DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> din nou radiatoare...

is11fiz
post 3 Nov 2004, 13:23
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Iasi

Fratilor, nici nu mai am cuvinte sa aduc in plus despre problema radiatoarelor de DSN pe care o stim cu totii. Mai ales acum de cand au mai bagat si doua modele de prindere si kituri, etc, au lasat maimutele din service si vanzatorii in ceata totala... Ca sa stiu totusi ce solutie sa adopt fiindca dupa vreun an de la carpirea cu aditiv am mari probleme, ma intereseaza daca radiatorul de pe Solenza este sau nu este romanesc. Initial s-a spus ca ar fi Valeo, dar acum cand intreb de radiator Solenza in magazin vad ca are acelasi pret cu cel DSN si vanzatorii spun ca e si el tot romanesc. La fel mi-a zis si o maimuta in service. Care e adevarul??

Ma mai intereseaza si relativ la sistemul de prindere daca difera de sistemul NOU de prindere de la DSN, fiindca nu am inteles exact. Multumesc, si daca se organizeaza vreo actiune de protest oficiala legata de aceasta problema care chiar mi se pare bataie de joc, intru oricand in ea cu cea mai mare placere.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AL
post 3 Nov 2004, 13:40
Post #2

Member

From: Bucuresti

1. radiatorul de SLZ ete Valeo....insa nu stiu daca e sau nu fabricat in Turcia! ... oricum acesta e mai fiabil decat cel de DSN (indiferent de generatie)... am fost printre primii care mi-am montat asa ceva si timp de un 1,5 ani nu am avut nici o problema...mai departe nu mai stiu ca am vandut-o...

2. pentru a monta pe DSN radiator de SLZ sunt necesare modificari, insa este posibil.... exista deja vreo 1 sau 2 topicuri la "Probleme DSN"... te rog sa le cauti!...acolo am descris pe larg cum se monteaza...

3. acest forum nu se ocupa de organizarea actiunilor de protest "oficiale" ... sorry... poti insa merge pe calea OPC/ANPC... www.anpc.ro si cauti formularul de reclamatii online.

P.S. cauta aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2818

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
klaus
post 3 Nov 2004, 14:26
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Si ca o adenda, se zice ca Valeo romanesti (ca valeo are fabrica in ZIF - Zona industriala furnizori) sunt mai bune decat valeo turcesti. Dar asta la categoria de zvon...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
is11fiz
post 4 Nov 2004, 09:00
Post #4

Membru incepator

From: Iasi

QUOTE(klaus @ 3 Nov 2004, 16:26)
Si ca o adenda, se zice ca Valeo romanesti (ca valeo are fabrica in ZIF - Zona industriala furnizori) sunt mai bune decat valeo turcesti. Dar asta la categoria de zvon...
*

Cu asta m-ai lasat in urma... sa inteleg ca Valeo produce radiatoare in Romania??

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:48
Forum Renault