l schimb?
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai sa nu va prind pe careva ca va tenteaza blonda mea din avatar ca se lasa cu scandal!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
XMihai |
![]()
|
radian, are ochii albastri?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
caprui, dar ia-ti gandul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
XMihai |
![]()
|
ma mai gandesc, pare simpatica
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(amc @ 3 Jan 2007, 21:09) @Alydor Desi am intrat in Europa va mai trece multa apa pe Dunare pana vom ajunge si noi la civilizatia europeana cu tot ceea ce implica ea. Degeaba ceri bun simt si civilizatie acolo unde nu este ... tristul adevar al zilelor noastre si al celor care vor urma. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(XMihai @ 3 Jan 2007, 20:34) Gandeste-te tu mult si bine, ea are patru picioare, tu ai doar doua... N-am s-o dau niciodata dupa unul cu mai putine picioare... QUOTE(l@u @ 3 Jan 2007, 20:42) Sa inteleg ca pentru al tau cu ochii albastrii o ceri pe a mea cu ochi caprui? Hmmm, alte detalii??? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
meriti sa ti se fure avataru:)
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
XMihai |
![]()
|
ydaniel, dar daca il fura cineva pe al tau? iti convine?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda...AMC se pare ca s-a lasat de fotbal si s-a apucat de furat.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
In afara de munca lui Alydor la acel avatar,trebuie sa va ganditi ca pana la urma un avatar ajunge sa fie un fel de intro pentru persoana care-l foloseste.Sa zicem ca frunzaresc un topic,si mie mi se par pertinente comentariile lui Alydor.Vad avatarul,inseamna ca am dat de Alydor,ma opresc si citesc.Eu zic ca ar trebui sa fie unic,pentru fiecare in parte.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
Exact asta e motivul pentru care mi-am pus si eu avatar dupa o perioada buna de timp in care nu aveam. Imi gasesc mult mai usor posturile pe un topic (ideea e sa vad ce s-a scris dupa un post de-al meu).
Asa ca si eu cred ca un avatar ar trebui sa fie permis unei singure persoane. Nu inteleg de ce as lua un avatar al altui forumist, ideea e sa ma reprezinte pe mine, sau sa iasa in evidenta. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(summa @ 4 Jan 2007, 08:05) In afara de munca lui Alydor la acel avatar,trebuie sa va ganditi ca pana la urma un avatar ajunge sa fie un fel de intro pentru persoana care-l foloseste.Sa zicem ca frunzaresc un topic,si mie mi se par pertinente comentariile lui Alydor.Vad avatarul,inseamna ca am dat de Alydor,ma opresc si citesc.Eu zic ca ar trebui sa fie unic,pentru fiecare in parte. Te uiti la sfarsit..daca e cu media aritmetica a respectelor e cu Alydor, da' se poate fura si aia ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
E cu suma respectelor..... Sau radicalul sumei respectelor... in functie de caz...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Uite Alydor un avatar de la nenea Lemon
![]() Attached thumbnail(s) Diesel_Inside.jpg ( Size: 19.66k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:38 |