Editare post, Nu-mi pot edita postul
![]() ![]() ![]() |
Editare post, Nu-mi pot edita postul
mister |
![]()
|
||
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(mister @ 17 Mar 2007, 21:03) QUOTE(klaus @ 18 Mar 2007, 21:11) Cand or avea 90% din forumuri aceasta "facilitate", atunci poate va fi o problema. Dar cand au 1% din ele...Si nici alea n-or s-o aiba mult timp Dar macar optiunea de a sterge posturile altora nu se poate? ![]() ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba da, dar trebuie să fii moderator!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
....editare posturi...de ce trebuie semnate?!
pentru ca ceea ce emitem fiecare din capul nostru este ...proprietatea noastra si ne asumam punctele noastre de vedere,bune sau proaste,atit timp cit sunt mesajele noastre.... cind apare o editare care uneori schimba chiar sensul mesajului sau il face mai putin percutant decit era ....normal este sa scrie ca e post editat... altfel...mi se pare o smechereala ieftina , eu scriu ceva ,un moderator modifica(cu buna credinta)adica isi aduce aportul alaturi de mine la postul meu....si la sfirsitul filmului la generice apar numai eu??? cine editeaza ....trebuie sa si semneze... parerea mea!!!! This post has been edited by FireChief: 31 Mar 2007, 17:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Subscriu...ca moderator e simplu sa dezactivezi functia de "editat de..." si apare ca fiind scris de tine...
De ce nu se pot edita/sterge posturile proprii? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu credeam ca sunt Don Quijote.
![]() Oricum "este mai dificil sa distrugi o parere gresita decat un atom"- Albert Einstein ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:21 |