Tuning de la mama lor?, noua colectie
![]() ![]() ![]() |
Tuning de la mama lor?, noua colectie
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
sdc290605 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
super desteapta replica...
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 ambition 1,6
|
|
charismaticul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 July 07 ![]() |
kitul de logan de la DACIA costa in felul urmator>
praguri + ornament sport spate + ornamente fata cele de la proiectoarele de ceata 1.200 ron spoiler luneta 230 ron ornament fata care uneste cele doua ornamente de jo 200 ron kitul nevopsit ajunge undeva la 1.700 ron analizati si alegeti. eu am pus ornamentul de spate si arata super, face masina mai sportiva. am sa pun si poza cu el sa vedeti cum arata in realitate. urmeaza fata dar mai tarziu un pic ca e cam scumpa. |
--------------------
dacia
logan
2005 AMBITION 1.6 MPI
- GL-06-ENY
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
O fi aratand bine si mai "sportiva", dar nu cred ca merita atatia bani...parerea mea
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
vasilium |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 March 07 ![]() |
Salut, www.dacia.ro, si apoi mergeti pe accesorii tunning. Gasiti voi. Pa
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE+ 1.4
2007
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Am vaz si eu un logan de Suceava gri cu chitul asta.Am intrat pe forum sa vad daca stie cineva de eleron luneta ca arata super fain.In rest pragul este un rahat din 2 bucati,spoiler fata mai merge iar difuzorul spate e dragutel dar e loc si de mai bine.Parerea mea.
Eu am sa_mi iau eleronul de la luneta.E acceptabil ca pret.Eu pe eleronul zender am dat 4.5 mil si 1.3 vopsit si montaj m-a dus la vreo 6 bulioane.Asta ma duce in 4 mil. uitati si pagina mult cautata de pe site-ul dacia. http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/accesorii-de-tuning |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Eu zic ca totusi e prea mult si nu prea ii vad rostul...dar daca iti place si iti permiti e foarte bine...Bafta !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Eu zic ca arata bine, in acceptiunea mea, care am fost anti-firigider 3 ani, pana a aparut SP2 - adica Prestige.
Intrebari: - la spalatoria automata, eleronul de la luneta nu e afectat de perii? - cat de lung (sub masina) e difuzorul spate (mi se pare cel mai fain, aduce a spatele de la AllRoad), are si rol de protectie? - la montarea pragurilor cu cat scade inaltimea? (de fapt care e inaltimea originala) - intre carosabil si masina - nu are cineva o poza sub masina, difuzor-spate? - la fel, la montaj spoiler fata, cu cat se reduce inaltimea masinii fata de original? - kitul poate fi comandat odata cu comanda masinii, vine gata instalat, sau te priveste unde il faci? Astept raspuns avizat, merci mult. PS - spoilerul este destul de elastic la intalnirea cu bordura la parcarea cu fata, sau casabil? ![]() This post has been edited by RIon: 2 Sep 2007, 12:44 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Garda la sol scade foarte putin sau chiar deloc. Aceste elemente au rol pur estetic si cu siguranta fabrica nu vrea sa renunte la garda la sol mare cu care se lauda
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 1 Jul 2007, 21:10) 1.O agrafa de birou sa-mi prind torpedoul care sta deschis si cand e inchis. - 2.Niste superglue sa pun pe cauciucurile de la pedale sa nu mai fuga si niste insecticit sa omor greierii. : Acu' la bune daca tot au tuning in cap sa faca pentru go nu pentru show! 1. incearca sa improvizezi niste magneti ![]() 2. cosi o banda de scai pe covorase, si ai sa vezi ca adera automat la mocheta..succes ! |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
1.Are un colt mai "greu" si atarna lasand libera o crapatura prin care uneori lumina din torpedou iese:).Dar torpedoul chiar sta inchis.
2.La cauciucurile de pe pedale ma refeream, cele ce acopera ambreiajul, frana. Grila aia fata din tuningu de la mama lor e horror.Cu tot kitul asta cred ca au intentionat un fel de CrossLogan ratacit, si nu un DTM-stail'. Sincer daca exista o masina in lume careia sa-i aduci foarte usor imbunatatiri, inclusiv la nivel estetic, asta a Logan.Ori ei au facut Cel mai inutil tuning. Daca ma gandesc la Renault, astia mereu dupa facelift au imbunatatit ceva.Si pe Logan cu "colectia" Prestige au facut la fel.Dar la tuningul asta nu au mai avut bunul gust. ![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
emil_t |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
Cum ziceau aia de la Top Gear (nu despre logan, alta masina nu mai retin):
"They gave it sporty credentials ... it didn't deserve." Nu vreau sa fiu rautacios, dar stiu ce inseamna sa ai logan ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Am cerut detalii la VC si am primit raspuns ... pret la care pleaca de la ei e 399 euro (ceva promotie). Dar la dealer pretul e undeva la 1000 euro.
Personal nu imi place ... dar difuzorl ala de pe bara din spate e dragutz. Pragurile ar fi OK Dar adaosul ala cu aripiare, care de fapt sant niste gauri infundate in vechea bara, Care nu au rol de cat de colector de tantari si noroi .... aia e chiar hidoasa. Ar mai fi chestia aia de pe lumeta, dar eu am eliminat-o cu un autocolant la culoarea masinii, si da fff bine si a costat doar 5 ron . Pt cine nu a vazut adosurile de pe bara fata ... sa mai astepte. Sau poate o sa apara si norme de instalare ale lor... si poate se va gauri bara in dreptul acelei prize. Apropos ... la pretul de ~1000E se mai adauga manopera pt. vopsit si montaj. ......... Curaj ... nu va ingramaditi .... VITAN ... WHERE R U ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
399 de euro costa tot kitul sport, nu 1000 de euro.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Oricum e prea mult !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cred ca au vandut de s-au rupt accesorii de tuning cei de la Dacia ... . Eu nici gratis nu mi-as pune, ori ca este de la Dacia ori ca este la alt vanzator. Daca era o masina sport care sa-i imbunatateasca performantele, mai ziceam. Dar asa ... este doar un amarat de Logan.
This post has been edited by IRONICK: 18 Sep 2007, 20:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Costa 1200 RON setul, am vazut in Craiova la dealer, in afara de difuzorul de bara spate, restul nu merita mai mult de 150 RON.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
cristi_timidu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 April 07 ![]() |
sunt frumoase dar din pacate nu sunt decat niste aplicatii pe bara normala de berlina, care da un pic aiurea daca nu o lipesti bine.
daca erau dintr-un singur corp dadea mult mai bine. |
--------------------
dacia
logan
preferance 2007 diesel
- VL 21 CRI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cum se vede eleronul de luneta pe dinafara:
P1010685_resize.jpg ( Size: 416.63k ) Number of downloads: 437 Si cat de nasol se vede pe dinauntru: P1010686_resize.jpg ( Size: 370.96k ) Number of downloads: 498 Si pragul din 2 bucati: P1010690_resize.jpg ( Size: 298.7k ) Number of downloads: 483 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pragu' ca pragu' da eleronul ala din interior exact ca un kkt.se vede
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
tot "chitul" nu face nici 100 roni,
M-a facut curios klaus si am fost si eu sa il vad, de toata jena...mai ales plasticuri de pe bari, unde mai pui ca acele gauri de aerisire frane, sunt negaurite, |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dydycom @ 7 Oct 2007, 16:09) Da' de unde atatea gauri? Ca ar fi trebuit date gauri si in spoiler, ceea ce e scumpete la dacia. E doar o treaba de design. Doar ca pe interior nici nu sunt vopsite, ca sa dea impresia ca e "cu gaura" Attached thumbnail(s) P1010693_resize.jpg ( Size: 491.99k ) Number of downloads: 429 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
catageo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 29 May 07 ![]() |
e chiar frumos kit-ul, m-ai ales pe acea culoare da foarte bine
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- PH XX RZC BMW E46 Touring
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Aiurea de tot. Parca are ochelari de aviator in jurul halogenelor.
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Se apropie de Steppe ... (nu ca ar fi prima miscare in sensul asta ...)
logan_steppe.jpg ( Size: 22.2k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pai da, dar la steppe sunt mai multe repere care dau senzatia de suv. La mcv-ul ala de mai sus parca ar avea masca de tir. E total aiurea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:13 |