Editare post, Nu-mi pot edita postul
![]() ![]() ![]() |
Editare post, Nu-mi pot edita postul
mister |
![]()
|
||
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu cumva mesajele pe care vrei să le editezi sunt mai vechi?
După o perioadă de la scrierea mesajului, acesta nu mai poate fi editat... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In 24h de la postare se poate modifica postul respectiv, dupa aceea nu.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
OK. Multumesc pentru raspuns. Imi pare cam rigida regula, dar...n-am ce face si o respect. Poti sa-mi raspunzi si la cealalta intrebare? Multumiri.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai vazut tu forumuri pe care ai posibilitatea tu ca user simplu sa-ti stergi posturile?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu unu nu, doar daca esti moderator
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 Mar 2007, 21:28) da, am vazut eu pe un forum....iar cand am venit pe reno m-am mirat un pic de faptul ca un user nu-sh poate sterge topicul daca nu a mai raspuns nimeni dupa el This post has been edited by UXE: 17 Mar 2007, 22:44 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și ce utilitate ar avea o astfel de funcție de ștergere a postului sau topicului, acordata userului simplu?
![]() Mi se pare nu numai inutilă, dar și încurajantă la chestii iresponsabile... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
gura bate c*u*r*u, ce-i in gusa si-n capusa, etc. Cine da cu mouse-ul peste "Adauga Raspuns" are niste obligatii, printre altele isi asuma continutul celor scrise la momentul respectiv
![]() Zic... |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
klaus |
![]()
|
Cand or avea 90% din forumuri aceasta "facilitate", atunci poate va fi o problema. Dar cand au 1% din ele...Si nici alea n-or s-o aiba mult timp
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce rost ar avea functia asta? Daca postezi gresit dai un report si se ocupa moderatorii. Simplu, nu?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Gandeste-te si tu putin, daca toata lumea ar da reporturi ca au gresit ceva in post, moderatorii ar fii foarte aglomerati. Oricum 24 h e suficient, daca e ceva sa corectezi. Am vazut si forumuri pe care sunt numai 5 minute.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ma refeream la optiunea de a-ti sterge topicul/postul. Citeste de la inceput ca sa intelegi.
postezi gresit=postezi din greseala/in alta parte decat ai vrut etc. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
iegzista report, postul gresit pozitionat va fi sters/mutat in scurt timp.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mister |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 17 Mar 2007, 22:28) Da. Am fost moderator pe alt forum. Nu conteaza pe care. QUOTE(adip @ 18 Mar 2007, 00:14) gura bate c*u*r*u, ce-i in gusa si-n capusa, etc. Cine da cu mouse-ul peste "Adauga Raspuns" are niste obligatii, printre altele isi asuma continutul celor scrise la momentul respectiv ![]() Zic... Intr-adevar. Dar vorbim virtual. Unii se pricep la PC-uri si nu-i intereseaza un warn sau ban. Suntem pe acest firum sa ne ajutam si nu sa ne injuram, mintim, sa pierdem vremea, etc QUOTE(l@u @ 18 Mar 2007, 23:14) Dpmdv imi mentin parerea ca este o regula rigida. Oricum nu poti schimba lumea si anumite reguli ale ei. QUOTE(pastrama_stelistu @ 18 Mar 2007, 23:19) Ce rost ar avea functia asta? Daca postezi gresit dai un report si se ocupa moderatorii. Simplu, nu? ![]() Chiar crezi ca moderatorii se plictisesc si asteapta in bloc starturi un mesaj de la un membru al forumului sa mai faca si ei ceva? Multumesc pentru raspunsuri. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mister |
![]()
|
Va rog, inca o intrebare: daca un moderator sau WebM's modifica un topic al unui user, de ce nu apare: This post has been edited by-------: data+ora?
Multumesc. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce-i aia "WebM's"?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mister |
![]()
|
DragosP - WebM's=Webmaster's
klaus - si nu e normal sa apara cine modifica? citeste postul lui adip din thread. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
Pe nici un forum nu apare cand este modificat titlul, doar cand este modificat postul apare. Stiu asta pentru ca sunt moderator pe cateva forumuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
klaus |
![]()
|
Mister, daca esti dragut, crezi ca poti sa faci un rezumat la toate intrebarile pe care de fapt vrei sa le pui?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mister |
![]()
|
@andrei_2006 si klaus
Am facut referire la textul postului si nu la textul titlului. Pe un alt subforum, un moderator a modificat continutul postului meu. Desi aceasta operatiune a fost efectuata, nu a aparut mesajul: This post has been edited by (nume user) Am inteles ca exista check mark-ul activat, dar textul postului este modificat si marele popor trebuie informat. Uite ce scrie adip intr-unul din posturile sale QUOTE(adip @ 18 Mar 2007, 00:14) gura bate c*u*r*u, ce-i in gusa si-n capusa, etc. Cine da cu mouse-ul peste "Adauga Raspuns" are niste obligatii, printre altele isi asuma continutul celor scrise la momentul respectiv ![]() Zic... Desi am explicat pe limba mea, sper ca m-am facut inteles ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
klaus |
![]()
|
Mister, sa fac un rezumat la intrebarile pe care le-ai pus pana acum, ca sa fie toate la un loc:
1. De ce nu-mi pot edita un post? 2. de ce nu exista optiunea de a-mi sterge un post? 3. De ce nu apare "was edited..." la modificare de moderator? 4. Si nu e normal sa apara cine modifica? Mai sunt si alte intrebari? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mister |
![]()
|
klaus, multumesc pentru reimprospatarea memoriei. Dar la o intrebare nu se raspunde cu o intrebare. Cred ca am compus continutul intrebarilor astfel incat sa nu fie cale de mijloc. Daca nu am reusit, Mea Culpa, vocabularul meu si bagajul de cunostinte sunt restranse.La multele intrebari adresate, am primit raspunsuri si am multumit pentru ele. Prin utilizarea forumului sesizez anumite mici probleme. Intreb si astept raspuns. Multe din raspunsuri le pot prevedea deoarece tin de setarile consolei forumului. Totusi o supozitie este net inferioara in fata unui raspuns categoric dat de un factor de decizie(moderator sau admin). Sunt de acord cu anumite setari. Si chiar daca n-as fi, n-am ce face. Sunt reguli si trebuie respectate.
Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca nu accepti ca se greseste in moderarea si administrarea forumului. Este imoral sa nu apara cine modifica/corecteaza/sterge/cenzureaza un continut al unui topic. Daca intrebarile mele deranjeaza, imi pare rau si promit ca n-o sa mai fac. Pentru a fi membru al acestui forum, nu sunt constrans de o perioada minima de logare, nici de calilatea/cantitatea de posturi scrise, etc... Pot fi un simplu spectator. Cu multa stima. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
klaus |
![]()
|
Uf, ce raspuns jidanesc...
Daca primeai raspunsuri la fel cum era? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 30 Mar 2007, 10:58) Cu asta sunt si eu de acord... Nu că te-ar fi întrebat cineva, da' de ce? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:04 |