Lista cu banari
![]() ![]() ![]() |
Lista cu banari
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
*** Mesaj sters de moderator !
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17112148 WARN +10% ! La a doua abatere => BAN o Zi. |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17112148 WARN +10% ! La a doua abatere => BAN o Zi. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dragneageorge2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 17 January 06 ![]() |
BAN DEFINITIV pentru clona! |
--------------------
Dacia 1310...
vezi sa nu
- Ce conteaza? Cu 206 oriunde!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Vlad vulpe si Adi pascu >> 99999 zile pauza pentru clona.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
userul meganebicorp
http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=11624 pentru reclama are ban . nu este primul forum pe care si l-a gasit sa-si faca reclama . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
tomycta tocmai ne-a parasit pentru 30 de zile in care are timp sa se gandeasca daca se va purta civilizat sau ne va lasa in pace sa ne vedem de "prostiile" noastre... motivul e aici si in istoria warn-urilor sale: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f...entry17124646
P.S. ce-o fi cu constantenii astia?.... putini dintre eise poarta cat de cat normal pe forum, multi fiind teribilisti sau dobitoci... sau poate nu am eu spiritul de observatie destul de ascutit?... ![]() edit: scuze Slider si Alina.... nu ma refeream la cei de la Cernavoda.... adica la cei cu nr. de CT.... ci la pustanii din Constanta care abunda pe forum.... deja am remarcat un tipar: berlina + numar de CT + locuitor legitimat al orasului cu mazare = sanse mari la mesaje de genul: liniute, usi fluture, tuning cu oua Kinder si alte asemenea + limbajul mirc care e nelipsit in aceste cazuri! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
BURDA ne-a parasit pentru 7 zile .. ar fi trebuit mai mult dar ... ma rog ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
big2003 ne-a parasit definitiv (sper!). Motivul: acumulase 70% (cu tot cu ceva suspendari de scurta durata) si iar (din nou) s-a dedat la mistouri, offtopicareli si multe multe mesaje postate doar ca sa se afle in treaba... la intrebarea cuiva despre efectele sarii asupra masinii a raspuns "Nu mai manca atata sare ca o sa retii apa"... suspendare 9999 zile pana se va maturiza si rog adminii sa baneze userul definitiv... poate si IP-ul
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Balamuc (adica userul cu acest nume): Atac la persoana lui DragosP. Pauza de relaxare 72 H ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
FOX si Valispeed una si acceasi persoana.
BAN Cer administratorii sa suspende conturile |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
SOR >> 999999 zile vacanta pentru isulte grave aduse moderatorilor de la bursa.
most_wanted >> Clona lui SOR, aceeasi perioada de vacanta starnet >> Clona celor de mai sus, aceeasi perioada de vacanta |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
bucsa pentru insulte aduse membrilor forumului - 7 zile de pauza
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Carack suspendare 5 zile pentru mesaje spam si reclama (toate posturile lui sunt de reclama pe sectiuni tehnice).
Urmatoarea abatere se va lasa cu suspendare definitiva |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Asarban
Suspendare 7 zile pentru: - atac la adresa administratorilor. - atac la adresa forumului. - incalcari repetate ale regulamentului. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
bursu 7 zile
pentru jigniri p.s. sanctiunea de mai sus e data in urma citirii primelor posturi ale domniei sale, ulterior am descoperit adresari mult mai grave. Propun adminilor banarea definitiva. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
MoneyTalks |
![]()
|
B-34-SGM ne-a parasit pentru urmatoarele 999999 zile, pentru insulte deosebit de grave. In aceasta perioada are timp sa invete ce este acela BUN SIMT.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
klaus |
![]()
|
ynzaghy9_andrey suspendare la postare o zi pentru incalcarea art. 2 lit. j (" j) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia.") , cu recomandarea sa se racoreasca si sa citeasca mai cu atentie regulamentul
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Ake |
![]()
|
Uitasem de unu care a luat un ban definitiv si am auzit ca nu-i frumos sa nu-l dau la gazeta de perete. Numele are mai putina importanta, gagiu fiind venit cu pluta pe Dunare, dar pentru conformitate, nick-ul este filla
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
LucianMarius, 9999 zile, pentru injurii.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce sa se voteze? Ce sa mai posteze? Pai pentru ce mai ia warnul daca mai poate posta? Tu te uiti ce scrii acolo?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
sunshinexenon >> 999 zile vacanta pentru spam
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
tarzy - 3 zile pentru comentarii la "ce-am mai gasit in Romania"
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Renegatul >> 5 zile pentru jigniri la adresa lui Bertro si a mea.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
klaus |
![]()
|
Sa citez un post mai de la deal
QUOTE(Liviu @ 12 Dec 2005, 02:11) In acest topic se anunta BAN-urile date userilor. Numai moderatorii au voie sa scrie aici. Nelamuririle se clarifica folosind mesageria privata sau deschizand un topic nou. ORICE comentariu OFF-TOPIC se pedepseste prima data cu warn si apoi cu ban de 1 zi, implicand si stergerea mesajului respectiv. Nu se vor face discriminari la WARN/BAN intre "pozitiile ierarhice" pe acest forum. Sper ca m-am facut inteles. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mariusss >> 30 zile pauză pentru spam. La următoarea tentativă, bye.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se anunta BAN-urile date userilor.
Numai moderatorii au voie sa scrie aici. Nelamuririle se clarifica folosind mesageria privata sau deschizand un topic nou. ORICE comentariu OFF-TOPIC se pedepseste prima data cu warn si apoi cu ban de 1 zi, implicand si stergerea mesajului respectiv. Nu se vor face discriminari la WARN/BAN intre "pozitiile ierarhice" pe acest forum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:47 |