Un Accesoriu Clasic: Rugina. Este Sau Doar Pare?, Este chiar rugina sau doar o parere?
![]() ![]() ![]() |
Un Accesoriu Clasic: Rugina. Este Sau Doar Pare?, Este chiar rugina sau doar o parere?
Fygaro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Reed, ai incercat sa stergi petele "de rugina" de pe tobele de logan cu o carpa?
O sa ai o surpriza sa vezi ce usor se ia "rugina" aia cu o simpla carpa... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic sa cititi mai atent :NU petele de pe imbinarile evacuarii sunt rugina ci cele dintre evacuare si "bolturile" de sustinere de care este sudata.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
jetta.jpg ( Size: 144.84k )
Number of downloads: 364
Un Volkswagen Jetta cu rigina la coloana de directie din fabrica. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nici shoroafele alea care ies din peretele de foc nu au o viata usoara. Ca sa nu mai zic de modul in care ies nesimtite de acolo.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
E vreun topic despre pregătirea pentru iarnă a mașinii? E necesară la Logan? Mulțumesc.
Din fericire, după aproape 3 ani, n-am probleme cu rugina și aș vrea să rămână așa. Doar un găinaț, din sutele căzute, mi-a corodat puțin vopseaua într-un loc. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 5 Nov 2007, 07:19) E vreun topic despre pregătirea pentru iarnă a mașinii? E necesară la Logan? Mulțumesc. E o întrebare așa deplasată, de nu răspunde nimeni la ea? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se presupune ca e o masina moderna si nu se baga ulei si vaselina in praguri si usi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ursamajor |
![]()
|
Mulțumesc.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
Eu am desfacut usile din fata si am bagat ceara X-cell in ele, fiindca nu are chiar nimic acolo. Ce-i drept, nici rugina nu am gasit. Urmeaza si usile din spate, iar capota motor si portbagaj deja au fost tratate prin aceasi metoda.
Totodata recomand verificarea periodica al scurgerii jgheabului de sub parbriz. Se mai infunda si sta apa acolo. Am patit, nu de alta. This post has been edited by G.R: 8 Nov 2007, 22:09 |
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
adi37adi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 February 06 ![]() |
Intrebi de ce a ruginit desi este venita din fabrica? Pt. ca nu are nici un pic de protectie anticoroziva. (ma gindesc ca scade pretul asa) Este valabil si pt. planetare, levierul de comanda al cutiei de viteze, cadrul metalic la bancheta spate si o serie de parti metalice care se afla sub tabloul de bord. Mai grav este ca la a mea a ruginit caroseria, iar pe usa dr. spate la 10 cm sub bandou am o gaura in tabla datorata ruginii. Cind m-am dus la ei, mi-au dat clanta. Cica nu face obiectul garantiei pt ca nu am facut revizia la coroziune la timp (asta asa este. nu m-am informat corect). Au anuntat ca masinile din 2004 pina in 2006 vor fi chemate sa mai faca ei nu stiu ce protectii anticorozive. A mai auzit cineva ceva?. I-am sunat si mi-au spus ca nu au inca substantele si aparatura de care este nevoie. Poate se uita sau nu mai este nevoie
|
--------------------
logan
preferance
- b39zeb
|
|
ursamajor |
![]()
|
QUOTE(G.R @ 8 Nov 2007, 23:07) Eu am desfacut usile din fata si am bagat ceara X-cell in ele... Ce se întâmplă cu ceara aia la temperaturile verii? |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
pufosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 23 January 07 From: Giurgiu ![]() |
Pe mine unu ma chemat sa-mi faca un tratament la vopsea impotriva coroziunii.Astept sa ajung la ei si sa vad ce poate sa iasa.
|
--------------------
dacia
logan,ambiance
2006, 1,4mpi
- gr xx bil Viata e scurta,incalcati regulile,iertati repede,radeti necontrolat si nu regretati nimic care va facut sa zambiti!
|
|
ursamajor |
![]()
|
La vopsea? Eu știam că tabla ruginește, nu vopseaua.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:17 |