Bujii NGK
![]() ![]() ![]() |
Bujii NGK
aysmen89 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 26 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
Solenza Scala
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE BKR6EZ Type:BKR6EZ Order no.:4619 Details Wrench size:16,0 mm Thread diameter:14,0 mm Thread Length:19,0 mm Spark gap:0,90 mm Middle electrode material:nickel with V groove Number of electrodes:1 Resistance:5k ohm BKR6E Type:BKR6E Order no.:6962 Details Wrench size:16,0 mm Thread diameter:14,0 mm Thread Length:19,0 mm Spark gap:0,80 mm Middle electrode material:nickel with V groove Number of electrodes:1 Resistance:5k ohm ![]() Apropo de bujii: pe aria Logan Dr. Mike are niste postari despre ele, tipuri, reglaje, durate, etc. This post has been edited by george_scala_2004: 22 Apr 2015, 07:27 |
--------------------
...
...
...
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca trece greu de 120 km/h, atunci nu cred ca e de la bujii ci mai degraba as suspecta un catalizator infundat.... Si deci pe evacuare nu au cum sa iasa gazele !
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Da' ce nevoie are sa mearga peste 120 km/h? La mine face face o galagie infernala...plus ca si creste consumul...
|
--------------------
...
...
...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cine merge cu peste 120 in conservele astea, este inconstient.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
120 km/h e o viteza legala pe autostrazi, 110 ii poti da pe drum expres unde limita e 100, daca la vitezele astea simti ca masina se plafoneaza iti dai seama ca nu e in regula motorul si nu e in parametri de unde pot fi alte probleme cum e consumul, noxe...
Nu e neaparat nevoie de remediere pentru a prinde viteza maxima constructiva care e periculoasa intr-o conserva sau limuzina si pentru ceilalti participanti la trafic. |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar ce se intampla la peste 120 km/h ? V-ati trezit toti sfinti ? Nu mai merge nimeni cu 170 ? Brusc este pura inconstienta sa mergi cu 120 cu Solenza care acum cativa ani era viteaza si prindea maximul pe bord ?
Ce facem , nu ne mai dam la liniute cu SLZ ca acum e prea ieftina de reparat si intretinut ? Daca nu vrei sa te prinda ursul , nu te duci in padure , deci fiecare merge cu cat vrea si daca e vb. de frica , schimbati-va masina, dar vedeti sa le schimbe toti , pentru ca si in alte masini de 5 stele , tot o viata aveti , nu 5 . Va reamintesc totusi ca SLZ intr-a 4-a la 5500 de ture aveti 160 km/h si mai aveti o treapta de folosit si oricand as merge cu SLZ mea cu 170 decat cu un Logan . Si daca tot ne aflam pe o arie mai de imbunatatiri , oare de ce le mai faceti ? Cu 120 km/h masina ajunge si in 3 pistoane , nu trebuie bujii Iridium si nici tuning-uri . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 September 15 From: Pitesti ![]() |
Salut.
Vreau/trebuie sa schimb si eu bujiile. Mi au fost recomandate cele de origine. Tot citind topicul, tot nu m am lamurit cu privire la o bujie adecvata pret/calitate pt solenza in regim de uz normal .... Tind sa cumpar cele de origine cu 2 picioruse -14 ron bucata ... Attached thumbnail(s) set_bujii_dacia_solenza_logan_clio_mpi_renault_cu_4b727156dcf4071480_300_300_2_95_1.jpeg ( Size: 15.57k ) Number of downloads: 125 |
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Masina mea se comporta mai bine cu bujii de origine cu 2 picioruse (cele la care codul se termina in 168), decat NGK BKR6EZ (parca astea erau recomandate pt motoarele de pe Solenza), deci eu iti recomand sa iei de origine.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 September 15 From: Pitesti ![]() |
Multumesc Iulikk
Am sa iau vineri 4 bucati de origine cu 2 picioruse. Nu reprezinta o suma mare in caz ca nu merge bine masina. In caz contrar o sa iau NGK-uri. |
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
Asa cum ti am spus eu am bujii ca cele din poza de mai sus cu 2 electrozi si sunt mutumit de ele.Cumpara si tu bujii la fel si curata pe langa cele din chiuloasa sa nu intre mizerie in capul pistonului,dupa care schimba bujiile...SUCCES
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
rezolvat
4 bucati originale cu 2 electrozi cod cu terminatie ...168 / 10 ron bucata urmeaza sa le pun si pe masina si revin cu impresii. |
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
Salutare. Am ajuns sa schimb bujiile cu cele de origine cu2 electrozi. Merge mult mai "rotund " acum. Nici la relantiu nu mai tremura masina.
Multumesc lui ramsen pt sfat: curatat in jurul bujiilor inainte de schimb. Am scos un pumn de mizerie. |
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:09 |