Lista cu banari
![]() ![]() ![]() |
Lista cu banari
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Bucsa >> Are 5 zile sa se lamureasca de diferenta dintre un papagal (ca pasare) si membrii cotizanti de pe forum. Daca nu se lamureste dupa cele 5 zile, il vom ajuta cu o luna binemeritata de vacanta.
Astenia asta de primavara, bat-o vina... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
TTT are un an de vacanta pentru postarea repetata de linkuri spre un site extern.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
octavradulescu: 10 ani vacanta pentru reclama succesiva cu scop comercial. Topicul a fost sters.
|
--------------------
.
.
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
vasiledanut a fost depistat ca si clona a lui danut6691 care are contul suspendat tot de mine pentru 9999 zile pe motiv ca ne-a injurat pe toti dupa ce a fost avertizat pentru limbaj agramat si mesaje spam...
mai mult, si in mesajele clonei a pastrat acelasi stil agramat... asadar, contul clona a avut aceeasi soarta insa am blocat doar dreptul de a posta... l-am lasat sa poata citi forumul... daca am procedat incorect, daca am fost prea dur, va rog corectati voi... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Maff_77 >> 30 zile pentru perseverență în a face "urări de bine".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
os |
![]()
|
Eium Iscela: forever.
|
--------------------
.
.
|
MoneyTalks |
![]()
|
Mikzone tocmai ne-a parasit pentru urmatoarele 30 de zile pentru un link la materiale ILEGALE...
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
LemonDemon - 3 zile suspendare pentru Flame deschis si intretinut in sectiunea DIVERSE.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DragosP |
![]()
|
LYM e clona lui Sorcerer. Amandoi ne vor urmari doar ca "guest" .
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
AMW 3 zile pauza pentru ca se baga in seama chiar daca este avertizat ca asta se pedepseste.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17180303 |
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
mariusel, pentru clona a userului Ciuf, care isi mai facuse alte cateva clone ( Antifon, tbogdan, ciuf@home, ciufy, LittleM@n)
As dori pe aceasta cale sa-i comunic lui Bogdan (userul Ciuf) ca acest forum nu este un forum de anunturi de vanzare, si de activitatea doar pe sectiunea "bursa". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
alfa2rally e clona lui Evo99. Ban și suspend. "Regulamentul nostru" e prea dur pentru el, cel puțin așa zice dânsul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Gamezcdr >> 30 de zile pauza pentru publicarea de material ilegal pe forum.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
MoneyTalks |
![]()
|
IL-02-GTA va lectura forumul pentru urmatoarele 5 zile, deoarece prea s-a infierbintat azi... Sa speram ca dupa aceasta vacanta isi va revizui modul de exprimare fata de ceilalti membrii.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
MoneyTalks |
![]()
|
Bagerra6 va lectura forumul pentru urmatoarele 15 zile. Speram ca dupa aceasta vacanta sa NU mai puna intrebari legate de warez pe acest forum.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
os |
![]()
|
vtavi14: 30 zile pauza pentru jigniri
|
--------------------
.
.
|
MoneyTalks |
![]()
|
salutcalin2002 >> 30 zile pauza pentru publicarea de materiale ilegale.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
os |
![]()
|
Marius: 5 zile pentru limbaj agresiv.
|
--------------------
.
.
|
MoneyTalks |
![]()
|
riderontornadoes >> Tocmai ne-a parasit complet pentru urmatoarele 30 de zile pentru incitare la manifestari anti-maghiare...
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Liviu |
![]()
|
Poate ca cei care intra acum de pe reno.ro nu au vazut anuntul la timp .. iata ca il pun IAR :
QUOTE(Liviu @ 12 Dec 2005, 02:11) In acest topic se anunta BAN-urile date userilor. Numai moderatorii au voie sa scrie aici. Nelamuririle se clarifica folosind mesageria privata sau deschizand un topic nou. ORICE comentariu OFF-TOPIC se pedepseste prima data cu warn si apoi cu ban de 1 zi, implicand si stergerea mesajului respectiv. Nu se vor face discriminari la WARN/BAN intre "pozitiile ierarhice" pe acest forum. Sper ca m-am facut inteles. |
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
nicolau.cosmin ne-a parasit pentru foarte, foarte mult timp. Motivul poate fi facut cunoscut la cerere.
|
--------------------
.
.
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
laguna_2_interceptor .. 7 zile de pauza.. timp in care poate prinde si el ideea cu posturile consecutive
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
os |
![]()
|
dtanase85: 1000 zile: Atacuri de nivel suburban, insotite de amenintari via PM, la adresa unui coforumist.
|
--------------------
.
.
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cp 7 zile de pauza .. pt afirmatia "tampit si mincinos"
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
os |
![]()
|
vtavi14 forever, pentur jigniri grave.
|
--------------------
.
.
|
Liviu |
![]()
|
just_hoyas ban permanent pentru SPAM cu minuni comerciale care dubleaza puterea motorului si micsoreaza in acelasi timp comsumul de combustibil .. etc ... stiti voi.
|
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
AG-87-FGM ban permanent pentru tentativa de propagare a unui joc piramidal / spam.
|
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
marius80_eugen 5 zile pauză pentru "Up" la bursă. Pentru el și pentru alți amatori, recomand citirea cu atenție a regulilor de la bursă!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic se anunta BAN-urile date userilor.
Numai moderatorii au voie sa scrie aici. Nelamuririle se clarifica folosind mesageria privata sau deschizand un topic nou. ORICE comentariu OFF-TOPIC se pedepseste prima data cu warn si apoi cu ban de 1 zi, implicand si stergerea mesajului respectiv. Nu se vor face discriminari la WARN/BAN intre "pozitiile ierarhice" pe acest forum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:41 |