din nou radiatoare...
![]() ![]() ![]() |
din nou radiatoare...
is11fiz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. radiatorul de SLZ ete Valeo....insa nu stiu daca e sau nu fabricat in Turcia! ... oricum acesta e mai fiabil decat cel de DSN (indiferent de generatie)... am fost printre primii care mi-am montat asa ceva si timp de un 1,5 ani nu am avut nici o problema...mai departe nu mai stiu ca am vandut-o...
2. pentru a monta pe DSN radiator de SLZ sunt necesare modificari, insa este posibil.... exista deja vreo 1 sau 2 topicuri la "Probleme DSN"... te rog sa le cauti!...acolo am descris pe larg cum se monteaza... 3. acest forum nu se ocupa de organizarea actiunilor de protest "oficiale" ... sorry... poti insa merge pe calea OPC/ANPC... www.anpc.ro si cauti formularul de reclamatii online. P.S. cauta aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2818 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ca o adenda, se zice ca Valeo romanesti (ca valeo are fabrica in ZIF - Zona industriala furnizori) sunt mai bune decat valeo turcesti. Dar asta la categoria de zvon...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
is11fiz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 December 03 From: Iasi ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:48 |