ce aveti prin portbagaj, chetii nesecare bate,cutite,etc poze daca se poate
![]() ![]() ![]() |
ce aveti prin portbagaj, chetii nesecare bate,cutite,etc poze daca se poate
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Trusa de scule (chei de 10, 11, 12, 13, patent, cheie de bujii, surubelnita dreapta, in cruce, in hexagon, cheie franceza), o pompa de benzina, o sticla de apa, o sticla de benzina, niste fise de bujii, un capac de delcou, niste platini de rezerva, o minge, o perie. Daca am uitat ceva, revin
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
daca n-ai praf de ipsos tot degeaba
![]() eu am doar cricu si cheia de prezoane...in rest nu-mi trebuie nimic ! ah, sa nu uit trusa , stingatorul si triunghiul....am si vesta ![]() This post has been edited by dani_nistor: 14 Mar 2007, 07:46 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pacat ca am scris gresit pe la numele topicului ,
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
In afara de cric, roata de rezerva mai am vreo 3 cuie, cateva saibe de la antenele pe care le-am carat, o pereche de manusi, o pereche de ghete, o sticla de apa, un wd-40, un odorizant etc.
Nu posed cutite si alte chestii de genul; sunt mai pacifist de felul meu cu toate ca de cateva ori chiar am simtit nevoia unor asemenea "scule". This post has been edited by kodrix: 14 Mar 2007, 00:54 |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
am de toate..:servetele, bluze, pantofi,geci, un port fard(de rezerva), un parfum sau doua, deodorant, gel de dush, geanta cu echipamentul de sala....si lista ramane deschisa
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Doar triunghiu si trusa medicala , e Logan , doar nu o sa car chei si altele de gen !
![]() This post has been edited by big2003: 14 Mar 2007, 03:00 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai azi am dat jos tot din portbagaj pt. ca am bagat-o in service.O galeata de vopsea goala, 2 bidoane de 5 l goale, multe lavete, clin de spalat geamuri,compresorul la bricheta, un faras, mai multe cduri, carcasele aferente, 2 covorase, un zmeu, saculetu cu chei de 10, 12, 15 22, mingea de fotbal, patentu, trusa, triunghiul, un prosop, reviste de la cora si carrefour, boxele vechi.Si bata de baseball. Cate mizerii! Noroc ca am portbagajul incapator.
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
- Sticla de cola inceputa acu 2 luni ce a suferit cel putin 20 de cicluri inghet-dezghet. = 1 buc.
- Punga cu zeama pt. parbriz. (n-a incaput in bidon, si am aruncat-o in portbagaj). = 1 buc. - Revista auto = 1 buc. - Pedala de la tricicleta lu' fiica-mea = 1 buc. - Cataloage de gresie, faianta, mostre de tavan fals = "fara numar" |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
1 bucata paturica (o mai pun pe fundul portbagajului cand e necesar), o plasa in care tin tetiera a treia impreuna cu gentuta primita de la Dacia cu triunghiul + trusa medicala, o pompa electrica de roti care o folosesc la desfundat stropitorile de parbriz si o gramada de chingi dinalea elastice agatate peste tot, ca le-am tot folosit in ultima vreme.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
trusa, triunghi, cablu otel pentru remorcare, caburi de dat curent la cei ce solicita(anul asta l-am folosit de 5 ori, unu' altu isi uita becurile aprinse), o singura surubelnita, o curea de alternator+cheie ce ajuta la schimbarea curelei si atat, nimic mai mult, toate astea sunt bagate sub polita de pe fundul portbagajului cum e la break, deci in potbagaj practic e gol.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Roata de rezerva, cric, cheie de roti, stingator,triunghiuri, vesta,pelerina de ploaie, trusa medicala, becuri de stop (de logan!!!), rezerva de becuri pentru far, doua folii de sigurante, 4 pahare de plastic, o sticla de alcool tehnic, un bidon de 5l pentru completarea apei din rezervorul de la spalatorul de parbriz si un compresor auto. Cred ca nu am uitat nimic.
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 14 Mar 2007, 08:41 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Doua triunghiuri reflectorizante, trusa medicala + stingator, una bucata topor (in casa nu am unde sa-l tin...) si o patura pe care o pun pe bancheta din spate cand are program de plimbare cu masina d-soara din avatar...
In portbagajul meu este totdeauna curatenie luna... Fiecare cu pasarica sa, masina o mai spal din cand in cand... dar porbagajul obligatoriu trebuie sa fie curat. This post has been edited by radian: 14 Mar 2007, 08:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
madamares |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 April 06 ![]() |
Pai:
- pachetul legislativ obligatoriu, venit cu masina, +vesta; - trusa de scule din vechea dacie berlina, vag usurata dar continand inca ciocan, surubelnite, chei, cheite, sigurante si becuri - de berlina ![]() - evident, paturica; - cric + roata rezerva; - o ladita de plastic, cu sculele pentru la tara (fitness-ul de weekend): flex, ciocan de nituri, cuie, bormasina, s.a.m.d.; - o punga cu troace de aruncat: robinetii lu' bunicu', din '50, niste fire-furtune-clante si alte chestii adunate cu greu si indelung utilizate; - compresoru' de bricheta; - spray cu silicon; - cateva carpe; - last, but not least: o sticla cu vin rosu "de tara", datand din perioada craciunului. Va pun maine si o poza, e chiar simpatica debaraua... |
--------------------
logan
1.5dci
2007
- B...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Dau si eu copy/paste din alt topic, aici se protriveste mai bine:
Eu cred ca transport in DSN o cantitate din ce in ce mai mare de gunoaie. inafara de ce e obligatoriu, mai am: - set becuri, vesta reflectorizanta - sufa tractare - 1l antigel - 1l lichid de frana, l-am luat pt completare dar nu s-a folosit si a ramas - 1l ulei cutie din care au mai ramas cam 500g. - cateva scule, nu le mai insir acuma - carpe, bureti - lichid dezghetat incuietori, raclete, aditiv sa nu inghete benzina, etc - banda izolatoare, smirghel. - cabluri de curent. -cheie bujii. si in plus, cam off topic, dar mai am - chingi cu clichet si sarme pentru transportat una alta pe barele de acoperis + chingi elastice pentru a asigura marfuri "periculoase" in portbagaj gen : galeata cu varza murata, damigeana de vin, sticle tuica, etc - hartie igienica - cateva periute de dinti - geaca de ploaie, umbrela, sapca, manusi, fular, caciula. - lanterna - un ferastrau pliabil + o lopetica de metal cu busola (mi-au placut cum arata si le-am luat ca sa le am in masina, utilitate foarte mica pana acuma) - briceag - agenda+pixuri - carti de joc - multe pungi si carpe iarna trecuta am mai carat si o lopata de zapada, iar asta vara o saltea gonflabila+pompa+cort+papuci. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu cred ca am tot ce s-a scris pana acum, fara port fard de rezerva (ce o mai fi si ala), bineinteles.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
ai si ferastrau pliabil?
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
@ssilvviu: daca port fard de rezerva nu ai, nimic nu ai...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
- Trusa
- Triunghi - Lopata pliabila - Extinctor - Capac roata (ramas) - Pompa electrica (a.k.a. compresor) - Servetele - Un bidon de ulei - O bata XXL - Roata de rezerva + cric + manivela - Vesta reflectorizanta - Lampa 12v (e in torpedou, ce-i drept) - Spray dezghetat parbriz - Lama razuit gheata - Perie... This post has been edited by BlaueCorsa: 14 Mar 2007, 09:27 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Pai ai o ladita in care sunt aranjate urmatoarele :
-O mini trusa cu cateva scule strict necesare (o surubelnita, un patent, o cheie) -Trusa medicala -Triunghi reflectorizant -Stingator incendiu -o cutie cu becuri de schimb -sigurante de schimb -lampa cu halogen 12V -lichid de spalat geamurile -cateva carpe curate pentru geamuri si pentru sters pe maini la nevoie -cric -pompa de picior -coarba pt roti + antifurturi + 2 prezoane de rezerva in caz de... This post has been edited by hadessutzu: 14 Mar 2007, 09:43 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
- Trusa
- Triunghi - Lopata pliabila - Extinctor - Servetele - Manusi de cauciuc - Un bidon de ulei - Roata de rezerva + cric + manivela - Vesta reflectorizanta - Lama razuit gheata - Tinuta de lucru si ghete de lucru , casca de protectie Bâta o tin in masina, ca poate nu am timp sa o iau din portbagaj. La fel si o lanterna |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Roata de rezerva, cric, coarba, triunghi reflectorizant, extinctor, trusa medicala, aspiratorul auto la 12 V, o "trusa de pana" care contine: sufa de tractare, compresor de aer la 12 V, surubelnita lata, surubelnita in cruce, un tub de WD 40, patent, becuri si sigurante de rezerva, cabluri de curent, o pereche de manusi. Trusa are dimensiunile unei genti pentru laptop si ocupa spatiu neglijabil.
In habitaclu: o lanterna, racleta de razuit gheata de pe geamuri, servetele umede, servetele uscate si doua lavete de sters praful. A, si recent, in urma agresiunilor din trafic, una bucata briceag de vanatoare licenta Smith & Wesson cu lama retractabila. Sper sa nu fie vreodata nevoie de el. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
-gratar
-minge -o punga cu diverse chestii -trusa scule -a doua trusa de scule -o bucata teava de 50-60cm pt facut prelungire la crucea pt prezoane -cruce pt prezoane -cric -rezerva -un maner de usa fata -2 bidoane de 5l goale -un bidon cu apa -un bidon cu solutie parbriz -un bidon cu apa si biocarpet -perie pt spalat -bidoane cu ulei (1-motor, 2-cutie) -cutie cu vasilina -roata de rezerva -set becuri de rezerva -ciocan -un capac culbutori -compresor -capac delcou -triunghi - This post has been edited by catalin-g3: 14 Mar 2007, 10:09 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei sã te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceatã!" - MAERSK |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
- roata rezerva si sub ea: cric, coarba, cablu remorcare, cabluri curent, o sticla de apa distilata
- o cutiuta mica cu: 1 surubelnita, un creion de tensiune (de 12V), niste coliere rapide, o sarma ![]() - compresor electric + o lampa de 12V - ulei (e gurmand 1,6 16V asta de pe astra), d'ala de parbriz + sul de servetele - o trusa completa de surubelnite/tubulare BOSCH (cu capete) (o tin ca mai am nevoie la munca de ea si oricum e f mica) - triunghi, trusa, extinctor, vesta - statie + subwoofer ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
POi ce am si eu :
Obecte din fabrica: cheie roti cric triunghi trusa gentuta extinctorul De la mine: un spray silicon o foarfeca niste carpe o bata o genarda un cutit de shaormar Gata pe viitor strang bani de un Ak 47 !! Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa zic si eu:
- chestiile cu care a venit masina: roata de rezerva, coarba, cric - extinctor, trusa medicala (astea 2 cred ca au expirat sau mai au putin), triunghi (unul) - bidon lichid de spalat parbrizul - servetele (urasc sa le tin in spate la luneta) - rucsac cu echipament (pantaloni, tricoul, maieu si sosete de schimb, papuci) - bidoane de 1 l cu ceva ulei si antigel (mi-au ramas de la revizie) In rest, cadavrele nu le tin prea mult timp, acum ca s-a mai incalzit ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
darkmic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 September 04 From: Bucuresti ![]() |
-Roata de rezerva +coarba+cric original
-Cric dacie -Trusa medicala+triunghi reflectorizant+vesta -Trepied aparat foto -Lada plastic cu : spray degresant,spray silicon (aroma mar verde) , spray silicon ( vanilie ![]() -maturica -set covorase stofa (covorasele de vara ![]() -pliante metro+selgros+carrefour si prietenii (brico, practiker, etc) -bax 24 x 0.5l Lipton Ice Tea Green -bidon 5l elf lichid spalat parbrizul -3 perechi de bucsi pe care le car dupa mine de 4 luni si tot nu le-am schimbat (s-ar putea sa fie in lada ca la un moment dat ma enervau ca se plimbau prin portbagaj) This post has been edited by darkmic: 14 Mar 2007, 12:04 |
--------------------
Ford
Mondeo
2008 5door saloon Titanium X
- B-XX-MBF Here is the plan: Using mainly spoons, we dig a tunnel under the city and release it into the wild.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:29 |