Tuning de la mama lor?, noua colectie
![]() ![]() ![]() |
Tuning de la mama lor?, noua colectie
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu sunt asa de sigur...
|
--------------------
/
/
/
|
|
l@u |
![]()
|
Am sa fac ca exemplu o poza cu aparatorile de noroi din targ si cu cele de la dealer ca sa te convingi ...si este doar un exemplu.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daciafan |
![]()
|
oki astept cu interes pozele
sa nu ma intelegi gresit, nu sunt adeptul lucrurilor contrafacute dar nici nu-mi place sa arunc cu banii |
--------------------
/
/
/
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
341 lei saracia aia de grila si 531 mijurile alea de colturi la bara fata ! Incredibil ! Or vinde si ei ceva anu' asta ? La noi cred ca se fac preturile din ochi. Le doresc vanzare buna..........
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
s-au vandut o gramada de kituri complete...am vorbit cu unul din dealeri
![]() ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Kitul este interesant. Nu e kitsch absolut deloc. Personalizeza finut masina. Iar pretul este cel putin de bun simt! Degeaba sariti in sus cu pretul, daca comparam cu un kit rieger pentru o masina de 20 de ani este sub jumate!
Nu am vrut sa compar cu kitul unei masini mai noi ca sariti apoi cu loganul care e ieftin bla bla ![]() Partea proasta e ca se va umple tara de ele ![]() |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca tie ti se pare de bun simt 160 euro NUMAI pentru alea doua plastice de la proiectoare inseamna ca esti ruda cu Irinel
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 1 Jun 2007, 08:28) Am sa fac ca exemplu o poza cu aparatorile de noroi din targ si cu cele de la dealer ca sa te convingi ...si este doar un exemplu. Chiar sunt foarte curios si eu sa vad diferentele. Pun eu poze cu alea din targ daca tu n-ai. QUOTE(Apolodor @ 1 Jun 2007, 11:24) Daca tie ti se pare de bun simt 160 euro NUMAI pentru alea doua plastice de la proiectoare inseamna ca esti ruda cu Irinel ![]() Stai un pic ... 160 de EURO mi se pare ca e doar unul din cele 2 plastice ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
Justinn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 January 07 ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 May 2007, 21:38) Pretul kit-ului complet la dealer ajunge la 1300Ron(+/- in functie de comisionul aplicat de fiecare dealer)...pretul kit-ului din poza atasata de klaus ajunge la ~2700Ron,aici e diferenta.... "baietii din vitan" au comisioane mult mai considerabile...Kit-ul arata foarte bine si merita montat pe masina(la pretul decent)...Bafta This post has been edited by Justinn: 3 Jun 2007, 12:52 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
- B 87 DXN
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu ma bucur ca sunt preturile asa de mari si sper sa ramana asa de mari... nu vreau sa isi puna toti taranoii cu taxi kit d'asta... macar asta sa ramana mai exclusivist... eu mai astept 2-3 luni, si daca nu o sa apara pe strada precum kitu de la pilot o sa imi iau tot(mai putin praguri si eleron...suruburi? bleah)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
A incercat cineva idei mai extreme de tuning? Ma refer la montarea unui kit de deschidere a usilor in plan vertical ca la Lamborghini? Am gasit asa ceva la 2100 Ron.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e prea ieftin ca sa fie fiabil... cunosc o multime de cazuri (toyota celica, reno megane 1 si 2, nissan 350z, etc) care se pling ca au dat banul degeaba... si ei au sarit bine de tot (au aruncat din buzunare in medie cam 1300 euro)
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
smekeru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 May 07 ![]() |
stie cineva daca acest kit este fiabil?daca are bun raport calitate pret?ca daca nu are ma duc la o firma private de tuning si imi iau de acolo un kit,chiar daca e mai scump ,dar stiu ca am dat mai multi bani dar am un kit mai de calitate si mai misto
![]() This post has been edited by smekeru: 5 Jun 2007, 07:28 |
--------------------
dacia
logan
prestige
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 4 Jun 2007, 14:47) Fata : Image001.jpg ( Size: 128.19k ) Number of downloads: 456 Image003.jpg ( Size: 86.53k ) Number of downloads: 362 Spate : Image002.jpg ( Size: 120.51k ) Number of downloads: 353 Image004.jpg ( Size: 114.32k ) Number of downloads: 329 Acum, astept comentariile. De ce sunt cu mult mai slabe decat cele originale ? |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Acestea din targ sunt cu mult mai slabe decat cele originale pentru ca sunt facute dintr-un plastic dur care cedeaza usor. Modelul identic am avut si eu si pe cele de pe spate deja le-am aruncat pentru ca au crapat. Cu toate ca exista riscul sa le atingi in borduri la urcarea sau coborarea acestora nu s-a intamplat asta dar totusi au crapat. Aseara le-am dat jos.
Cele de la dealer cu exceptia pretului sunt net superioare. Sunt flexibile aproape ca un cauciuc, au si o suprafata ceva mai mare si nici nu stau rau deloc pe masina. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
B08WLI |
![]()
|
La faza cu "au si o suprafata ceva mai mare " sunt 100% de acord. In rest, mie mi se par destul de flexibile ( primele modele erau intr-adevar plastic si atat si se spargeau usor, astea sunt ceva mai moi).
Intre noi fie vorba, ca sa ajungi sa atingi cu cele din spate o bordura si sa le spargi, asta inseamna ca bordura era pervers de inalta ![]() ![]() Image002.jpg ( Size: 120.51k ) Number of downloads: 268 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(smekeru @ 5 Jun 2007, 08:27) stie cineva daca acest kit este fiabil?daca are bun raport calitate pret?ca daca nu are ma duc la o firma private de tuning si imi iau de acolo un kit,chiar daca e mai scump ,dar stiu ca am dat mai multi bani dar am un kit mai de calitate si mai misto ![]() io zic sa te duci sa faci un tur al europei cu banii aia... mai ales ca acu poti doar cu buletinu... adica.... parerea mea... This post has been edited by ga!nusha: 5 Jun 2007, 13:37 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Da' de unde. Eu le-am montat acum un an jum'ate, si in mod regulat agat cu dreapta fata o bordura. S-a harjait dar nu a crapat. Le-am luat si pe cele originale, de un an tot incerc sa-mi fac timp sa le asez pe masina.
|
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
AICI NU SE DISCUTA DESPRE APARATORI DE NOROI
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
B08WLI |
![]()
|
Promit (cu riscul de a lua warn) ca este ultimul post pe tema aparatorilor de noroi in acest thread. Oricum, discutia a deviat pana aici pt. ca lumea isi da cu parerea in necunostinta de cauza ... si o sa dau un ultim exemplu :
Citez : "Sunt facute dintr-un plastic casant, care se sparge usor daca sare vreo piatra in ele sau dai cu ele in bordura" sau : "Acestea din targ sunt cu mult mai slabe decat cele originale pentru ca sunt facute dintr-un plastic dur care cedeaza usor" Daca asta Image001.jpg ( Size: 99.96k ) Number of downloads: 372 inseamna "casant" sau "dur", eu mananc DEX-ul pagina cu pagina. Si acum sa revenim la mama lor de tuning ... sau "tuning de la mama lor" ![]() Attached thumbnail(s) Image000.jpg ( Size: 98.87k ) Number of downloads: 333 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
Justinn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 January 07 ![]() |
Stie cineva daca aceste componente ale kitu-ului se gasesc pe stoc la un dealer Dacia?!?Multumesc
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
- B 87 DXN
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(B08WLI @ 5 Jun 2007, 12:56) Fa singur comentariile........ale tale sunt mai ieftine dar ai 1/2 din aparatoarea originala ![]() 28 Jun 2007, 19:27: QUOTE(Justinn @ 28 Jun 2007, 19:00) Da se gasesc ...am intrebat eu in Galati. This post has been edited by l@u: 28 Jun 2007, 18:27 Attached thumbnail(s) Image004.jpg ( Size: 114.38k ) Number of downloads: 218 aparatoare_noroi.jpg ( Size: 114.24k ) Number of downloads: 277 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
B08WLI |
![]()
|
Baaiiiiii ... masina mea nu e verde ... e neagra (gri comete)
![]() Mai intai te iei de aparatori, acuma te iei si de culoare? ![]() ![]() On topic : Au aparut si pe site accesoriile de tuning, dar n-au pus si preturile (sau nu am reusit sa le gasesc eu?). Sa inteleg ca le lasa libertate dealer-ilor in a-si stabili aceste preturi ? |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
thread-ul asta a devenit o prostie..
propun sa punem punct pe dacia.ro au aparut ceva chestii de "tuning" de la dacia. merita vazut asa ca idee, look mai agresiv, dar tot low cost This post has been edited by cosming: 29 Jun 2007, 00:11 |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(B08WLI @ 29 Jun 2007, 00:23) On topic : Au aparut si pe site accesoriile de tuning, dar n-au pus si preturile (sau nu am reusit sa le gasesc eu?). Sa inteleg ca le lasa libertate dealer-ilor in a-si stabili aceste preturi ? Fiecare dealer isi stabileste adaosul comercial in functie de lacomie,deci nu te astepta la preturi egale de la un dealer la altul.Pe site nu sunt date preturile ptr. ca ei nu comercializeaza catre utilizatorul final aceste repere. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daciafan |
![]()
|
daca nu le comercializeaza direct, de ce dreak le mai pun pe site?
|
--------------------
/
/
/
|
|
l@u |
![]()
|
Ca sa faca vanzare mai ...........caci ei le distribuie iar dealerii le comercializeaza
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:03 |